Direktlänk till inlägg 7 januari 2010

Skrattretande argument i vargdebatten

Av Monica och Jacob - 7 januari 2010 05:30

Chansen är väl så där en 1000 ggr större att ditt barn råkar illa ut i stan, uppätna av vargen argumenten är ju riktigt löjeväckande. När man läser en del bloggar kan man ju fråga sej om kärringarna överhuvud taget varit utanför tomtgränsen dom sista 20 åren,eller om dom inte är läskunniga. Vi stockholmsjävlar kan skicka upp lite pedofiler,värstingar,psykopater och vildsvin mm till er och så tar vi ner vargarna.Ja underhållning är det i alla fall att läsa bloggar så här efter vargjakten, och jag säger bara det ni som gapar högst har lyckats skämma ut hela Sveriges befolkning.

I dag är det värmebölja här bara -8,7 riktigt härligt synd bara att en del låter bilen stå på tomgång en halvtimma innan dom ger sej iväg.Hela B-torp stinker avgaser, men när man blir intervjuad i tv då tror man benhårt på växthuseffekten och är så duktig så med att tänka på miljön.Konstiga är dom garage finns men inte för bilen, där ska man ha all sköns annat bråte. 

  

Så här roar man sej i helgerna, måste ha varit rolig för dom som bor i villan bakom planket.

 

Signe spanar efter sina kompisar men nu har alla gett sej av och bara farleden har öppet vatten.

 

I dag ska det handlas åt mor, undrar när man ska tordas släppa ut henne på egen hand igen. I Täby är det fullkomligt livsfarligt att gå utanför dörren, under snön är det rena skridskobanan.Jacobs mamma har äntligen piggnat till från förkylningen, tror nog han har varit lite orolig för henne Jacob.

Igår kväll blev jag full i skratt åt Ebba, rätt vad det var så kom hon fram glad i hågen med husses plånbok i munnen.Hon är kul för hon kommer alltid och visar upp det hon hittar, den måste ha ramlat ur fickan när han bytte byxor. Tur hon hittade den annars hade det blivit stort eftersök med tillhörande svordomar som när han letade efter fjärrkontrollen som han stoppat i fickan i tron om att det var mobiltelefonen.

  

En duktig tjej som kommer till matte med husses plånbok  

Ha en bra dag  

    

 
 
Ingen bild

Siv

7 januari 2010 07:05

Ja du nog blir man förvånad av en del argument, hör man inte själv hur det låter. Men det är ju klart man utnyttjar barnen i dom flesta situationer;-( =dåligt.
Fina bilder från havet, ser kallt ut.
Du har nog lärt henne att vara ficktjuv eller hur;-)
Ha det bra/Kram

 
Ingen bild

Snuffsan

7 januari 2010 07:20

Ja infekterat har det blivit, grattis regeringen;-(
Gillar Ebba klyftig tjej;-)

 
Lotta

Lotta

7 januari 2010 08:04

Oj vad flitigt det bloggas här ;) Hm, måste komma ihåg att styra om min länk hit istället nu när den andra vilar. Hänger ju inte med i svängarna.
11 har vi här så visst är det svettigt ;) Kallare än kallast ska det visst bli här i helgen, över 20 :(
Duktig vovve som hittade plånan :)! Och vilken TUR!!
Ha en bra dag! KRAM

http://www.rottisweb.se

 
Sussi

Sussi

7 januari 2010 08:35

Vilka härliga vinterbilder.

Det är tur att Ebba kommer och visar upp sakerna hon hittar i alla fall. Roligt hade det varit om hon gömt undan alla saker och ni får springa och leta som tokar hihi
Dom är gulliga dom små djuren :-)

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
ida

ida

7 januari 2010 11:51

Ja underhållande är vad det är, argumenten håller ju inte ens en sekund. Suck. Människor är så tröttsamma ibland. Ja du det är det tråkiga med vintern, att all den vita fina snön färgas brun och svart av alla avgaser. snyft, det gör åt i mitt miljövetarhjärta.

http://www.idapersson.se

 
Ingen bild

Monica till Siv

7 januari 2010 14:32

Har i dag avslutat medlemskapet i SKK,kan inte stå bakom en organisation som går i jägarnas ledband.Det känns jävligt skönt;-),hoppas flera uppfödare gör likadant.
Ja du dessa stora starka karlar, ylar vargen skiter dom på sej ASG.
Kramen;-)

 
Ingen bild

Yvonne

7 januari 2010 15:37

Rena rama bikinivädret idag.ahhhh
Såg ju vargen förra året,vilken häftig upplevelse det var.händer väl bara en gång i livet.kollar och kollar här varje dag o kväll.men ingen skymt eller spår av den i år fast den bor i krokarna,galvenvargen,
ohh en bild på fina Ebba.Skulle bli såå fina puppisar efter henne,I like,Nånting påminner mig om Zimbas uppsyn när jag ser Ebba,Zimba visar också gärna upp saker,
När ja kommer hem tar hon gärna nåt i mun och svassar runt mina ben.
ha ha tv manicken i fickan har min gubbe också stoppat,
Åkte förbi den brända bilen igår men hade ej kameran med mig,men tänkte att jag får väl sen den i din blogg.fick rätt.
Det är nog dom största dubbelmoralfolket.snåla med tex el
och pysa ut avgaser.nåja hoppas att dom miljösparar på annat då.
Skönt att J mor är bättre-
Kramen


 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

7 januari 2010 18:12

Hm får nog börja träna Ludde på husses plånbok, den är sällan där den beräknas vara;-) Ovederhäftiga kommentarer till jägarnas försvar står en upp i halsen, t.o.m hunduppfödare är med i drevet på vargen. De är inte värda att ha en enda hund ens! Daltar med sina voffsingar och dömer vargen, anfadern till utplåning. Är de allmänt korkade, tror de på jägarargumenten är de hjärntvättade av sina hälfter...fn vet.
Fina vinterbilder idag, avgaser ÄR skit!

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

7 januari 2010 21:03

Appråpå vargjakten..
Jag tittade lite på nyheterna idag och såg när dom hade en flådd varg på ett bord..
Jag var tvungen att byta kanal igen. Hur dum får man bli att sända såna bilder. Jag vill inte se flådda blodiga och framför allt döda vargar på tv!!!! Jag vill se dom med päls, levande i naturen istället..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Monica till Yvonne

8 januari 2010 09:01

Trodde ett tag att det var du som varit ut och kört lite rally;-);-)
Kramen

 
Flanören...

Flanören...

8 januari 2010 23:32

Det finns många ingångar till dumheterna.
Okunnighet, girighet, rädsla för det okända som även kan drabba nyinflyttade av den egna arten, men framför allt, felfokusering.
En hyggligt färsk undersökning ger vid handen, att 50 hundar dödas av varg, medan jägarna själva lär skjuta 150, men den stora boven, som jägare och kennelklubbister skulle ge sig på är trafiken, bilarna, de lär ta 2500, allt per år.
Tala om att sila mygg och svälja elefanter.

http://www.nabbsjuan.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

18 januari 2010 19:17

Angående detta tjat om vargjakten så är det väl så att var och en har rätt att tycka både illa om det och tvärt om. De som inte gillar vargar ser inte jag ner på och inte motståndarna till jakten heller. Vi är väl vuxna människor och ska bete oss som det tycker jag.

Tack för ordet!!

http://violett.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 24 april 16:19

Just som man satt på sommardäcken kom snön, vaknade upp till ett vinterlandskap igen. Oroar mej för blommorna och jordgubbarna som ju frös ner förra året men än så länge verkar dom klarat sej trots minusgrader på nätterna. I år blir det ...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards