ett hundliv

Alla inlägg under mars 2010

Av Monica och Jacob - 26 mars 2010 04:48

TEMA FREDAG--TECKEN    

Det här är nog ett tecken på att man inte hållt ögonen på vägen

      

Och det här är ett tecken på att det sker något utanför fotot

För flera tecken   http://sinneskatten.blogspot.com/

ANNONS
Av Monica och Jacob - 25 mars 2010 06:08

Kan någon tala om för mej varför det är så vanligt nu för tiden att folk går till doktorn men får inte reda på vad det är som är trasigt. Har dom blivit sämre på diagnoser eller har det ploppat upp nya sjukdomar som ingen vet något om.Hur som helst tappar man tilltron till allt vad läkare heter, själv har jag en förmåga att bli pådyvlad penicillin bara jag sticker näsan innanför dörren. Skulle man inte vara restriktiv med att skriva ut det, någon måste ha missat all information om det.Ska ta ett samtal med livmedikus idag för igår kom en kallelse från gyn på DS och det är ju färdigutrett så jag fattar inte vad jag ska där och göra när det i grund och botten inte är där skon klämmer så att säga.Skit samma men det skulle ju vara roligt att veta vad man lider av innan man hamnar i minneslunden.

  

Fina mönster gör dom svanfötterna, när man kommer dom så här nära ser man ju vilka gigantiska fötter dom har.

  

I går var det riktigt vårlikt och isen börjar gå upp runt stränderna, dom vuxna svanarna har dragit bara ungdomarna är kvar. Den grå börjar skifta färg och får fler o fler vita fjädrar.

Ha en bra dag  

ANNONS
Av Monica och Jacob - 25 mars 2010 04:56

TORSDAGSFOTO--FÖRR I TIDEN     

VAR DET HÄR EN VACKER KYRKA I ÖSSEBY.

       

VÅR SAMLING AV VINYL FRÅN FÖRR I TIDEN 

 

FÖR MER FRÅN BILDER FRÅN FÖRR http://torsdagsfoto.blogg.se/

Av Monica och Jacob - 24 mars 2010 06:20

Har inte mycket att blogga om, i dag är huvudet 4 ggr för stort var tvungen att gå och lägga mej igen efter morgonpromisen vilket inte händer ofta.Det blir en lugn dag för Gänget, dessbättre lider dom inte av det utan vilar tillsammans med sin utslagna flockledare.

Detta är polaren Per  

en svan som verkligen fattat tycke för mej, innan jag hinner stiga ur bilen står den utanför bildörren.Fräser gör den ett par ggr men jag tolkar det som ge hit maten kärring så jag fräser tillbaka, tro det eller ej han eller hon tittar förvånat på mej och blir snäll på en gång.  

I går morse var det full vinter igen,det har kommit över en decimeter snö på några dagar.Men som synes finns det dom som gillar det, har aldrig riktigt fattat deras fascination av snön men den går bra att äta tyvärr så det blir lite tjat för att få dom att låta bli.

Ha en skön dag, själv ska jag bädda ner mig  och köra lite med Jacob  

Av Monica och Jacob - 24 mars 2010 06:13

ORDLÖS ONSDAG--I RÖRELSE 

FÖR MER RÖRELSE  http://yssasblogg.blogspot.com/

 

Av Monica och Jacob - 23 mars 2010 05:35

TISDAGSTEMA--PLAST 

Inte roligt med plaststrut när man gjort sej illa  

För fler bidrag på temat plast http://tisdagstema.se/

Av Monica och Jacob - 22 mars 2010 06:55

-9 grader och en decimeter snö till, nu ruttnar jag helt snart vi som på visssa ställen hade det så bra så man kunde gå i alla fall utan att drunkna i snö.  

Penicillinet gör visst varken till eller från, hoppas jag inte behöver vänta länge på kallelsen till experten.Jag börjar ge upp eländet började för snart tio år sedan och några bra svar har jag inte fått än.

I love IT samhället- NOT detta otyg med Ip telefoni mm som gör att det är nästan lögn i helvete att få tag i sina vänner när man behöver dom. Nä tacka vet jag stenåldern med fast telefon och svarare.Men jag kanske bara har otur, men det blir så att till slut hör man inte av sej längre. Tres reklam med jack nej tack den är ju skrattretande en av mina kompisar tog för över ett år sedan ett abonnemang hos dom och enda sedan dess kan alla vi som har Comviq inte nå henne varken med sms, mms eller telefon.Och som vanligt skyller alla på alla, säger Tre är ett pack så vi säger nej tack. Undrar om vi är dumma i huvudet i Sverige som finner oss i alla dumheter som försvårar våra liv utan att det blir revolution.  

Här är i alla fall några varelser som inte har problem med IT samhället.

Ha en skön måndag  

Av Monica och Jacob - 22 mars 2010 04:54

BILDLIKT TALAT V 12  

För flera bidrag  http://mimos.sacinom.tk/?cat=130

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se