Alla inlägg under april 2010

Av Monica och Jacob - 17 april 2010 05:47

Det blev en ganska stressig vecka med en massa måsten  ja nu sitter man i alla fall här igen och kan ta det lugnt. Magnetröntgen gick som en dans hade tid tretton och fyrtio och kom in i tid så klockan två var det färdigt. Med tanke på att dom förra gången spännde fast huvudet och körde in en helt var detta inte obehagligt eftersom det inte blev så tight, men jag har full förståelse för dom som inte klarar av det.Hörlurarna med musik var ju ganska bortkastat eftersom ljudet var så lågt att när kameran började leva om hörde man inte vad dom spelade för låt.Nu är det bara att vänta en vecka och hoppas att man hittar något som går att åtgärda på ett lätt sätt.

Tog en omväg på hemvägen och blev stående ett tag eftersom någon eldat gräs men inte haft riktig koll, när dom inplastade balarna började brinna blev det tydligen kris.

     

  

Men hjälp finns som tur är, men dom måste ha varit på väg någon annanstans eftersom dom hade vattenscoter med sej.

  

Snart dax för fästinghalsband, konstigt nog har vi inte så mycket fästingar här kanske fåren suger upp dom vem vet. Tror jag tog en fästing på Ebba förra året det var allt.

Ha en skön lördag  

Av Monica och Jacob - 17 april 2010 05:30

Veckans tema på Inspiration och Kreativitet är Vardagligt

Det här börjar tyvärr bli vardagligt , en som inte orkat leta upp en miljöstation utan dumpar skiten i skogen vilket gör att skador på

  

dessa små liv också hör till vardagen snart   

För mer teman http://bilduppdraget.wordpress.com/



Av Monica och Jacob - 16 april 2010 16:22

Ha en trevlig fredagkväll, själv ska jag sätta mej ner och bläddra lite bland vinylen och bli lite nostalgisk  

En av min salige fars absoluta favoriter var Jerry Lee, så The Killer Rocks On.

Av Monica och Jacob - 16 april 2010 16:00

MUSIK OCH FOTOAUTOMATEN/ PROTEST/PROGG YOU NAME IT

Protesterna var många mot Vietnamkriget mm när man växte upp, detta är vårt bidrag en låt som håller än i dag.

För fler bidrag http://kafferasten.blogg.se/



Av Monica och Jacob - 16 april 2010 06:10

TEMA FREDAG--DJUR

  

Djur är ju alltid ett populärt tema hos oss, här är det morgonmys på promenaden  

För fler bidrag  http://sinneskatten.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 14 april 2010 05:46

Hur i helvete kan man sätta eld på en kanin film det och skratta åt det, man har även låtit (kamphundar) slita kaninerna i stycken. Det otäcka är att dessa typer inte får något straff utan går omkring på gatorna här i Stockholm som om inget hänt, vad får dom tag i nästa gång ditt barn eller barnbarn steget är enligt forskningen inte långt.Det vet i fan vad som har hänt med människan men något har ju gått helt fel i aveln.

Katolska kyrkan ja vad säga annat än att den har varit ett paradis för pedofiler kanske är dax att göra upp med gamla värderingar. Har alltid funderat över det här med celibat kan det verkligen finnas så mycket karlar utan sexualdrift, tydligen inte ser det ut som.

Det var dagens galla nu till något roligare, vilken härlig dag det var igår +12 och strålande sol. Vi var ner till båthamnen en sväng bäst att passa på innan alla nollåttor lägger i sina lyxbåtar och tar över hela kusten.

  

  

  

  

Härligt är det att sitta på klipporna, blir nog en vända idag också med lite kaffe o bullar, bäst att passa på för på fredag ska det visst snöa  


Ha en skön dag  

Endast till dej Camilla    

Av Monica och Jacob - 14 april 2010 05:30

ORDLÖS ONSDAG--GAMMAL OCH UNG

     

För fler bidrag   http://yssasblogg.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 13 april 2010 05:50

Ja nu är det vår på riktigt hoppas den blir låååång och torr, lika bra att börja klaga på en gång bävar för en varm +35 grader och snustorr sommar för har man hamnat i kärringåldern behövs inte värme för att se ut som en stoppsignal  

Färskt älgbajs tro.

  

Något var det i alla fall som pockade på Argos uppmärksamhet där inne i skogen, kan tala om att vi vände raskt och gick åt motsatt håll

  

Vem vill råka ut för en vakande älgmamma i alla fall inte jag som gör 100 meter på 2 minuter nu för tiden  

  

Även fru koltrast som byggt bo i tujan har fått vårkänslor, hoppas det går bättre i år än för 2 år sedan när måsjävlarna åt upp dom nykläckta ungarna. Kanske ska ta ut sängen och ställa den nedanför boet så jag kan vakta dom  


I går var jag och införskaffade lite nya kläder, härligt att tunikor kommit på modet igen så man kan gömma valkarna i något som inte sitter åt. På torsdag ska jag på magnetröntgen, man ska ju inter hoppas på att dom hittar något men det gör jag i alla fall eftersom det efter alla år skulle vara roligt att veta vad som är trasigt egentligen.

Till slut om du läser detta Lotta   vi tänker på dej och vet hur svårt du har det nu och att inga ord lindrar, men det blir bättre om än inte helt bra med tiden.

  


Ha det bra där ute  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards