ett hundliv

Alla inlägg under augusti 2010

Av Monica och Jacob - 5 augusti 2010 06:45

TEMA FREDAG # KONST

     

Att göra konst av sina foton i ett program är kul.

För att se fler bidrag http://sinneskatten.blogspot.com/

ANNONS
Av Monica och Jacob - 5 augusti 2010 04:45

MACRO LOVERS # 34

  

Även en vissnande Hibiskusblomma kan vara vacker.

  

Snårvindan ett marktäckande ogräs med enormt vackra blommor.

För att se flera bidrag http://macros.blogg.se/

ANNONS
Av Monica och Jacob - 3 augusti 2010 12:00

I går var det dax att gå till tandläkaren igen, har haft ilningar i vänster framtand sedan i torsdags och är det något jag alltid har varit rädd om så är det framtänderna. Man hittade i alla fall inget fel på tanden men en liten inflammation i tandköttet och 810 kr fattigare blev jag . Sedan var man förvånad över att jag inte hade några lagningar i framtänderna, hallå bara för att man inte är 20 längre behöver man väl inte se ut som om man käkat granatäpplen. Nä än kan man bränna av ett Stomatolleende. På tal om tandkräm så funkar faktiskt Colgates nya mot ilningar i tänderna, det trodde jag inte eftersom att jag misstror all reklam och utgår från att dom vill åt mina pengar.

  

Undrar just vad man matat mej med innan man tog detta kort, kunde man inte väntat till ungen i alla fall försökt prestera ett leende  . Håller på att snygga till och lägga in gamla kort på ett usb minne, kan ju vara kul för någon att ha om 100 år och att gardera sej med både papper och databilder är ju inte fel.

     

Leta godis och

     

käka dom få vildhallon man hittar är kul tycker gänget.

  

Det börjar mörkna på kvällarna, en del blir deppade av det men jag som är en höst och vårmänniska tycker att det är ganska mysigt.

Ha en skön tisdag  


Av Monica och Jacob - 3 augusti 2010 05:54

TISDAGS TEMA # NÖJE

  

För en del är detta ett helgnöje.

För att se fler bidrag http://tisdagstema.se/

Av Monica och Jacob - 1 augusti 2010 14:30

I går fick man ett sådant samtal som man egentligen inte vill ha, det gällde Athena Argos syster. Hon hade fått en elakartad tumör på svansen, tur i oturen är att den är inkapslad och är av den sorten som inte sprider sej. Först fick man svaret att den inte var elakartad men när man väl tagit bort den visade det sej att den trots all var det. Den sprider sej som sagt var inte men man vill ta bort en bit av svansen för att gardera sej, så det är vad som kommer att hända. Jaha säger en del förståsejpåare då kan ju inte hunden kommunicera med andra hundar längre, då undrar jag varför man kuperade en del raser förr och gör fortfarande i smyg måste ju vara väldigt handikappande.Här är det ju inte frågan om att avlägsna svansen och lämna en stump kvar bara utan det mesta av svansen blir ju kvar.Problemet lär ju bli det som redan uppstått att folk tror att hon klämt svansen på hunden i en dörr, och vi som känner Anna vet ju att det skulle aldrig hända. Årets tävlingssäsong är nog över men som jag sa får hon vara lika pigg som pappa Zeus blir det säkert ett Brukschampionat också att lägga till alla dom andra meriterna trots att hon är nio år.Vi är nog dom enda uppfödarna i Sverige som inte hade en aning om att kullen skulle bli så bra, dom flesta säger ju från början att det här är kanonhundar att tävla med. Att Athena skulle vara med i Lydnads SM i 4 år på raken hade jag aldrig kunnat drömma om, även om jag tyckte att hennes farmor Moa var den lydigaste hunden i Sverige.

     

Guldhunden   med lika stora lurar som sin pappa,roligt är det att se alla likheter dom har med far och farmor som vi själva har haft. Utställarna må garva läppen av sej och tycka att hon inte alls ser ut som rasstandarden förespråkar, men helt rätt i huvudet är hon och det har hon papper på    Skönhet går inte alltid i arv med tanke på att pappa Zeus hade fem Tyska Siegers i stamtavlan tycker man kanske att hon skulle blivit lite vackrare men inte fan hjälpte det inte  


Ja vad säger man om vädret, igår skulle varit en mellandag med sol, här var det mulet med regn. I dag skulle det regna och just nu skiner solen från en klarblå himmel varför bemödar man sej med att titta på väderprognoserna över huvud taget kan man ju fråga sej.

I dag ska jag ta med mej Gänget ut och köra lite sök, har nog aldrig haft en hund med den nosen som Kajsa har hon skulle nog hitta en nål i en höstack. Tyvärr använder hon sina färdigheter på det området till att nosa upp allsköns läckerheter som hon vräker i sej, dessbättre verkar hon ha en stålskodd mage som tål det mesta.

  

Full fart på den lilla Grisen

Ha en skön söndag  

Av Monica och Jacob - 1 augusti 2010 14:15

BILDLIKT TALAT--V 31

  

För att se fler bidrag  http://mimos.sacinom.tk/?cat=130

Av Monica och Jacob - 1 augusti 2010 14:00

MÅNDAGSTEMA # BILSEMESTER

Tyvärr försvann alla scannade semesterbilder från vår bilresa i Europa när datorn pajade och det nya programmet funkar inte med den gamla scannern så klart  Får bli ett litet hopkok av det som finns.

  

Sätt fart nu

  

så vi kommer ner till badet där både mattar,hussar och hundar får bada samtidigt. Många endagsresor blir det dit.

   

En semesterresa i till Djurgården i Stockholm på midsommardagen i år folktom och skönt, en del av allt skräp har nog fåglarna rotat ut. 

För att se fler bidrag http://mandagtema.blogspot.com/

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se