ett hundliv

Alla inlägg under april 2010

Av Monica och Jacob - 27 april 2010 06:00

TISDAGS TEMA- STRESS

     

Ni får ursäkta att bilden är lite suddig men man har inte lång tid på sej innan honan kommer tillbaka, och sedan vill jag inte köra lampan på dom små liven. Stress är väl vad hon och hanen håller på med just nu får att föda upp dom små på mask;-) 

För flera stressiga bidrag http://tisdagstema.se/

ANNONS
Av Monica och Jacob - 26 april 2010 05:51

Skönt att helgen är slut, har alltid varit emot att göra några ingrepp på fredagar kropp eller mun det gör det samma. Allt har i alla fall varit lugnt han har inte ens haft ont efter urdragningen, 2 Alvedon har det gått åt i förebyggande syfte.

  

Får jag presentera Knoll och Tott, inte är dom vackra direkt nyfödda koltrastungar tycker dom ser mer ut som avhuggna snoppar i alla fall på denna bild.Nu är det bara att försöka hålla tomten fri från katter,måsar skator mm, blir på dagtid ett jobb för

  

Kajsa 

Hon har som sagt fullt upp med att samla mask mamman så man fick passa på att ta bilden när hon flög iväg, nu som sagt är det bara att hoppas att boet inte blir skövlat   som sist.


En tur runt Garnsviken blev det i lördags

  

Han blängde lite elakt hästen men stog still i alla fall.

  

Ja Sverige är fantastisk detta är en 70 väg, medan vägen hemma som är dubbelt så bred är en 50 väg jag skulle inte vilja möta någon som kör 70 här det blev diket nästa.

Ha en skön måndag  

ANNONS
Av Monica och Jacob - 26 april 2010 05:30

MÅNDAGSTEMA-LANTLIGT

 

Med detta Gäng kan det vara skönt att bo lantligt.

För flera lantliga bidrag   http://mandagtema.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 25 april 2010 06:10

FOTOTRISS: SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR I DAG 7

I dag var hon ute(koltrastmor) och åt så jag passade på att ta en bild till, nu är dom fyra för 2 veckor sedan var det 3. Den här veckan kläcks dom nog och sedan är det bara att hoppas att skator och fiskmåsar håller sej borta.

   

Morgonpigga är vi, härligt att få ha hela skogen för sej själv och inte behöva oroa sej för att rätt vad det är ha fler än fyra hundar i flocken. 

  

Vårt absoluta favoritställe, nu innan badsäsongen kommer igång är det så tyst och stilla här. Foton från Österåker i Stockholms län

För fler bidrag

Av Monica och Jacob - 25 april 2010 06:00

BILDLIGT TALAT V17

  

För fler bidrag http://mimos.sacinom.tk/?cat=130

Av Monica och Jacob - 24 april 2010 05:52

Varför skulle det inte bli komplikationer när en med tandläkarskräck går dit,först tog inte bedövningen utan hon fick kalla in en annan som hjälpte till.Sedan var man tvungen att spräcka tanden innan man kunde ta ut den, någon var smått chockad när han kom hem så fredagkvällen var tyst och lugn på Torpet. Hör och häpna han ska gå tillbaka det hade jag nog aldrig trott, han frågade om han kunde få en guldstjärna men det hade dom slutat med.Att han överhuvud taget gick är en sensation med tanke på vad som hände med min urdragning och alla besök på tandakuten inne i stan. Som sagt han måste haft jävligt ont eftersom han kröp till korset och åkte dit. 

Några svanar var det nere vid badet men ingen av våra,hur vet jag det jo för dom hade med all säkerhet kommit när vi backade ut bilen till bryggan och det gjorde inte dom här. 

  

Mammas trädgårdsmästare tar sej en paus och leker med pinne, härligt att dom håller sams allihop men vi har haft tur med våran flock i det fallet.Mitten vovven Kajsa blir jag snart galen på hon gör inget annat än vräker i sej en massa skit på promenaderna, har funderat på munkorg vi får se.

  

Lite vårblommor från viken, konstigt att inte blåsipporna kommit upp här men dom vita är på G i alla fall.

Ha en trevlig helg  

Av Monica och Jacob - 24 april 2010 05:43

INSPIRATION OCH KREATIVITET: Gammal kärlek rostar aldrig.

  

Det är nu några år sedan fotot togs, lite äldre rostigare och kantstött men han är min rostfria kärlek  

För fler gamla kärlekar http://bilduppdraget.wordpress.com/

Av Monica och Jacob - 23 april 2010 09:03

MUSIK O FOTOAUTOMATEN/KVINNLIGT/ FOLKMUSIK/VISA


Det får bli en ballad, hoppas det duger en av mina många favoriter i musikvärlden.

För mer musik http://kafferasten.blogg.se/

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se