Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

- 26 i går

Av Monica och Jacob - 23 februari 2010 05:50

HU i går var det full rulle all ledig tid, men nu har lilla mor i alla fall fått ett beslut från socialen. Från och med den 17/2 får hon hjälp med att handla en gång i veckan och hjälp med städning var tredje vecka.Snällt är det och fort gick det men vi hade begärt hjälp med handling 2 ggr i veckan och ingen städning.Undrar jag om inte lilla mor har gjort vissa ändringar, ja det är ju hon som bestämmer.Nu har hon ju mej som har världens svada och kan prata för varan, men hur går det för en som är ensam?

Vid svansjön var det tomt i går och vattenhålet hade frusit igen, vi slog bort isen och lade ut lite mat i alla fall. Den döda svanen fanns det inte ett spår av, naturens renhållningsarbetare hade gjort sitt.  

Kommer att sakna dom om dom inte kommer tillbaka.

26 grader kallt i går morse gjorde promisen kort, 3 av fyra i Gänget gick på 3 ben mellan varven tydligen går smärtgränsen där.Svårt att göra tvåan är det också pga all snö, men om man snurrar runt ett tag trampar man upp en cirkel så att det går.

  

  

Det blir ju inga längre rundor men trött blir man av att pulsa i snart minst halvmeterdjup snö.I dag är det i alla fall bara 13 grader kallt och alla gick normalt igen.

Ha en bra tisdag  


 
 
Ingen bild

Phia

23 februari 2010 06:26

Önskar en trevlig tisdag,,skönt att det är lite mildare..om bara tunnelbanan gick också...hm

 
Ingen bild

Siv

23 februari 2010 06:48

Skönt att hon får hjälp nu;-), tycker dom i det längsta försöker utnyttja dom anhöriga:-( Världens svada ASG ja ja
Vilka sötnosar i biorna.
Kramen

 
Sussi

Sussi

23 februari 2010 08:04

I morse var det ju rena sommarvärmen ute ;-)
Doris skulle bara var ute igår när det var så kallt men nog sjutton stod hon och dansade. Vi fick tvinga in henne till slut. Man vill ju inte att hon ska frysa ihjäl!!
Stackars svanar nu, ja fåglar i största allmänhet. Dom har det inte lätt nu!

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

23 februari 2010 08:59

Ja de svaga måste ha någon som för deras talan annars händer inte mycket positivt, man bävar för den dagen man inte kan klara sig själv.
Är det Signe som vilar i bädden? Hon ser lite uppgiven ut eller har hon lekt sig trött i snön kanske. Hoppas på det sista:)

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Marilyn

Marilyn

23 februari 2010 11:37

Ni är så snälla som värnar om dom vilda djuren, det värmer i hjärtat här då många inte alls bryr sig. Här matar man varje dag och som tack får man höra en ljuvlig melodi i öronen varje gång man sticker ut näsan :) Ska bli mildare till helgen, det ser man verkligen framemot, gillar inte att frysa.
Frågar också mig om det är Signe i bädden? Hoppas också på det sista. Ha en fin dag. Kramiz

http://vovve.info/papillon-kojan

 
Ingen bild

Gisse & Sigvard

23 februari 2010 15:18

Hej hej,
Ska veta att jag tänker på er. Hoppas Signe får hänga med ett bra tag till. Härliga bilder du bjuder på. Sigvard ligger och sover som en gris i bia-bädden. Är trött efter en halvdag på hunddagis. Nu ska jag tvätta och fixa lite innan det blir en liten runda med Siggemannen. Sköt om er

 
Ingen bild

Monica

23 februari 2010 15:23

Vilken härlig bild du skickade på Siggelino, Signe hälsar och tackar för att ni tänker på henne;-)Hennes damp är det i alla fall inget fel på, du vet ju hur dom är fullt ös medvetslös.
Kram från oss alla på Torpet

 
Glimz

Glimz

23 februari 2010 16:21

1000 tack för hjälpen, det löste sig & nu har jag också en fin avatar.
Kram Kram -Nina

http://ninz.bloggagratis.se

 
oldmolly

oldmolly

23 februari 2010 18:53

Man måste antingen vara mycket frisk, när man är sjuk
eller så
måste man ha envisa anhöriga.

http://oldmolly.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

23 februari 2010 19:25

Inga hekton har man gått ner här inte. Det är sambon som tagit snöslungan och rensat uppfarten på snö. Latmasken Sussi har suttit inne och njutit i lågornas sken ;-)

Ha en mysig kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Madde

Madde

23 februari 2010 22:39

Vi behöver inte köpa en kamin, utan det räcker nog med att slå på elementet i hallen, 4 hundar och jag och gubben räcker för att värma upp lyan (samt lite ljus och matlagning) vill inte ha bastu inne, trivs bäst då det är runt 20 grader inne.

http://working-gsd.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Yvonne

23 februari 2010 23:54

ja satans kallt var det igår,brr
Härligt matbord i bloggen innan,ha ha Vem är akrobaten som äter upp och ner? vilken tuffing.
Tur att mor har dig men skönt att få lite hjälp av samhället ändå.
Kramen

 
Ingen bild

draken&tott

24 februari 2010 01:18

Kram Signe!

 
Ingen bild

Monica

24 februari 2010 10:03

Signe tackar för kramen;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards