ett hundliv

Alla inlägg under maj 2010

Av Monica och Jacob - 21 maj 2010 05:15

MONOCHROME WEEKEND.  

The dog and the ducks.

For more monochrome photos http://monochromeweekendtheme.blogspot.com/

ANNONS
Av Monica och Jacob - 20 maj 2010 05:59

Branden som orsakade strömavbrottet anlades troligtvis av dom sötnosar som sköt hejvilt i Hägernäs i tisdagsmorse, man sköt två kriminella och ett skott rakt in i Mc Donalds. Kul att ha folk beväpnade till tänderna åkande omkring här när man sover, ännu värre om dom hade kört in här och upp på stigen till klocktornet. Råkar man på dom så hjälper det inte mycket med yxa och 4 schäfrar inte, kanske dax att gå en jägarexamenskurs inte för att skjuta djur utan för att freda sej själv.Ja jag vet inte hur det har blivit eller var det ska sluta snart känner man ingen som inte blivit hotad, rånad eller fått stryk bara för att man sett dum ut.

  

Don´t mess around med Båtstorpsgänget.


Jacob sitter och läser Kanalen vår egen tidning och retar upp sej riktigt över kungabesöket i Österåker som kostar oss skattebetalare 10tusentals kronor, vilket jävla fjäsk. Bara att sätta upp den där fula fyren i rondellen var ingen billig historia, nu ska man bygga en provisorisk bro enbart för kungen han kan väl för fan gå på dom två som redan finns över kanalen.

 

Söt kille gömmer sej bakom klarbärsblom 

Ha en skön torsdag  ANNONS
Av Monica och Jacob - 19 maj 2010 21:45

MACRO LOVERS#23

  

Klarbär i blom och linslusvovve  

För att se fler macrobidrag http://macros.blogg.se/

Av Monica och Jacob - 19 maj 2010 05:45

Vilken dag det blev i går, det började med att någon glad fan tände eld på en bil som stått och skräpat vid en transformatorstation och vad händer jo det blir strömlöst i över 2 och en halv timma på morgonen. Som tur var hade jag gjort kaffe men Jacob sjusovaren blev utan. Man är ju lite korkad faktiskt tänkte eftersom jag inte kan blogga tar jag och dammsuger i stället, ja det går ju bra det med utan ström eller hur. När väl strömen kommer tillbaka och man ska sätta på dammsugaren drar den en sista suck,skit har det blivit Elektrolux den förra höll i alla fall i lite över ett år den här i 2 och en halv månad.Tillbaka med den till affären nu tar det väl flera veckor innan man ser den igen, nu kör jag den gamla billiga maskinen med 5 meter sladd vilket gör att man får byta uttag stup i kvarten och det är så kort rör på den så man ser ut som Ringaren i Notre Dame när man dammsuger. Ja vad handikapppad man blir utan el, tur man har Gänget som ska ut och rastas.

Och att hibiskusen blommar tidigt i år så man kan titta på den i stället för burken

Hoppas att den här förmiddagen blir lugnare.

Ha en skön onsdag       

  

Av Monica och Jacob - 19 maj 2010 05:15

 

ONSDAGSTEMA # SAMLINGSPUNKT

  

För fler bidrag http://onsdagstema.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 19 maj 2010 05:00

ORDLÖS ONSDAG--GULT ÄR FULT

  

För fler ordlösa bidrag http://yssasblogg.blogspot.com/

 

Av Monica och Jacob - 18 maj 2010 09:00

Hur är man funtad när man slänger ut sin hund från balkongen fyra trappor upp, den här gången var det en kvinna här i Stockholm. Hunden avlivades senare på djursjukhuset pga brutet lårben och inre skador. Människan gick ner och hämtade den svårt skadade hunden och tog upp den till lägenheten, som tur var ringde grannarna polisen som tog med sej hunden därifrån. Människan skapelsens krona jo jag tackar jag, tyvärr får väl kärringfan inget straff men man kan ju alltid hoppas att grannarna tar hand om henne.  

Själv har jag köpt gifthalsband för 862 kronor till Gänget men när man ska välja mellan pest och kolera är det ganska lätt att sätta på dom. Vi har aldrig märkt några biverkningar av dom och när man vet hur sjuka hundar kan bli av fästingbett är det bra att dom finns.   

Någon hade kalasat på ett fågelägg, jag fattar inte hur det kan finnas så mycket fåglar med tanke på hur många bon som blir plundrade.

   

Här är i alla fall några som inte varken dödar eller skrämmer  dom bara luktar på blommorna     

Ha en skön tisdag  

Av Monica och Jacob - 18 maj 2010 08:59

TISDAGSTEMA--KANTIG

  

För fler temabidrag http://tisdagstema.se/

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se