Alla inlägg under april 2010

Av Monica och Jacob - 22 april 2010 05:38

Nu blir det oordning på Torpet igen, Jacob har fått tandvärk och går och ser ut som den värsta karikatyr med en kind som skulle göra en guldhamster avundsjuk.

Till saken hör att det lilla livet har tandläkarskräck   vilket han ju inte är ensam om, får se hur länge han står ut.


Ja vad säger man det räcker inte med att vara rik,vacker och prinsessa tydligen, har gubben kardborreband i kalsongerna så har han  Skulle tro att han är rökt nu men det är ju bättre att det kommer nu innan hon gift sej med honom, tänk att dom inte tänker sej för.Gubbarna här i gårdarna kan nog komma undan med det,ingen smyger ju på dom längre inte ens kärringarna   Monarkin förresten för mej får dom gärna lägga ner hela spektaklet, kungen ska ju komma hit i sommar och då bestämde politikerna att det skulle synas att det var en skärgårdskommun. Med den påföljden att man bestämde att det skulle sitta en fyr i rondellen till infarten allt på skattebetalarnas bekostnad, då finns det pengar.


Jag har ju ondgjort mej förr över lösspringande hundar och igår hände det igen, ut på 276:an sprang hunden med den påföljden att det blev en krock  

Det är ofattbart hur man kan gå med lös hund så nära en stor väg, hur mycket pli man än har kan man aldrig lita till hundra på dom.Hunden försvann så den vet man inte hur det gick för, men ägaren lär ju få betala för vad den ställde till med.

  

Här är i alla fall ett gäng   som går i snöre på gatorna, morsan är rädd om dom.

Ha en skön torsdag  

Av Monica och Jacob - 22 april 2010 05:07

MACRO LOVERS NR 19

  

Fritt val, ja det var ju inte så svårt att välja den här bilden togs några dagar efter det att vi fått beskedet att hennes tumörer var elakartade. Än har inga nya dykt upp och hon far omkring som om inget hänt  

För att se flera bidrag  http://macros.blogg.se/

Av Monica och Jacob - 21 april 2010 20:25

ONSDAGSTEMA--TILLFÄLLE

 

Vi är glada att vi fick tillfälle att utfodra och lära känna svangänget nere vid viken, det var en upplevelse att ha 8 svanar komma en till mötes. Alla utom en överlevde vintern, vilket är bra med tanke på den vinter vi haft.

För att se flera tillfällen http://onsdagstema.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 21 april 2010 05:48

ORDLÖS ONSDAG--VÅRBLOM

  

För fler bidrag  http://yssasblogg.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 20 april 2010 05:49

I går var jag till veterinären med Argos, han har fått en vårta i nederkant på ögat ville veta om den skavde eller irriterade.Det gör den inte så nu återstår att bestämma om den ska tas bort med laser, sövning är ju inget jag vill göra om det inte är nödvändigt så den får nog sitta ett tag till i alla fall.

   

Han är ju inte sövd sedan han var 8 månader och hade en traumaknöl på tassen, vilket elände det blev när den tagits bort. Stygnen gick upp flera ggr och jag fick köra Nelex och plocka dökött. Som åttamånaders valp var det nog inte roligt att vara i stillhet ett par månader, duktig var han gubben tur att det inte var damp Signe för då hade man nog fått gråa hår.Man skulle blivit veterinär först kostar det  550 kr bara man går innanför dörren ovanpå det tar man 110 kr för att skriva ut ett recept på medicin som kostar 65 kr.Av dom 660 som det kostade är staten där också och ska ha 132 kr i moms, ja Sverige är fantastiskt  


I går löste det sej äntligen med mors hemtjänst efter att ha gett dom inkomst och andra uppgifter 4 ggr   blev räkningen på 1696 kr för feb (när man inte ens varit där) makulerad och man fick rätt siffror vilket var 72 kr i månaden.

Jag måste säga att dom har varit väldigt trevliga att ha att göra med men en oordning utav guds like måste det vara när den ena inte vet vad den andra gör.Hade mor inte haft en dotter som man inte snackar omkull på 3 röda hade hon nog fått betala och sedan gå till socialen för vem kan klara sej på 2100 i månaden.


Är det någon mer än vi som undrar vad det är för vits med att gå till apoteket och göra en hälsokontroll för 250 kr, när man kan gå till husläkaren och för 140 kr få en riktig genomgång  .

   

Konstigt nog ligger det lite snö kvar i Brottbyskogen till Gängets stora förtjusning.


Ha en skön tisdag       

Av Monica och Jacob - 20 april 2010 05:39

TISDAGS TEMA--MUSIK

  

Nästa år kommer förhoppningsvis något av dom här att ha utvecklats till en koltrasthane med ljuv musik i strupen.

För fler musikbidrag http://tisdagstema.se/

Av Monica och Jacob - 18 april 2010 18:15

BILDLIKT TALAT V-16

  

För att se fler bidrag http://mimos.sacinom.tk/?cat=130

Av Monica och Jacob - 18 april 2010 06:03

FOTOTRISS 91--METALL

 

Innehåller en hel del metall

   

Hundskattemärkena var i metall, eftersom det var en skatt som ej lönade sej togs den bort.

   

Vovve åker säkert i metall

För fler bidrag  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards