ett hundliv

Alla inlägg under september 2010

Av Monica och Jacob - 6 september 2010 06:08

Idag ska Bettan in på besiktning, hon börjar ju bli till åren hon med men går som en klocka precis som mej  inga kommentarer tack, av er som känner mej.

Kommer det en bil på skogsvägen tro   


         

Nä det är inte strålkastarna på en bil som Argos tittar på utan Signes ögon en ganska läcker bild tycker jag. Argos lår vätskar sej som det ska, hoppas på att slippa penicillin  håll tummarna men blir det riktigt inflammerat har man ju inget val.


Beate, Albano djursjukhus ligger på Rinkebyvägen i Danderyd dom behöll namnet när dom flyttade från Albano någon gång på nittiotalet. 

Albano kommer alltid att vara det ställe jag åker till när djuren blir riktigt sjuka, glömmer aldrig när jag åkte in med Zeus som slocknat 3 ggr hemma.Man hade ju inga större förhoppningar, när vi kom dit var hunden så klart i sitt esse igen och i sin iver att hälsa på alla skrämde fler än han fick hälsa på.Man tog ett EKG och tog ett ultraljud vilket visade förmaksflimmer.No problems sa veterinären han är i så fin form för att vara 10 år så jag tycker du ska satsa på att medicinera honom.Något jag aldrig ångrat,han levde ett fullgott liv i över 2 och ett halvt år till. Signe och hennes syskon är födda där, pga att dom inte ville titta ut när det var dax man till och med jobbade över för att det skulle gå bra så att för mej är Albano det ställe jag har mest förtroende för.

Sedan kan man ju reta upp mej   riktigt som Arninge djuklinik gjorde när dom skickade hem ett brev med ett meddelande om att betalade jag inte innan då och då skulle kronofogden komma. Hör och häpna det var inte ens jag som ägde hunden och betalt hade dom fått, då har man ordning på saker och ting inte så mycket som en ursäkt fick jag heller.Åkte dit och bad dom flytta över dom journaler dom hade till Albano och stryka alla hundar för skulle aldrig sätta mina fötter där mer vilket jag inte gjort heller.

     

Fort går det nu är det snart mörkt när vi går ut på morgonen, för mej som inte har det bästa mörkerseendet är det som att gå ut i en säck. Tur att dom är lydiga och håller koll på var jag är vovvarna, lilla mor tjatar fortfarande om att det kan stå någon rymling   från Österåkersanstalten och smyga på oss. In your dreams baby, med Gänget som håller koll   är chansen lika med noll.

Ha en skön måndag  


ANNONS
Av Monica och Jacob - 6 september 2010 06:00

MÅNDAGSTEMA--HIMMELSKT

  

Solen går ner och det blir himmelskt underbart

För att se fler bidrag http://mandagtema.blogspot.com/

ANNONS
Av Monica och Jacob - 5 september 2010 16:31

Om det nu händer något med  hundarna vilket det ju sällan gör så nog fan är det på helgen med jourtillägg som ju inte är direkt billiga. Jacob såg att Argos gnaggade sej helt hysteriskt långt bak på låret, när han tittade efter var hela låret blodrött. Ett fall för veterinär Monica   med andra ord, det är väl en hårsäck i vanlig ordning. Men det såg konstigt ut och jag blev osäker, kan det vara analsäcken som spruckit vilket ju är lite allvarligare. Stor undersökning men den var konstig knölen det fanns ingen topp utan den var utplattad, eftersom vi är mer noga med hundarnas hälsa än vår egen och jag bara till 80% var säker på en hårsäck blev det en resa till Albano och vi hängde på låset kl 10. Vilka härliga människor det jobbar där, sa att jag var osäker till 20% och säkert fick rodna men jag vill veta och inte utsätta hunden för onödigt  lidande. Jag ska hämta en sjukvårdare så får hon titta hon med, efter lite klämma och undersöka rakade hon runt och sa att det var inte analsäcken i alla fall. Skönt tänkte jag och tänkte det här blir väl inte dyrt, tvärt om det var gratis dom tyckte kanske synd om mej vad vet jag men det var bara att tacka och ta emot. Nu har bölden blivit toppig som den ska vara och rinner så han har i alla fall inte ont längre.

  

Så här kan det bli över en natt, tro det eller ej

  

Världens största krage har han och ser allmänt lidande ut, men så blir det och morsan kommer att hålla ögonen på honom. Och med facit i hand hade det blivit dyrare att gå till veterinären i Berga utan jour i morgon.

  

Sova går bra i alla fall, trots att man är golvlampa, nu är ju det här inte en sjukdom men det känns lite som "en del straffar gud   på en gång" eftersom jag skrutit med att vi aldrig går till veterinären.

Ha det bra   

Av Monica och Jacob - 4 september 2010 20:30

FOTOTRISS # PLASTIC FANTASTIC

  

Dom flesta småbåtar i båthamnen är nu för tiden av plast

  

Fåglar troligtvis skator snor gravljus av plast på kyrkogården och skräpar ner lite överallt med dom.

              

Gänget visar stolt upp sin snygga vattenskål i hårdplast   

 

För att se fler plastiga inlägg

Av Monica och Jacob - 4 september 2010 19:45

BILDLIKT TALAT # V 36

  

För att se fler bidrag http://mimos.sacinom.tk/?cat=130

Av Monica och Jacob - 4 september 2010 13:21

INSPIRATION O KREATIVITET # HUR BOR NI

  

För att se fler bidrag http://bilduppdraget.wordpress.com/

Av Monica och Jacob - 3 september 2010 05:39

Har inte med förra inlägget sagt att utställningsaveln skulle vara frisk, däremot tror jag att den vanliga hundägaren inte gör i byxan så fort hunden går orent eller sitter varje kväll och letar fel på sin kompis. Så förklaringen på klagomålen är ju lätt att finna om man tänker efter, nog om detta.

  

Här är en   som det är garanterat fel på   men hon är ju 50/50 så vilken gren ska man skylla på.

  

Men brorsan är i alla fall still going strong  


Så var det fredag igen och tre dagar med bara skräp på burken, tur att man har annat att göra. Skulle aldrig sitta och vänta på att Oldsberg som ju fått öppen sluttid slutar för att se The seventies det blir att banda reprisen.

Här tittas det inte mycket på TV nu när man slutat sända repriserna av CSI och jag inte kan dregla över Grissom och Warrick längre.


Att gå omkring i skogen på mornarna nu är så ljuvligt, ormarna har gått och lagt sej i alla fall här ute friskt och småkallt 3-4 grader och dimmorna är riktigt mysiga.   


   


   

Ha en skön helg   
Av Monica och Jacob - 3 september 2010 05:30

MUSIK O FOTOAUTOMATEN # 70 TAL

Sjuttitalet ja det finns ju en massa att välja på, svårt att inte göra ett långt inlägg. Hart of glass var i alla fall en av mina absoluta favoriter.

Allt var ju inte disco

Mannen med den stora rösten, hela han var stor förresten

För att lyssna på fler bidrag http://kafferasten.blogg.se/

Det var allt för idag ha en skön helg   


Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se