Alla inlägg under mars 2010

Av Monica och Jacob - 16 mars 2010 05:50

TISDAGSTEMA--TRÅKIGT

 

Det är tråkigt att hjälpa till att städa, undrar om hon får RUTavdrag för min medverkan   

För att se fler tråkigheter http://tisdagstema.se/

Av Monica och Jacob - 15 mars 2010 05:42

Hoppas att tandläkaren kan klämma in en i dag, annars får man väl hota med att vända sej till akuten.Jag fattar inte det här var ju så glad och nöjd med att all värk var borta, två månader fick man må bra undrar vad det kostar att bli av med det den här gången.Det slutar väl med att man får sila vatten och bröd som svanarna, dom har inte lärt sej att man inte ska smacka när man äter.

  


  

Den lilla sötnosen är i mitt tycke alldeles för tam,med tanke på vad man sett människor göra mot djur så vore det bra om den var lite mer skygg.


Signe märker man inget  konstigt på förutom knölarna på magen som är 3 st, intalar mej att det är efter stygnen det är lugnast så eftersom det inte finns mer att göra.Fullt ös är det som sagt var så illa kan hon väl knappast må än.

  

Fast man försöker att inte tänka på det ligger det i bakhuvudet och tär nog mer på en en vad man vill erkänna.

Ha en bra måndag  

Bjuder på en liten historia också eftersom jag fått igång funktionen spara som, visst är jag duktig.


En sexåring och en fyraåring sitter på övervåningen i sovrummet. Sexåringen säger "Vet du, jag tror det är dags för oss att börja svära." Fyraåringen nickar och håller med. Sexåringen fortsätter "När vi går ner och äter frukost tänker jag säga något med helvete och du kan säga något med fan."

Fyraåringen håller entusiastiskt med. När modern kommer in i köket och frågar sexåringen vad han vill ha till frukost svarar han "Men för helvete morsan, du vet ju att jag vill ha Havrefras och mjölk!"

SMACK! Han flyger ut ur stolen, snubblar omkring i köket, ner på golvet, och sedan upp på övervåningen som en raket, gråtandes medan hans mor förföljer honom och slår honom i rumpan för varje steg han tar. Hans mor låser rummet och skriker "Du kan stanna där tills du har vett nog och jag släpper ut dig igen!"

Hon går sedan ner igen, tittar strängt på fyraåringen och frågar honom "Nå, vad vill DU ha till frukost då, min unge man?"

"Jag vet inte" svarade han "men du kan ge dig fan på att det inte är Havrefras i alla fall!"


Av Monica och Jacob - 14 mars 2010 19:30

BILDLIKT TALAT -V 11

För fler bidrag    http://mimos.sacinom.tk/?cat=130

Av Monica och Jacob - 14 mars 2010 06:01

Så var det dax igen, det räckte inte med att lägga ut 20.000 på tänderna för nu har det börjat mola igen  . Är det något skit igen blir det sprängdeg   och sedan går jag till tillvaratagna effekter och köper mej en bättre begagnad lösgom.

Snön börjar smälta undan lite nu sjunker man bara ner till låret någon är ju klyftig och har skaffat sej snöskor

  

eller kan det vara tennisracketar

  

Dom flesta spåren är efter svanarna, men igår när vi kom ner på morgonen var dom inte där utan stranden var full av svarta labbar 7 st tror jag det var måste varit någon med kennel.  

Polisen hade kontroll på 276:an och Sjökarbyvägen, tur man kör laglydigt vilket inte alla gör dom hade fullt upp poliserna.Den här gången hade dom ställt sej väldigt strategiskt måste jag säga,man såg många bromsljus tändas när man tittade i backspegeln.

I dag får det bli en lugn dag, måste peppa upp mej inför samtalet med tandläkaren i morgon.

  

Torpets tre Gracer  

Ha en skön söndag  

Av Monica och Jacob - 14 mars 2010 04:53

VECKANS FOTOTRISS HAR TEMAT FULLT

Nere i Skeppsdal ligger det fullt med fritidsbåtar på sommaren


Svanen har fullt upp med att fylla magen   

  

På verandan är det fullt med hundar.

För att se fler fototrissar  

Av Monica och Jacob - 13 mars 2010 05:37

Så blev det kallt igen -10 här nu på morgonen,undrar om det blir någon vår i år.

Sitter och funderar på om man ska krypa till korset och fråga Oskar(grannens son) som är 17 år hur Windows 7 funkar, ibland får man vara korkad eller hur. Lite har jag ju lyckats med som bilder,dokument och email men mycket återstår egentligen skulle man skita i allt annat man klarar sej ju som det är nu.Men jag kan inte låta bli att reta upp mej på att skrivaren o scannern inte går att installera hittar inga uppgraderingar av dom programmen.Förr i tiden köpte man en ny enhet kollade bara så att det var rätt anslutning sedan var det bara att tuta och köra. Man blir ju lite oroad av att allt ska köras över på data, har du inte råd eller fattar du dej inte på det hamnar du utanför samhället.


Så till något roligare

  


  

Den här lilla krabaten var ny nere vid badet, stackarn har nog haft en svår vinter men tillhör nog den starka skaran.

   


   

Även fyra av dom äldre var tillbaka, undrar hur det gått med dom andra en vet vi ju klarade sej inte .Lite småtaskiga var dom äldre mot lillen, det råder tydligen en lika stark hierarki bland svanar som hos vargen.

       

27 mars förra året, lite skillnad eller hur men talgoxen sjunger i alla fall sin serenad på morgonen så någon tror på vår i alla fall.


Ha en skön lördag  , det ska visst bli    men det återstår att se.

Av Monica och Jacob - 13 mars 2010 05:30

VECKANS TEMA PÅ INSPIRATION OCH KREATIVITET ÄR ÄVENTYR.

 

För den här lilla krabaten har nog vintern varit ett äventyr

   

  

Och för att ingen ska bli besviken så tar vi med lille Arkas 6 veckor som är ute på sitt första äventyr på egen hand.

För fler äventyr  http://bilduppdraget.wordpress.com/

Av Monica och Jacob - 12 mars 2010 08:55

Nu har vi lämnat in datorn, blir det dyrare än 2000 så hör dom av sej går den att rädda så kommer jag att gå tillbaka till XP för windows 7 var bara skit och omständigt. Tycker ju inte man ska behöva bjuda hem en 5 åring på saft och kaka för att han ska sätta igång alla funktioner i datorn.  

Här sjönk jag ner till midjan (jaja det som ska vara istället för då hihi) blev lite ställd faktiskt för det gick inte att ta sej upp med annat än att lägga sej ner och hiva sej fram. Fy fan är jag glad att ingen såg mej, måste ha sett ut som en strandad delfin  men vad gör man inte för att ta ett foto av kyrkan.

  

  

Här är en till som sjunkit ner med bakdelen, man får hjärtat i halsgropen   när dom rejsar runt i snön eftersom rätt va det är kan det bli en riktig frivolt.

Fredag och nu börjar en helg när det inte finns något för mej att se på burken, blir att låna en rulle har funderat på Bröllopsfotografen.


Ha en skön helg  



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards