Direktlänk till inlägg 20 september 2010

Valet

Av Monica och Jacob - 20 september 2010 12:30

I dag läser man vissa bloggar och blir mörkrädd ta mej fan, en del är det tydligen helt ok att mobba och hata. Är vi så rädda för 5,7% av Sveriges befolkning så vi skiter i byxorna och piskar upp en hysteri istället för att ta en diskussion om ett riktigt infekterat ämne. Att bete sej som Ohly ger hela det politiska etablisemanget ett löjes skimmer, här lär vi barnen att det är ok att vara olika och att inte mobba men vad händer under valnatten. Mobbing på hög nivå är lika fel det, men tittar man på resultatet desarmerade han ju sej själv den lille fickpingisliraren. Inte ens i knallröda distrikt gick man framåt snarare tvärt om, jag och många andra mår inte illa av det nu kan man ju i alla fall bo kvar 4 år till istället för att med sitt boende sponsra den ena dumheten efter den andra så man till slut tvingas flytta.

Ja efter dessa ord har jag väl blivit av med hälften av mina läsare, men må så vara  och jag röstade inte på SD kanske det är bäst jag tillägger.


Helgen har varit jobbig det tackar jag Telia för, Lilla Mor har varit utan fast telefon sedan i torsdags. Det sämsta är ju att portlåset är kopplat till telefonnumret så varken vänner eller hemtjänst kommer in, bryr sej Telia om det då svar NEJ. Eftersom det är så få i Täby som har det fasta nätet är servicen obefintlig så nu blir det adios Telia och in med bredbandstelefoni för henne. Måste bara få tag i en trådlös telefon med stoooooora siffror och inget litet elände, sedan måste jag kolla vad det kostar också.

  

Cirkus i Täby ett tag trodde jag det var en samling partiledare  

  


  


  

Visst är hösten vacker.

Ett STORT GRATTIS till Susan och Yvonne som med sina vackra vovvar fick stå på prispallen   i går. Där ser man kan vara både vacker och duktig i alla fall i hundvärlden  

Ha en skön vecka   




 
 
Beate

Beate

20 september 2010 12:30

Mig blir du då inte av med som läsare!!! Håller dock inte helt med dig. Okay 5,7%, so what kan man tycka, men med tanke på att Reinfeldt nu måste smörja nå't parti och MP än så länge inte är så sugen så kan det ju faktiskt bli SD i regeringen. Nej du, det kan jag faktiskt avstå ifrån. Dessutom är ju SD starkast i Skåne/Blekinge (japp har läst siffrorna), så resten av landet fås dra med dom.
Din cirkusbild med text fick mig iaf att utbrista i ett (väl behövligt) skratt.
Ta Bredbandsbolaget till mamma. Har haft dom sedan 2002 - perfekt. Hos Claes Ohlson finns de knapptelefoner med extra stora knappar.

http://bp-computerart.blogspot.com

 
cat

cat

20 september 2010 12:36

Jag håller med dig om att det inte är rätt väg att gå att försök frysa ut SD. Våga vara modiga och ta diskussionerna är min mening. Men jag önskar att de etablerade partierna kunde ha tänkt på det lite tidigare. Jag anser nämligen att det politiska etablissemangets försök att tysta ner SD är en stor anledning till att vi nu har dem i riksdagen. Och så är jag ledsen för att vi istället för en stark majoritetsregering får en svagare minoritetsregering.

http://1bildibland.blogspot.com

 
Beate

Beate

20 september 2010 13:14

Svar: Glöm inte att media i veckor nu har haussat upp SD. De fick ju "gratisreklam" precis överallt - inte minst på bloggar.
En sak är iaf klar: även lilla Sverige närmar sig kontinenten, där det blåser högerextremistiska vindar i flera länder. Precis det hänger hela utländska pressen upp sig på, inte minst BBC.
Å jag förstår dig hur du menar... tror jag.

PS. Tills igår var jag politiskt helt ointresserad och nollställd... ja se hur det kan gå. DS

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Monica

Monica

20 september 2010 13:58

Hej!!
Här har du inte blivit av med läsare, där imot så gilla jag din blogg så hit kommer jag oftare. :o)
Ja byt bolag till din mor, tycker Telia borde tänka lite mera än va näsan räcker.
Och tack för ett härligt skratt när det gäller dina Cirkus bilder. ;o)

//Monica

http://rumotid.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Siv

20 september 2010 15:25

Drevet går vill man skapa masshysteri tro, verkar inte bättre. Ohly har ju en femårings mentalitet, bara att stå som tågmästare på valsedeln det du haha. Jag måste ha missuppfattat det där med demokrati och yttrandefrihet, det gäller tydligen inte alla. Röstade inte på dom och skulle aldrig göra, men vet folk som gjorde det och dom är inte mer iq befriade än andra Svenskar.
Ha en skön kväll, själv ska jag jobba /Kram

 
Telia Kundservice

Telia Kundservice

20 september 2010 16:13

Hej!
Jag heter Erika Börjesson och arbetar på Telia Kundservice.

Vad tråkigt att höra att din mamma är utan telefon, jag har full förståelse för att det kan ställa till med problem i sådana lägen. Även om det kanske är till klen tröst just nu så vill jag ändå informera om att ingen annan operatör kan erbjuda kortare felavhjälpningstider än Telia. Sedan så kan det även vara bra att känna till att din mamma har rätt till kompensation om felet varar i mer än fem dagar.

Med vänliga hälsningar
Erika Börjesson

http://www.telia.se

Monica och Jacob

20 september 2010 18:30

När man vetat vad det är för fel sedan i torsdags och inte åtgärdat det kallar jag det för urusel service. En röst har sagt tillfälligt fel var god ring senare då undrar jag vad ett tillfällig!!!!!!!!!!!!!! fel är som vara i sex dagar.Det har hänt förut så nu får det vara bra, bättre att ha samma telefonleverantör som dom övriga i huset och för oss är Telia ett avslutat kapitel snart.
Jag kan inte ha min mamma sittande isolerad utan telefon bara för att Telia inte kan masa sej ut och fixa den avgrävda ledningen.Det börjar hända lite väl ofta.Tyvärr går det ju inte att kompensera en gammal människas oro med småpengar.
Vet att det inte är ditt fel Erika, men du får gärna vidarebefodra klagomålet;-)

 
Ingen bild

Yvonne

20 september 2010 18:11

ha ha,ett gäng kameler = politiker,ja rena rama
circusen,Har avrit utan dator i helgen,
Våran komuns nät är sämre enligt telia men går nu på ett långsammare band,fungerar i alla fall-
Tack för grattiset men utställningar kan man tycka vad man vill om,
det viktigaste är att dom är ok i kålan och är trevliga att leva med.
Kram igen

 
Glimz

Glimz

20 september 2010 19:39

Att dem talar med kluven tunga är inte ovanligt, ren och skär vardag! Usch tvi blä fy :( Å så sitter din goe mor i smeten, igen! Tack för din omtanke :)
Kramar om!

http://ninz.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Susan

20 september 2010 19:47

Jag är så nöjd över valresultatet så jag ler :).Äntligen så har folk velat ta jobb istället för att svara på annonserna med " jag måste söka jobb men jag vill inte ha det för jag får mera pengar av att gå hemma" och så slipper man sedan ngt år möta alla i Thailand som reser runt i ett par månader och skryter över att dom stämplar hemma och njuter av livet. Sjuka människor ska vara sjuka och inte latmaskar & man ska fan inte plocka pengar av oss skattebetalare medans man luffar runt i världen. Det kan man jobba ihop Visserligen har nya systemet slagit lite väl hårt åt men dom ska se över det.Tror Lisa hade samma problem som din mor och böt från Telia. Skandal att låta folk sitta i 6 dagar utan att ens lösa port frågan.Måste ta tid från Telia att sitta och surfa runt och leta missnöjda bloggare att svara på, bättre att skicka ut ngn som lagar.
Tack för grattisar / Puss

 
Beate

Beate

20 september 2010 20:22

Svar: Nu är jag faktiskt riktigt impad - av Telia alltså. Även om deras telefonservice suger så verkar dom ha de senaste tekniska hjälpmedel för "flöden" i bloggbranschen till förfogande. Jag är mycket impad, verkligen. Telia håller här samma höga standard som Cancerfonden som kommenterade omedelbums när jag bloggade om mustasch-/prostatakampanjen.

PS. Hoppas du förstår min ironi här. Hoppas det har löst sig nu. Annars finns det faktiskt mycket enkla mobiltelefoner med stora knappar (egentligen för funktionshindrade) att köpa också. DS

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Ingen bild

Phia

21 september 2010 06:18

Du blir inte av med mig heller...För att fortsätta med Din mor´s telefonproblem..Om Ni byter till IP-telefoni,var noga med att kolla upp om bolaget stöder t.ex larmtjänst(om Din mor har trygghetslarm)Kram.

Monica och Jacob

21 september 2010 08:54

Dom andra säger att det funkar bra, nej hon har inget trygghetslarm än. Som Teliakund är hon ju unik i det området och får service därefter, alltid bättre när man är en grupp.
Jag litar inte alls på Telia;-(
Ha en bra dag;-)

 
Ingen bild

Malin

21 september 2010 07:25

Va bra! Ni kan bo kvar, dom som KAN arbeta får det bättre, medans vi som faktiskt är sjuka får det sämre... i tre månader nu har jag levt på sambon då mina "dagar är slut", inte är jag friskare för det...

Monica och Jacob

21 september 2010 08:50

Just precis det tycker jag är bra,tror nog inte att Sverige blir bättre om vi som bor i tillväxtzoner och bara är rika på pappret inte har råd att bo kvar.
Du ska få samma svar av mej som jag fick av dom röd-gröna SURT det finns alltid dom som inte har en förmögenhet som blir drabbade, skulle ni bo här hade ni varken råd med villa eller hund;-(

 
Ingen bild

Malin

21 september 2010 09:01

Surt sa räven :)
Ja.. så är det väl.. men en sjukdom kan man ju inte göra nåt åt.. tro mig jag har försökt.. men kanske kan tomtarna fixa till sjukförsäkringen under dessa 4 år...
Sicken tur att jag bor här då ;)

 
Sussi

Sussi

21 september 2010 09:49

Det kommer nog vara barnstuga i riksdagen ett tag framöver nu. Medans dom tjafsar och bråkar så får väl tyvärr Sverige förfalla lite..
Jag kollade på utfrågningen innan valet och då sa dom röd/gröna att det var för 4 % av befolkningen dom skulle återinföra fastighetsskatten för. För dom som tjänar väldigt mycket pengar. En normaltjänande Svensson med hus skulle inte beröras! Nu börjar jag undra om det var någon annan skatt som dom tänkte införa på hus som inte jag vet om?

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Monica och Jacob

21 september 2010 11:08

Som vanligt snackar dom en massa skit, förmögenhetsskatten går efter husets taxeringsvärde och inte efter vem som bor i det.
Med andra ord gamla Hulda som bor nere vid vattnet här ute får en förmögenhetsskatt på 35 000 om året och får packa ihop och flytta så någon miljonär kan överta hennes bostad det är fördelningspolitik det.
Och enligt skatteverket går det inte att plocka ut dom rikaste utan alla får betala.
Ha en bra dag/Kram

 
Marre

Marre

21 september 2010 15:41

Allt man säger här är att man är stort besviken :(

Fina bilder ;)

Kramiz

http://papillonbus.bloggplatsen.se/

 
Telia Kundservice

Telia Kundservice

27 september 2010 10:56

Hej igen,

Jag har full förståelse för din frustration och givetvis vidarebefordrar jag dina synpunkter.
Vill även nämna att vi alltid har som målsättning att åtgärda alla fel inom tre dygn. Ibland kan det dock dra ut på tiden om det är ett större fel eller när vädret ställer till det för oss.
Du skriver att det har hänt förut och nämner att ledningen är avgrävd. Om det är så att ledningen befinner sig så att den lätt grävs av uppskattar vi om du tar dig tid att anmäla detta till Skanovas samhällsingång så att vi kan förhindra att det inträffar igen.

E-post: samhallsingang@skanova.se
Telefon: 020-50 50 00, vardagar mellan 07.00 - 18.00
Fax: 040-611 83 16

Om du överväger bredbandstelefoni så kan det vara bra att känna till att det generellt är mindre driftsäkert än vanlig traditionell telefoni.

Jag hoppas du stannar kvar som kund hos oss!

Ha en fortsatt bra dag :)

Med vänliga hälsningar
Erika Börjesson

http://www.telia.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards