ett hundliv

Alla inlägg under januari 2010

Av Monica och Jacob - 13 januari 2010 05:47

I dag ska man till tandläkaren, ingen höjdare direkt för plånboken men billigare än med röd-gröna röran blir det. Nu har ju alla en viss rabatt och behöver man göra en stor makeover så blir det flera tusen billigare än förut, i alla fall för mej som har rätt tänder som ska åtgärdas det tackar vi för.Bra eftersom man skjuter upp vällingätandet några år i alla fall, billigt blir det ju inte men 17 tusen istället för runt 40 är ju bra.

Hur man törs vara ute på isarna här i Ö-åker fattar vi inte med tanke på isläget vid Marsättra, i går började isen brytas upp igen och stora vågor slog in mot stranden.

  

  

Vackert men förädiskt  bäst att både två och fyrbeningar håller sej på land.


Läste idag igen om en hund som sprungit bort söder om stan, till saken hör att en hel massa av dom som rymmer är hittehundar från Rumänien mm. Klart man inte kan släppa en gatuhund lös när man haft den några dagar, men dessa människor som tar hit dom har ingen kontroll över vem som köper dom. Stackars jyckar, dom flesta är ju helt skadade och har för länge sedan tappat tron på människan. Senast idag var det en hel drös av dom till salu på Blocket, kan ingen myndighet sätta stopp för detta vansinne tro  


Man snackade om att det skulle bli varmare, inte här i alla fall -13,5 nu.

Vill ha vååååååår  


Ha det bra  


ANNONS
Av Monica och Jacob - 12 januari 2010 06:49

  Idag har jag inget speciellt att skriva om så det blir bara två bilder  

  

Lite öppet vatten finns det  ännu och änderna kommer flygande  när vi ropar på dem.  Hoppas ingen hör oss.

  

Även skärgårdens jumbojet kommer flygande. En imponerande syn när de landar på isen  


Nu kom jag på en sak som hände för flera år sedan, men som fortfarande nämns på Torpet  


Jag hade varit på systemet vid Bromma flygplats och handlat lite lördagsgodis    

När jag sedan gick till bilen var det en som backade ut från parkeringen utan att se sig för, han backade på mig   men utan skador som tur var.

När jag kom hem berättade jag detta varpå min väna sambo sade HAR DU FÖRSTÖRT BILEN   Nej han backade på mig. Jaha svarade hon utan ytterligare kommentar,bilen var tydligen mer värdefull än jag  

Ha en bra dag/Jacob


En namninsamling för dej som är medlem i SKK,SBK eller någon rasklubb.

SKRIV PÅ om du inte gillade vargjakten och SKK:s inblandning i den.

http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3775

Monica  

  

ANNONS
Av Monica och Jacob - 11 januari 2010 05:53

Ja Skånes djurpark vad säger man, med tanke på att man på hemsidan går ut med att vi är specialister på nordiska djur blir man ju lite undrande. Man åtgärdar inte hålen i staketen, när vargarna sedan tar sej ut drabbas man av panik och blir livrädd för att dom ska äta upp några barn bäst att skjuta av allihop.En sådan otrolig inkompetens hos personalen gör en ju mörkrädd, törs man verkligen gå i någon djurpark med sina barn risken för att bli skjuten verkar ju överhängande.Vi är så ledsna över att ha behövt skjuta dom säger man, men deras kommunikation över radion säger något annat.Dom verkar ju inte ha någon som helst empati med ett skadeskjutet djur. Nu hoppas jag bara att det tar tid innan dom får varg igen, i alla fall inte förrän man bytt ut personalen. Att tro att Svensken ska bojkotta Skånes djurpark är väl för mycket begärt.


Ulf Olsson har tagit livet av sej, vem bryr sej mer än satan som väntar på honom i helvetet. Jag har i alla år mått illa när jag sett honom med tanke på att han tydligen höll liv i flickstackarn(Helén Nilsson) i flera dagar.Alla varningsklockor hade ringt när det gäller honom,han gillade ju att plåga och knivskära djur till döds. Men i landet lagon var det ingen mer än dom närmast sörjande som reagerade, VARFÖR???????


Nog med elände,såg en repris av ett program om en 81årig norska som var helt otrolig. Först tänkte man aha kärring med gitarr och lite religiös anknytning torrt, men tji vad man bedrog sej maken till att berätta vitsar var det länge sedan jag hörde. Bland annat den här, att på hemmet delar dom ut tre viagra om dagen en på morgonen så att gubbarna inte skulle kissa på skorna och två på kvällen så dom inte skulle trilla ur sängen   Ja en helt underbar människa var det.

  

Nu vill jag ha vår, bästa årstiden tycker jag.

Ha en bra måndag  
Av Monica och Jacob - 10 januari 2010 05:38

Läste att det är poppis med en äldre partner bland yngre män, hu säger jag bara vem orkar med ett lammkött när man är i undergångsåldern. Springa omkring och revirpinka igen + att hota andra damer med stryk om dom tittar för mycket får nog vara. Den som vill ha en gammal kärring får vända sej någon annanstans än till Torpet, fortsätter nog på den gamla beprövade vägen. Det var i alla fall mest kvinnor som kunde tänka sej en äldre partner och det var ju inget nytt.

http://www.youtube.com/watch?v=YRhAXFfBviU Vem orkar med sånt här???

På nyheterna sa dom nyss att 40% av alla som dog i bilolyckor var på fyllan, värre tycker jag det är med dom 60% som var nyktra och kör ihjäl sej  Själv har jag vänt bilen på taket en gång uppe i Avesta, det var ingen höjdare kanske ska tillägga att jag var nykter. Däremot stank hela bilen av öl, Jacob satt nämligen och drack en burk öl när jag vände runt bilen katastrof var det att hans öl rann ut. Gentleman som han är gick han omkring med ett badlakan runt halsen och talade om för alla att det inte var han som körde. Ja vi klarade oss värre gick det med bilen, tre veckor tog det innan vi fick tillbaka den. Takluckan blev aldrig vad den varit, varje gång man tvättade bilen var man tvungen att lägga plast runt framsätena.

     

Jaha så var isen tillbaka igen, får se om den stannar den här gången.


http://www.kvp.se/nyheter/1.1839485/hela-vargflocken-har-avlivats

Ja jag vet inte vad man ska säga, totalt inkompetent ledning och personal till att börja med. Hoppas dom aldrig får hålla varg mer på Skånes djurpark.

Vad är det för fel på människan av idag, är alla rädda för vargen tro.


Ha det bra i kylan  Av Monica och Jacob - 9 januari 2010 06:07

Ja då var det en ny miniistid på G, hallå tror man jag är politiker och inte kan tänka själv.Konstigt är det men alla forskarresultat mm resulterar i höjda skatter, man måste ha in pengar till all sköns idiotier och vi får betala. Av elräkningen vi fick nu var mer än 700 kronor skatt o moms, ja staten kan verkligen roffa åt sej.Sitter här och funderar hur man får det att gå ihop med alla elbilar som vi ska köra när man inte har el så det räcker till livets nödtorft.Skit samma man kan inte göra ett jä..a dugg åt alla konsterier som våra makthavare sväljer med hull och hår.

http://www.youtube.com/watch?v=ZZSl_IaIQOA


  

På tal om badviken så har vi ebb o flod där också,en dag så hade havet dragit sej ut så att flytbryggan nästan låg på land.  

Några dagar senare är ordningen återställd.


Har ruttnat på denna vinter-20,5 nu på morgonen, man är som en michelingubbe när man går ut skulle man halka omkull skulle man väl ligga kvar som en skalbagge som hamnat på rygg.

  

Ro hit med godiset kärring  


Äntligen en vettig undersökning!

FÖR NÅGRA VECKOR SEDAN FÖRESLOG KANADENSISKA FORSKARE ATT MÄN BORDE SE ÖVER SIN ÖLKONSUMTION, MED TANKE PÅ RESULTATET PÅ EN NYLIGEN GJORD UNDERSÖKNING, SOM VISAR ATT ÖL INNEHÅLLER KVINNLIGA KÖNSHORMONER!

SLUTSATSEN FORSKARNA HAR DRAGIT AV DETTA ÄR ATT MÄN SOM DRICKER MYCKET ÖL 'FÖRVANDLAS' TILL KVINNOR.

FÖR ATT SE OM DETTA STÄMDE GJORDE FORSKARNA FÖLJANDE TEST, 100 MÄN FICK DRICKA VARDERA 6 ST 50 CL ÖLGLAS.


DET VISADE SIG MYCKET RIKTIGT ATT 100% AV MÄNNEN:

  

  


a.

GICK UPP I VIKT


  

  


b.

PRATADE ÖVERDRIVET MYCKET OCH UTAN VETTIGT INNEHÅLL


  

  


c.

BLEV ÖVERDRIVET EMOTIONELLA


  

  


d.

KUNDE INTE KÖRA BIL


  

  


e.

KLARADE INTE ATT TÄNKA RATIONELLT


  

  


f.

SKULLE ARGUMENTERA ÖVER MINSTA LILLA SAK


  

  


g.

VÄGRADE BE OM URSÄKT NÄR DOM HADE FEL


MAN PLANERAR INGA FLER UNDERSÖKNINGAR


Ha det bra  Av Monica och Jacob - 8 januari 2010 06:03

Ja då har vi avslutat vårt medlemskap i SKK, kändes skönt   kan inte vara medlemmar i en hundorganisation som går i jägarnas ledband. Det räcker att som uppfödare vara medlem i AFS för att regga babbas, hoppas fler kommer på att det inte behövs dubbla medlemskap längre.

Ja mystiskt är det ena dagen is nästa dag öppet vatten, beror nog på strömmarna men tycker i alla fall att det är konstigt. Det har ju varit mellan -8 till -15 så smält av värmen i luften har den ju inte gjort, börjar förstå att man nog inte ska gå ut på isen innan den är riktigt tjock  .

  

Den 6/1

  

Den 7/1

  

6/1

  

7/1


  

Det var allt för idag

Ha det bra  

 


Av Monica och Jacob - 7 januari 2010 05:30

Chansen är väl så där en 1000 ggr större att ditt barn råkar illa ut i stan, uppätna av vargen argumenten är ju riktigt löjeväckande. När man läser en del bloggar kan man ju fråga sej om kärringarna överhuvud taget varit utanför tomtgränsen dom sista 20 åren,eller om dom inte är läskunniga. Vi stockholmsjävlar kan skicka upp lite pedofiler,värstingar,psykopater och vildsvin mm till er och så tar vi ner vargarna.Ja underhållning är det i alla fall att läsa bloggar så här efter vargjakten, och jag säger bara det ni som gapar högst har lyckats skämma ut hela Sveriges befolkning.

I dag är det värmebölja här bara -8,7 riktigt härligt synd bara att en del låter bilen stå på tomgång en halvtimma innan dom ger sej iväg.Hela B-torp stinker avgaser, men när man blir intervjuad i tv då tror man benhårt på växthuseffekten och är så duktig så med att tänka på miljön.Konstiga är dom garage finns men inte för bilen, där ska man ha all sköns annat bråte. 

  

Så här roar man sej i helgerna, måste ha varit rolig för dom som bor i villan bakom planket.

 

Signe spanar efter sina kompisar men nu har alla gett sej av och bara farleden har öppet vatten.

 

I dag ska det handlas åt mor, undrar när man ska tordas släppa ut henne på egen hand igen. I Täby är det fullkomligt livsfarligt att gå utanför dörren, under snön är det rena skridskobanan.Jacobs mamma har äntligen piggnat till från förkylningen, tror nog han har varit lite orolig för henne Jacob.

Igår kväll blev jag full i skratt åt Ebba, rätt vad det var så kom hon fram glad i hågen med husses plånbok i munnen.Hon är kul för hon kommer alltid och visar upp det hon hittar, den måste ha ramlat ur fickan när han bytte byxor. Tur hon hittade den annars hade det blivit stort eftersök med tillhörande svordomar som när han letade efter fjärrkontrollen som han stoppat i fickan i tron om att det var mobiltelefonen.

  

En duktig tjej som kommer till matte med husses plånbok  

Ha en bra dag  

    

Av Monica och Jacob - 6 januari 2010 05:39

24,9 gradet kallt  man kan ju inte säga annat än att morgonrundan med hundarna var uppfriskande och något förkortad faktiskt.

Har inte hört någon förklaring till extremkylan från olyckskorparna, och hotet om svininfluensan bara dog ut.Det värsta är ju oron som folk känner, min mamma som bollades hit och dit innan hon till slut fick en spruta blev nästan sjuk av oro för att dö. Det borde vara straffbart att skrämma upp en hel befolkning utan att ha mer på fötterna.Sedan har vi ju alla dom stackare som sitter med biverkningarna av vaccinet, vad säger man till dom. Konstigt att så få ifrågasätter alla rövarhistorier som man försöker lura i oss, men människan har ju i alla tider fallit för domedagsprofeternas dravel. Dax att börja oroa sej för kometen som kommer att slå ner på jorden 2012 enligt författaren till The bible code, ja den dagen den sorgen kanske dax att bygga ett skyddsrum på Torpet.


Deppad kan man bli för mindre än att läsa annonserna på blocket, man har blivit bra mossig och på efterkälken. Någon ville sälja eller byta warriar raguen och mount level + att hans gubbar var hordes på ragnaros server??????????. Nä bäst att hålla sej till hundar och katter på blocket, även där får man tänka efter ibland men det är för det mesta stavfel.

Dagen på torpet är inte utstakad än, lilla mor har fått ont i sitt ben igen så det kanske blir att sitta på Danderyd idag. Hade ju varit bra om man kom ihåg vad medicinen som hjälpte förra gången hette men icke, förhoppningsvis står det i journalen men det är inte att ge sej i fan på. Synd att man inte tillhör gräddfilsfolket, det hade varit betydligt lättare ingen väntan och inget dividerande om än det ena än det andra

        

Hu va kallt bäst att ligga inne och ta det lugnt.

     

Mammas gubbe saknar dej så      


Läste om att hoten   börjar komma mot vargjägarna, står du och flinar vid en skjuten varg och talar om att du tänker göra en mössa av skinnet då får du fanimej räkna med hot din dumskalle.Nu är ni inte så kaxiga längre, det glädjer mej man ska ju inte vara skadeglad   men i det här fallet gör jag så gärna ett undantag.


Ha det bra i kylan  
Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se