Direktlänk till inlägg 28 juli 2010

Behöver nog en drulleförsäkring

Av Monica och Jacob - 28 juli 2010 21:30

Det är lite körigt och besvärligt för tillfället, men det är bara att se glad ut ändå.

Härom natten höll jag på att skrämma slag på både folk och fä, hade stängt för in till köket vilket jag inte brukar göra ja vad händer jo vaknar med huvudvärk och tänker jag går och tar mej en tablett. Jo då full rulle rakt in i gallret som stod för ingången, ett svanhopp blev det när jag tappade balansen och for framstupa över det  , så nu är jag blå på tårna också ja en är helt blåsvart och öm  . Mitt i alltihop kommer Jacob farande och man får höra var det bara du trodde det var någon av hundarna, det var ju snällt där låg man på alla fyra hade ont i tårna och såg väl allmänt dum ut och inte ett gjorde du dej illa gumman inte. Undrar vad som blir tredje gången gillt, kanske dax att knyta fast kuddar runt kroppen för man kan väl inte klara sej så här bra hur länge som helst.

  

Argos och Kajsa här ser man riktigt att han är grå och inte svart i grunden, han har ju  hälften bruks och hälften utställning i stamtavlan något vi aldrig ångrat att vi provade. Han är en jävul på att döda getingar  , äter upp dom gör han också om han kommer åt detta var en stor drottning så några färre getingar blir det nog här i år. Det där med att äta dom kanske inte är så vettigt, men än har han inte tagit någon skada av det vad jag vet.

  

     

Även Signe är 50/50 hon med, men fy knorr på svansen får man inte ha som Schäfer  

  

Baksidan av tomten som jag älskar, tur att man har en granne som också satsat på träd ser så mysigt ut. Regn fick vi i lördags 36 mm vilket jag hoppas räddade mina trädgårdshallon i alla fall men vi behöver minst lika mycket till.

 

Himlen var otrolig vid solnedgången i tisdagskväll, härligt att sitta på verandan och njuta av alla färger. 

Ha det bra  


 
 
Ingen bild

Susan

28 juli 2010 21:58

Alla mina hundar har dödat getingar & ingen har tagit skada.Undra om dom blir imuna mot giftet efter ett ¨tag eller inte reagerar som oss ? Söta dom är som kikar på matte.Gillar med skog på tomten & kan inte förstå att alla ska bo på kalhyggen nuförtiden ? Blir nog bråk här när det ska tätbebyggas för jag har tät skog runt min tomt som inte kommer fällas he he till grannarnas vrede kan jag tro.
Puss

 
Rantamor-På Näthinnan

Rantamor-På Näthinnan

28 juli 2010 22:21

Men stackars dig nu är det då inte bara tummen som är blå.....
Dom är allt bra snygga dina vovvar...och en stolt matte har dom det kan jag lova.
Sitter här i husbilen alldeles ensam å bloggar men rackarns va kul d är...

Tjineling....

http://rantamor.blogspot.com

 
Ingen bild

Susan

28 juli 2010 23:20

Funderade på din kära sambo som orade sig mer för hundarna en för dig . Tycker det är en klockren nykter månad som straff *S*.Hoppas dom snart blir bra :)

 
Glimz

Glimz

28 juli 2010 23:32

Vilken tur att du inte bröt något efter en dylik praktvurpa. Sen får din partner ta och var mer rädd om dig. Vilken livsfarlig getingmördare han är, bra att han inte skadar sig på deras dumma gadd :) En härlig fortsättning på kvällern!
Kraam

http://ninz.bloggagratis.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

29 juli 2010 01:18

Men attans vilken otur du hade då :( Vilken otur få huvudvärk just samma dag du satt upp ett galler. Att du gjorde illa dig förstår jag, hoppas bara det inte gör det för länge.

Ja du en drulle försäkring kanske inte skulle vara helt fel ;)

Fina bilder på vovvarna och solnedgången ser verkligen läcker ut.

http://www.heratorpetsvinja.webs.com

 
Ingen bild

Phia

29 juli 2010 06:44

Fina bilder på voffsingarna,,Du kanske ska lägga Dig med hjälm,visir och ytterligare skydd om Du ska upp på nätterna och tassa,,Tur att det gick någorlunda bra.Ha en skön dag på Torpet.

 
Ingen bild

Monica

29 juli 2010 08:21

Ja tur man har kraftig benstomme, inget rasande benmjöl här inte;-)
Ha en bra dag själva;-)

 
Beate

Beate

29 juli 2010 09:03

Stackars dig... lite blått överallt med andra ord;-) Drulleförsäkring verkar vara ett måste hos dig!
Käka upp getingar grrrrrrrr, men det är kanske lyxmat för jyckarna. Vi har inte haft en enda geting på balkongen i år men förvånansvärt många humlor och bin. Försökte mig på att plåta av ett exemplar häromdagen. Kan lugnt säga att det inte gick så bra.
Himla fina bilder!!!

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

29 juli 2010 10:39

Aj Aj Aj.. Hoppas tåssingarna mår bättre nu? Sånt där gör så jäkla ont. Tårna är riktigt känsliga!

Getingar rör inte Doris som tur var. Hon fångar gärna flugor men som tur var har hon hittills låtit bli dom större flygfäna..

Eftersom jag fick en helt ny hårddisk så räknas det som om datorn fortfarande har en hårddisk. Så det spelar ingen roll att den gamla har min information eftersom det bara ingår en hårddisk per dator.. Det man kan göra är att lämna in den utanför garnatin. Då får då köpa en ny hårddisk och ändå behålla den gamla. Det kanske kan vara värt det om man har mycket foton och annat man vill spara..

KRamisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Marre

Marre

29 juli 2010 11:06

Så snällt av gubben din att tänka på dom fyrbenta i första hand, ASG. Tur att du inte bröt något. Ja, fröken verkar inte ha någon vidare tur inte. Det där med kuddar som pansar låter kanon *S* När det gäller getingar så skäller Rasmus ut dom bara, tur det, för så liten som han är så vet man aldrig hur det kan sluta om han skulle bli stucken, hua. Härlig kvällshimmel, gillar sånt. Halv fyra i morse blev man väckt av åska å dunder här å nu regnar det, härligt, härligt då det behövs. Idag ska här tillbringas mest på sofflocket tillsammans med en snygging, ha. Ha det så gött å krya på allt gult å blå. Kramiz

http://papillonbus.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Siv

29 juli 2010 14:12

Riktigt skönt med lite regn, synd bara att det är så kvavt och fuktigt.
Men herre gud människa nu får du ta det lugnt innan du hamnar på akuten, även om du är av gummi kan du skada dej;-)
Fina bilder ja nog syns det att getingätaren är grå alltid när han sitter bredvid vänstervarvaren.
Vilken himmel, träd ja det är att föredra framför en plan gräsmatta.
Ha det bra, ledig i natt/Kram

 
Ingen bild

draken

29 juli 2010 17:48

Skönt att jakob visar sin uppskattning!!! kraam

 
Madde

Madde

29 juli 2010 20:42

Svinto tar alla flygfän och äter dom :-) Då vi hyrde stuga i dalarna för 4 år sedan utrotade han en hel koloni av humlor *S* Stuguthyraren undrade vart alla hummlor tagit vägen vid trädet, vi hade ingen aning ;-)

http://www.working-gsd.se

 
skogsfrua och ludde på dal

skogsfrua och ludde på dal

29 juli 2010 21:54

Om det gjorde mindre ont för att man har en drullförsäkring skulle jag ta en;-) Här behövs inga galler ens för att fara iväg på magen. För en tid sen var jag en hårsmån från att köra huvudet i datorskrivbordet efter en luftfärd. Vem vet vad som kunde ha hänt då! Apparaten kunde ju ha tagit skada;-)
Halvan skäller bara och tycker att man ska skärpa sig. "Jasså var det bara du, jag trodde det var åsknedslag" haha!
(koden blev -zamp...? kan dom inte stava till svamp!

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Yvonne

30 juli 2010 00:12

tur du hade som inte bröt benen av dig,
här är det Zascha som är en mästare på att fånga och käka getingar,
Kram o ha en trevlig helg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8
9
10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards