ett hundliv

Alla inlägg under maj 2010

Av Monica och Jacob - 5 maj 2010 05:15

ONSDAGSTEMA--GARANTERAT

  

När myrorna vaknar är det garanterat vår.

För fler temabidrag http://onsdagstema.blogspot.com/

 

ANNONS
Av Monica och Jacob - 4 maj 2010 05:59

Hu vad veckorna går snart är våren slut och man ska sitta här och ondgöra sej över värmen.Blir det lika extrem sommar som vinter med 35 grader varmt blir det inte roligt, konstigt ju äldre man blir ju mindre tål man värmen.I dag ska jag till livmedikus vilket ju var tur eftersom grannhunden fick mej att stå på näsan i söndags. Konstigt en del människor fattar inte när man ber dom att hålla undan hunden( hon börjar gagga om Cesar Milan), nej rusa ner till tomtgränsen och skälla och visa tänderna ska det lilla monstret.Om gänget vill tar dom kål på henne på en miss och vi får stå för allt skriverier i tidningarna bland annat vansinnig schäferflock slet liten söt hund i stycken. Nä ni många gånger ligger det nog mer bakom hundattacker än vad man kan läsa i tidningen.Skit samma nu har vi satt för så den lilla inte ser oss i alla fall sedan kan hon stå där och gaffla hur mycket hon vill.

  

Som tur är är dom ett trevligt Gäng utan en massa aggresioner, men dom blir väl inte så impade av att morsan blir anfallen bakifrån när hon påtar i trädgården.


Slut för i dag nu ska jag gå och öppna mitt paket som jag fått för att det är Monica idag det ni, ha det  


ANNONS
Av Monica och Jacob - 4 maj 2010 05:49

TISDAGSTEMA--VATTEN.

   

För fler temafoton http://tisdagstema.se/    

Av Monica och Jacob - 3 maj 2010 05:05

MÅNDAGSTEMA--DRÖMMAR

  

Undrar vad han drömmer om, kanske en snygg schäfertik  

För flera temabidrag http://mandagtema.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 2 maj 2010 05:51

Alla som tror att det ska bli så bra nu när Mona och Ohly får regera hoppas att ni som vanligt inte får lång näsa.Att jag aldrig kommer att rösta på dom mer beror på flera saker men en som etsat sej fast är Sundbybergs kommuns beteende när svärfar blev sjuk. Han hade Huntington( http://huntington.nu/sjukdom.php )en sjukdom som bryter ner kroppen och hjärnan sakta men säkert och kunde till slut inte bo hemma längre, i alla fall inte enligt oss.Men kommunen ansåg att svärmor skulle ha en dödssjuk man hemma som inte längre visste vad han gjorde. Man kom hem fast hon protesterade, började skruva bort trösklar och möblera om. Hem kom han efter en sjukhemsvistelse på några veckor och hon fick inte en blund i ögonen,2 dagar varade eländet innan han trilla omkull och slog i huvudet så hon fick ringa 112 efter ambulans.Då äntligen insåg man att det nog inte gick,svärmors dåliga samvete över att inte ha fixat det gjorde att hon hamnade på Ersta i 3 veckor och fick äta lyckopiller.Man tycker ju att en kommun som varit styrd av dom röda i alla år (förutom ett) borde vara ett himmelrike för gamla och sjuka men icke sa nicke.Jag har nog aldrig träffat på några så skrupelfria och maktfullkomliga människor som S och V i Sumpan, inte ens under vapenhot   skulle jag rösta rött igen det finns saker man aldrig glömmer.


Trädgården börjar vakna till liv igen men jag tycker den ligger lite efter i år när jag tittar på foton från förra året. Undrar jag om hälften av mina rosor dött  , ser inte bättre ut.  

  

Halvsyskonen Signe o Argos olika som natt och dag, Signe har damp och Argos är lugnet själv.

  

Argos bror Totte och hans matte vaktar egendom i Solna på nätterna.

  

Men broder Arkas tar det lugnt i vårsolen.

  

Och syster Athena klättrar i träd  


Ha en skön söndag önskar den politiska vilden  Av Monica och Jacob - 2 maj 2010 05:30

BILDLIKT TALAT# V18

  

För att se fler bidrag http://mimos.sacinom.tk/?cat=130

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se