ett hundliv

Alla inlägg under juni 2010

Av Monica och Jacob - 6 juni 2010 05:54

FOTOTRISS # 97--MATBILDER

  

Har sett så mycket fint fotad god mat på morgonen så vi tar trissen ur en annan synvinkel, här är en som är duktig och väntar på sin tur.

  

Är man liten går det att sova lite hur som helst  

  

Hungriga gänget, hanarna börjar få rätt färg och var mer framåt än honorna.

För fler matnyttiga foton

 

 

ANNONS
Av Monica och Jacob - 4 juni 2010 06:10

Vet inte om man ska skratta eller gråta, den man som satte en knytnäve i ansiktet på en 78 årig kvinna har uttalat sej han var ju på fel plats vid fel tillfälle???????? den som var på fel plats var väl hon som dog.

Förra året vid den här tiden bestämde 2 tonåringar sig för att mörda Therese http://minneavtherese.blogg.se/ av svartsjuka troligtvis, straffet blev att baka kladdkaka i ungdomsvårdens tjänst i ett år och åtta månader för ett planerat mord.Nu  har man tagit en 21åring för mordet på den 73åriga kvinnan i Halmstad, återigen en ung människa som känt sej kränkt av en tillrättavisning troligtvis.Visst är dom unga men nu börjar ungdomsmorden dugga tätt, någonstans har det gått snett i uppfostran man har tydligen inte fått lära sej att respektera andra människor.Utan det är jaget som styr alla handlingar, man kräver respekt av sin omgivning , snälla ni respekt är något man förtjänar inte föds med.

   

Nu till något trevligare, Zeus svalkar av sej en sommar för ett par år sedan, kolla in den stora munnen där bovens arm lätt får plats  Jag saknar honom så, ingen fotvärmare hade jag i vintras och ingen som blängde på mej det var han en mästare på att blänga alltså.

Ha en skön fredag  


ANNONS
Av Monica och Jacob - 4 juni 2010 06:00

MUSIK O FOTOAUTOMATEN//FILMMUSIK

Pulp Fiction ja, jag gillar John T bättre när han blivit lite äldre och rundare, och hela filmen är läcker bra skådisar och lite ös.

Musiken är Chuck Berrys--You never can tell  


Kellys hjältar handlar om andra världskriget, det sägs att den är baserad på en sann historia vem vet, Donald Sutherland som Oddball är sanslös  

För fler bidrag på temat http://kafferasten.blogg.se/


Av Monica och Jacob - 4 juni 2010 06:00

INSPIRATION OCH KREATIVITET # STEN/STENIGT

  

För att se fler steniga bidrag  http://bilduppdraget.wordpress.com/

Av Monica och Jacob - 4 juni 2010 05:53

TEMA TREDAG--VY

      

Det här är fördelen med att bo i en skärgårdskommun det är alltid nära till vattnet.Nackdelen är att en del vill förmögenhetsbeskatta det så att vanligt folk får flytta.

För flera vackra vyer http://sinneskatten.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 3 juni 2010 10:08

Hu säger jag bara det är tur att man har Gänget med sej när man är ute och plockar blommor, hur kan man ge sej till att slå ihjäl en 73 åring utan någon speciell anledning. Det är klart är förövaren påverkad eller psyksjuk hjälper det väl inte med vovvarna men en riktig match skulle han/hon få och troligtvis skulle vi gå segrande ur slagsmålet . Sverige är inte vad det har varit, dom flesta börjar känna sej mer eller mindre otrygga i och i närheten av storstäderna. I natt kl 2 ringde det på dörren hemma hos svärmor, snacka om att hon blev rädd   vad är det för dårar som går lösa på stan som tur var gick människan därifrån efter ett tag. Man är lite orolig när det gäller mammorna, än så länge har det inte hänt så mycket men så öppnar dom inte för okända och håller hjärnkoll på handväskan. Brotten mot åldringar bara ökar och ökar när en annan kommer upp i 70års åldern får man väl beväpna sej till tänderna  innan man går ut eller öppnar dörren.

 

Vem tänker på att bli överfallen här, till höger finns en backe med liljekonvaljer man är lyckligt lottad som har det här utanför dörren.

   

Sötnos gömmer sej bland ormbunkarna   

Dammsugaren fick vi tillbaka i går, startar gör den men man har skruvat åt ett hjul så att det inte rullar skit, det blir ränder över hela golvet när man drar den. Ska gå upp till Berra och be honom öppna och se om man kan lossa skruvarna, aldrig mer något från Elektrolux kylskåp spis och dammsugare har bara varit SKIT  

Ha en skön torsdag   

Av Monica och Jacob - 3 juni 2010 06:20

MACRO LOVERS # 25

  

Klematis alpina översållad av blommor  

              

Och så den obligatoriska vovven  en nästan 13årig snygging.

För att se fler Macro Lovers http://macros.blogg.se/

Av Monica och Jacob - 2 juni 2010 05:59

ORDLÖS ONSDAG--FRIDFULLT

  

För flera fridfulla bidrag http://yssasblogg.blogspot.com/

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se