Direktlänk till inlägg 29 december 2009

Sjuk trots alla sprutor

Av Monica och Jacob - 29 december 2009 05:36

I går hände det som inte får hända lilla Mor halkade omkull på väg hem från affären, som tur är bröt hon inte några ben men är allmänt blåslagen.Snöröjningen som bostadsrättsföreningen tillhandahåller är lika med noll något uslare tror jag aldrig jag har sett, ska försöka få tag i någon i styrelsen idag  .Svärmor är förkyld trots alla influensasprutor, det ser inte bättre ut än att hon fått den varianten som vi hade och som jag inte hämtat mej från än. Så det är med andra ord riktigt muntert på Torpet. Tur i oturen är att Lilla mor är lite rund =inbyggda krockkuddar vilket gjorde att lårbenen höll, med andra ord dumt att banta på vintern  

  

  

Vägen ner till badviken har varit farbar hittills men igår var det målfoto på att vi körde fast.

  

Roliga är dom, när vi backar ut bilen på bryggan kommer hela gänget upp på land,dom vet att vi och en hel del andra ser till att dom får mat och klarar vintern.Hoppas nu bara att det går att ta sej ner idag, ja ner är väl inga problem men upp igen kan bli grisigt.

Avslutar med en länk där ni som vill kan protestera mot den kommande vargjakten som kulisarna och jägarna drivit igenom med sina duktiga lobbyister.

http://upprop.nu/FQBS


Ha det bra och gå försiktigt  

 
 
Ingen bild

Snuffsan

29 december 2009 06:19

Ja otäckt halt är det, tur att det inte gick värre.

 
Ingen bild

Siv

29 december 2009 07:13

Vilken tur hon hade, ja denna privata snöröjning har ju aldrig funkat.Du får ringa till ABC eller hota med dom.
Har redan skrivit på.
Kram /nu vill jag ha vår;-)

 
Flanören...

Flanören...

29 december 2009 08:33

Snöröjning är ett kapitel för sig själv.
Väldigt ofta är vår lilla väg, snöröjd, uppfarter rensade från snösträngar, långt före de större vägarna.
Skulle så inte vara vet Arent, som har jobbet, att vi börjar ringa och fråga var han håller hus.
Naturligtvis mycket opersonligare i större tätorter.
Snön verkar komma som en överraskning varje vinter.

Vi har några varflockar som förökar sig.
Nu ska de få skjuta 3 i Västra Götaland, lite pinkenödigt, då stammarna gott kunnat få växa till sig och utveckla livskraftiga linjer.
Sen kan man ju faktiskt skjuta ut en del, när arten är säkrad.
Som all annan jakt, men av ansvarfulla jägare utan felprogrammerade hundar.

http://www.nabbsjuan.bloggplatsen.se

 
Noomi

Noomi

29 december 2009 09:57

Ajdå, synd om båda mödrarna :( Tur att det gick väl för mamsen trots allt och att både ben och armar är intakta. Jag gillar faktiskt vinter och snö, men snöröjningen är ju ett skämt.

Nu ska jag skriva på mot vargjakten!!
KRAM

http://www.dizzyweb.se

 
Sussi

Sussi

29 december 2009 12:03

Man skulle ha broddar på sig vart och än man går nu. Det är ju så förbenat halt överallt.. Tur att hon klarade sig utan några större skador! Lite sand hade dom väl kunnat slängt ut trots allt..

Brödet blev si så där..
Men för att vara första gången får man nog vara nöjd. Man får prova sig fram så hittar man nog det perfekta receptet sen :-)

Ha en bra dag

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
skogsfrua på Dal

skogsfrua på Dal

29 december 2009 14:09

Ser att flanören skriver om *felprogrammerade* hundar, vill bara ha sagt att det nog är ägarna som är det. Skriv på listan alla och hjälp till att stoppa de mest blodtörstiga som INTE är vargen! Brott lönar sig inte, kuddar är bra och flunsan byter skepnad fortare än tåget så varför göda läkemedelsföretagen;-) Nyttja sprit!

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Yvonne

29 december 2009 14:57

Verkar som snöröjningen funkar bättre här i buchen,känner ju han som plogar så det blir bra gjort,Stackars mor.de är det jag jämt sagt,Bra med krockkuddar.Hua för den förkylningen som en del på jobbet även haft(verkar långvarig)
Tack för länk.vi ska skriva på.
Kramizar

 
ida

ida

29 december 2009 17:57

usch då där hade hon tur. min mor bröt lårbenshalsen för några år sen, ingen skoj historia. usch. Värst vad ni är sjuka i omgivningen, hoppas de kryar på sig. Å att du får tag på styrelsen så de röjer å sandar vid hennes hus. Här är de jätte duktiga. är imponerad faktiskt, en liten hustomte som kommer å skottar å sandar så fort de blitt snö. Kom tom. på annan dagen.

http://www.idapersson.se

 
Sussi

Sussi

29 december 2009 19:05

Men fy vilken elak förkylning/influensa ni råkade ut för. Oj, räkna med att jag håller tummarna att få slippa det..
Än är jag fortfarande täppt så det har inte blivit värre i alla fall..

Håller tummarna på att även du ska bli av med skiten nångång!

Ha en mysig kväll

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

29 december 2009 22:39

Den punkten om skorna stämmer inte in på Doris heller..
Hon har gnagt på hälen av en toffel en gång när hon var valp men efter det har hon aldrig gjort nåt liknande igen. Även fast vi knappt tillrättavisade henne när det hände eftersom hon hade gjort det när vi inte var hemma så det kändes fel att skälla på henne eftersom vi inte ertappade henne. Vi visade henne toffeln bara och sa.. vad har du gjort!!!! Hon såg så skyldig ut och som sagt var aldrig gjort det igen :-)

Sov så gott

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 20 mars 11:00

I går var det dags för en spruta i ögat igen, är så glad att jag har råd med detta nu när dom röd-gröna i regionen håller på att slakta hela sjukvården undrar hur länge hjälpmedel i hemmet kommer att vara gratis är väl bara en tidsfråga. Eftersom j...

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards