Alla inlägg under mars 2010

Av Monica och Jacob - 12 mars 2010 05:00

TEMA FREDAG--NOSTALGI

 

 

Detta är för oss nostalgi skärgårdsbåten Rödlöga som ligger nere vid Trälhavet, klart hundarna är med också  

För mer nostalgi http://sinneskatten.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 11 mars 2010 05:30

va fan man nu ska med den till när man inte har några adresser  

Vilken cirkus det blev med nya Windows 7 ingenting nästan var som XP, varför ändrar man hela tiden. Mobilprogrammet går inte att lägga in, inte heller skrivaren eller scannern, det är väl inte meningen att man ska köpa nytt varje gång datorn säger upp sej.Man ska inte vara över 15 år tror jag om man ska fatta sej på allt, något som var lätt var i alla fall att lägga in fotona från USB minnet. Tyvärr hann jag inte spara dom sista bilderna från badet och svanarna, men vi ska ta ner datorn till Berga i dag och se om dom kan tömma mina bilder åt oss. Alla mailadresser som man inte hade någon backup på är borta, det är inte klokt vad mycket som går förlorat men alla bilder på Zeus är kvar som tur är.Ni som skuggläser bloggen och vill ha roliga mail igen skicka era adresser, mailadressen är den samma.


Jacob har hotat med att skaffa en Borat mankini till sommaren, för er som inte vet vad det är lägger jag in en bild.

  

Ja ni förstår ju själva att det bara är att flytta efter sommaren  

   

Visst är det vackert men nu vill vi ha vår, längtar efter långpromenaderna i skogen med Gänget

      

Ha en skön torsdag, kan tyvärr inte bjuda på någon fräckis eftersom dom försvann med datorhaveriet     


Av Monica och Jacob - 11 mars 2010 05:03

TORSDAGSFOTO 29--FYRA

 


  

Torpets fyra väktare.

För att se fler foton på fyra   http://torsdagsfoto.blogg.se/

Av Monica och Jacob - 10 mars 2010 09:49

   ORDLÖS ONSDAG--TIDIGA VÅRKÄNSLOR


  

Mer tidiga vårkänslor hittar ni här    http://yssasblogg.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 10 mars 2010 06:13

I går sa datorn upp sej, precis när vi varit och köpt ett uppgraderingsprogram för F-secure 600 åt helvete för jag kan väl inte tänka mej att dom tar tillbaka det.

Är med i något som heter tisdagstema, tycker det är kul att visa upp sina foton för andra, men vad händer jo vi fastnar i spamen och det tar 6 till 8 timmar innan inlägget kommer ut på listan med den påföljden att ingen sett det. Eftersom det går efter tiden när man skrev det har man ju så där en 60 till 100 efter sej, och det är inte många som går tillbaka och kollar.

Nu sitter vi här med ny dator och nytt program ingen e mail och alla adresser borta, tur att vi la upp våra bilder på ett usb minne så dom har vi kvar i alla fall.

  

Nu blommar vår amaryllis, lite sent men det är svårt att få dom att blomma till jul när man haft dom några år.

  

Signe i solen

I dag blir det att försöka få igång mailen och fatta sej på Windows 7  

Ha en bra dag  

Av Monica och Jacob - 9 mars 2010 16:30

TISDAGSTEMA--FRIHET

  

För oss är det frihet att vandra på klipporna nere vid havet.

För fler frihetsfoton http://tisdagstema.se/

Av Monica och Jacob - 9 mars 2010 06:00

Så har vi pratat med veterinären,det behöver inte vara en tumör utan kan vara en reaktion på suturen. Man kan gå in och tömma den men det bryr vi oss inte om, hon har inte ont av den utan det är bara matte som har det. Är det en ny tumör så kommer den att fortsätta växa medan reaktionen lägger sej efter några veckor, bara att vänta och se med andra ord. 50/50 alltså att det är en ny tumör, men vi kör på reaktion av dom stygn som syddes på insidan det känns bättre.

  

I söndags grävde Jacob fram bänken på baksidan, vad snö det är fortfarande hoppas det inte blir en snabb snösmältning för då blir det blött.

     

Isläget är sådant att man kan inte använda den ordinarie farleden mot Helsingfors vilket det var det åratal sedan man inte kunde göra.Men att det skulle vara 4 meter tjock is som man sa på TV är nog ett Aprilskämt. Nere i Skeppsdal var det lugnt i alla fall, men tyvärr fanns det ingenstans att parkera pga all snö.Så någon ispromenad blev det inte den här gången.  

Politiker resonerar platsbristen på sjukhusen, fan trot.

Jacob tog sej en grogg i fredags och tittade på Skavlan med Thorsten Flinck, herre gud sa han jag fattade inte ett dugg av vad han pratade om. Nej han är nog lite för UFO för vanligt folk den mannen.Snuset hängde över tänderna på honom också, och som vanligt såg han sjövild ut  

Den här utmärkelsen har vi fått från http://ladyinblue.bloggplatsen.se/ vi tackar och bugar och ger den vidare till alla våra bloggvänner.

Ha en skön dag i solskenet  


Av Monica och Jacob - 8 mars 2010 05:57

I dag ringer veterinären och då får vi höra om det ska vara en knöl efter borttagandet av tumören,hon har även blivit missfärgad runt ärret  undrar om det är en liten blödning. Jaja än så länge verkar hon inte må dåligt och det får man ju vara glad för, men det känns lite knepigt att avgöra hur hon egentligen mår när man vet hur hundar är.

  

En bild från förra våren med Signe med pinne i munnen.

Nu verkar hemtjänsten ha kommit igång i alla fall, den här veckan får Lilla Mor hjälp med städning och att handla. Det känns skönt för mej att slippa ha det ansvaret faktiskt, att springa omkring i Täby centrum står ju inte högst upp på min önskelista direkt.

  

Så här blir det om man hamnar utanför stigen som är upptrampad, rent livsfarligt man sjunker ner ända upp till låret och får stövlarna fulla med snö. Det värsta är att man inte kan gå vart man vill, man är ju ingen Idla flicka längre så att ta sej upp ur hålen blir en ren vetenskap  

Håll tummarna för Signe och ha en bra dag  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards