ett hundliv

Alla inlägg under september 2010

Av Monica och Jacob - 2 september 2010 20:45

ABC I ORD OCH BILD--TREDJE RUNDAN /U

  

Det är nästan så man tror att det är ett UFO som är på väg att landa när solen går upp en disig höstmorgon.

  

 

    


För att se fler bidrag http://abctema.blogspot.com/

ANNONS
Av Monica och Jacob - 2 september 2010 20:00

TEMA FREDAG # MACRO, BLÅ ELLER KANSKE BÅDA

     

 För att se fler bidrag http://sinneskatten.blogspot.com/

ANNONS
Av Monica och Jacob - 2 september 2010 15:30

Jag blir så less   när folk skriver i sina bloggar att Schäfern är en riktigt dålig hund nu för tiden. Visst finns det uppfödare som bara ser till HD/AD och sedan skiter i om man får hysteriska klådhundar på köpet, det finns värre saker att råka ut för än en HD etta. Så dåliga kan inte hundarna vara vi har haft 9 stycken om jag räknar med Elsa sedan 92 och våra veterinärkostnader har varit försumbara och endast gällt operationer nästan. Sådan tur kan vi bara inte ha haft, alla jag känner( ej bloggvänner) med Schäfrar har faktiskt friska hundar så jag finner det konstigt att en del bara gång på gång får hundar det är fel på. Dom flesta som klagar inklusive polisen   klagar på bruksaveln som ju faktiskt efter konstens alla regler borde vara friskare men som sagt var så är inte fallet. Har haft en ren brukstik och det var väl inga större fel på henne men inte hade hon våra gamla vänstervarvares nervfasthet inte, det var mer tomtar på loftet där men hon var ju aldrig sjuk.

  

Lilla Zelda   mamma till Argos och Athena med flera, den enda hund som haft ett litet navelbråck(syns bra på den hårlösa magen på bilden) som  en dag bara försvann av sej självt   

I dag blev man lite ledsen, min favorit utmaning MacroLovers har lagts ner  

Men jag lägger ut veckans bidrag här istället.

  


  

Fotona är från grannens trädgård som jag går förbi varje dag på väg mot skogen.

Rosen hade en underbar röd/orange färg.

Ha det bra  


Av Monica och Jacob - 1 september 2010 05:54

Det funkade inte med munkorg heller  , snacka om att vi föder upp smarta hundar. Så igår blev det både munkorg och krage och det gick bra, tyvärr har hon lyckats göra stor skada på svansen som såg så bra ut men nu ska det väl gå vägen.

   

Smart tjej, eller kanske korkad vad vet jag   nu få Anna vara sjuksyster   ett tag till i alla fall.


Att leva med Schäfrar och då företrädesvis hanar är som att leva med en drös Hollywood skådisar   otaliga är dom ggr man kommit haltandes för att mamma ska blåsa sedan blir det full fart igen.Släng dej i väggen Brad P Moatorpet Argos slår dej med hästlängder, häromdagen trampade han på en liten sten och blev störthalt men det gick över snabbt när morsan fått blåsa. Om hunden haltar är det bäst att kolla igenom hela paketet lärde Elsa oss, hon kom haltandes stor felsökning men inget fel på benen. Det som hänt var att hon slagit i huvudet i en vägbom och fått en riktig bula i skallen, att halta var tydligen hennes sätt att tala om att hon hade ont, inte i benet men väl i huvudet.

  


  


 

Fint är det på morgonen när solen går upp och dimmorna skingras


Manifestet från dom Röd-Gröna som kom igår impar ju inte direkt, skattesänkningar och förbättringar för pensionärer är ett mjukt förslag som bara kommer att ske om budgeten tillåter=titta er i himlen efter en skattesänkning pensios däremot en skattehöjning på boendet. Så för att utjämna skatteskillnaden måste man höja skatten på arbete och en ensamstående med dyr hyra får suga på ramarna igen.

Ja vinner dom kommer jag nog att bli sängvätare   om jag inte kommer på ett sätt att kringgå skattehöjningarna som dom rika gör.

Ha en skön onsdag  

Av Monica och Jacob - 1 september 2010 05:30

ORDLÖS ONSDAG # ROST

        

För att se mer rost http://yssasblogg.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 1 september 2010 05:00

ONSDAGSTEMA # VÄXLA

  

Här växlar det från morgondimma till sol samtidigt som Mattvävarspindlarnas nät ligger som sockervadd över grästuvorna.

För att se fler bidrag http://onsdagstema.blogspot.com/

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se