Direktlänk till inlägg 6 september 2010

Bilbesiktning

Av Monica och Jacob - 6 september 2010 06:08

Idag ska Bettan in på besiktning, hon börjar ju bli till åren hon med men går som en klocka precis som mej  inga kommentarer tack, av er som känner mej.

Kommer det en bil på skogsvägen tro   


         

Nä det är inte strålkastarna på en bil som Argos tittar på utan Signes ögon en ganska läcker bild tycker jag. Argos lår vätskar sej som det ska, hoppas på att slippa penicillin  håll tummarna men blir det riktigt inflammerat har man ju inget val.


Beate, Albano djursjukhus ligger på Rinkebyvägen i Danderyd dom behöll namnet när dom flyttade från Albano någon gång på nittiotalet. 

Albano kommer alltid att vara det ställe jag åker till när djuren blir riktigt sjuka, glömmer aldrig när jag åkte in med Zeus som slocknat 3 ggr hemma.Man hade ju inga större förhoppningar, när vi kom dit var hunden så klart i sitt esse igen och i sin iver att hälsa på alla skrämde fler än han fick hälsa på.Man tog ett EKG och tog ett ultraljud vilket visade förmaksflimmer.No problems sa veterinären han är i så fin form för att vara 10 år så jag tycker du ska satsa på att medicinera honom.Något jag aldrig ångrat,han levde ett fullgott liv i över 2 och ett halvt år till. Signe och hennes syskon är födda där, pga att dom inte ville titta ut när det var dax man till och med jobbade över för att det skulle gå bra så att för mej är Albano det ställe jag har mest förtroende för.

Sedan kan man ju reta upp mej   riktigt som Arninge djuklinik gjorde när dom skickade hem ett brev med ett meddelande om att betalade jag inte innan då och då skulle kronofogden komma. Hör och häpna det var inte ens jag som ägde hunden och betalt hade dom fått, då har man ordning på saker och ting inte så mycket som en ursäkt fick jag heller.Åkte dit och bad dom flytta över dom journaler dom hade till Albano och stryka alla hundar för skulle aldrig sätta mina fötter där mer vilket jag inte gjort heller.

     

Fort går det nu är det snart mörkt när vi går ut på morgonen, för mej som inte har det bästa mörkerseendet är det som att gå ut i en säck. Tur att dom är lydiga och håller koll på var jag är vovvarna, lilla mor tjatar fortfarande om att det kan stå någon rymling   från Österåkersanstalten och smyga på oss. In your dreams baby, med Gänget som håller koll   är chansen lika med noll.

Ha en skön måndag  


 
 
Marre

Marre

6 september 2010 08:47

Här har man hört bara positivt om Albano men aldrig själv varit där å hoppas slippa så länge det går. Men jisses så mörkt ni har på mornarna, får man fråga vilken tid nu går ut? Här blir det vid halv sju och då är det ljust ute ;)
Håller med, cool bild på Argos han ser verkligen överraskad ut… Har Signe förvandlats till ett spöke… ASG.

Här är man störttäppt och så där lagom glad idag. Och lillen lever sitt egna liv verkar det som, suck. Ha det så gött. Kramiz

http://papillonbus.bloggplatsen.se/

 
Sussi

Sussi

6 september 2010 09:41

Men vad läskigt att det blivit så där över natten bara. Skönt att det verkar läka som det ska. Han var ju så söt som golvlampa också hihi
Skönt att ni har hittat ett djursjukhus ni trivs så bra med. Sånt är viktigt. De tär ju ändå ens familjemedlemmar dom har att göra med..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Siv

6 september 2010 10:27

Ledig och solen skiner, vad är det som är fel tro hihi.
Går du ut mitt i natten eller, tur du har gänget som håller reda på dej så du inte går vilse;-)
Hoppas det läker fort nu så han slipper kragen.
Ha en skön måndag,-)KRAM

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

6 september 2010 10:47

Men hu vad mörkt det är på morgonen när du går ut. Förstår du inte ser speciellt mycke då :(

Kan förstå att dom måste vara viltrena då. Hur har du fått dom viltrena då. Inte för jag har sånt stort problem med Vinja, var väl första gången i år som hon stack. Men kan vara kul veta för det kan ju tyvärr räcka dom bara sticker en ända gång för att olyckan ska vara framme :(

Ha en skön dag, vi har iaf sol just nu :)

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Ingen bild

Anna

6 september 2010 12:45

Kan man klämma in golvlampa i stamtavlan måntro;) Bra att det "bara" var en äckelpäckel (o att du slapp betala, avis...), hoppas det läcket ut fort! Varför känner jag mig träffad när det gäller Arninge?:)

Sköt om er o krama om er golvlampa från oss

Kramisar

Monica och Jacob

6 september 2010 12:53

Haha det var ju inte ditt fel att jag fick spel, men man kan ju fråga sej hur trög man får bli. Stackars pojke, men han får skylla sej själv man ska ju inte behöva tala om 20 ggr vad som gäller.
Ha det bra/Kram

 
cat

cat

6 september 2010 15:09

Sköna kvällsbilder på gänget :)

http://1bildibland.blogspot.com

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

6 september 2010 17:29

Du måste vara ute före kl 5! ca en timme skiljer på solens upp och nedgång på våra respektive boplatser. Här går den alltså upp senare. Det gör även jag... alltså UT. Göttast i solens strålar och det är hästarnas tider som gäller.
Bilbesiktning närmar sig här också men tas med ro. Det som sker det sker;-) Bölder och vettar vill man med all kraft undvika, peppar peppar ta i trä! Lycka till med läkningen:)

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Beate

Beate

6 september 2010 20:44

Den första bilden är helt i min smak. Suveränt fångat. Är du alltid ute mitt i natten med jyckarna? Å tack för förklaringen med Albano, nu vet jag vart den ligger iaf. En kollega (från dina trakter) som har en häst har också varit där och är alltid riktigt nöjd. Å jag som trodde att ni hade åkte hela vägen till - ja Albano;-)

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Glimz

Glimz

7 september 2010 00:04

Härligt när man hittar just DET :) Jag bor ett stenkast ifrån Albano (nå, lite längre). Men jag gillar Bagarmossen bäst av dem alla :D Arninge har jag aldrig satt min fot & så kommer det att förbli. Jag har en förmåga att dra på mig trubbel, så det känns som om jag håller mig lååångt bort ifrån dem *asg*
En gooo vecka önskar jag dig o det dina :)
KRAM!

http://ninz.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Yvonne

7 september 2010 01:49

Vacker himelsk bild,ser ju ut som vargen i skogen,
Möekret faller på och snart får vi ta fram pannlampor ,
Kramen

 
Ingen bild

JJ

7 september 2010 12:47

Första bilden var läcker, olycksfall i arbetet eller hihi

 
Ingen bild

Monica till JJ

7 september 2010 18:17

Ja det kan man nog lugnt säga, när man tittar på bilderna i datorn blir man glatt överraskad ibland haha;-)

 
Ingen bild

Susan

7 september 2010 21:33

Trodde det var en bil innan jag började läsa. Härlig solnedgång hos er med.He he fågnen skulle kuta in igen om dom mötte 4 schäfrar.
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 20 mars 11:00

I går var det dags för en spruta i ögat igen, är så glad att jag har råd med detta nu när dom röd-gröna i regionen håller på att slakta hela sjukvården undrar hur länge hjälpmedel i hemmet kommer att vara gratis är väl bara en tidsfråga. Eftersom j...

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards