Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Facebook konto

Av Monica och Jacob - 12 oktober 2010 06:02

Har först nu skaffat ett facebook konto har varit lite skeptisk mot det, och det var inte mycket jag missat blev riktigt besviken. Hade ju ingen aning om att allt nästan var låst., alla man känner och det var inte få hade låst in sej och jag skulle vara tvungen att fråga om jag fick bli vän.  Hallå vi har varit vänner i så där en 20 år och vad glad man skulle bli om man fick ett nej eller snarare sagt förbannad. Ett par stycken blir det som vänner resten orkar jag inte lägga ner något krut på, lite du får inte leka på min gård över det hela. Tack för att du ville bli min vän Pia      

  

Detta hittades i rabatten i går, visst blir man glad och i natt har den klarat sej eftersom det varit plusgrader.  

Argos får slippa tratt nu fast stygnen inte gått bort, vänder dom sej nu får jag klippa dom. Det är ju tre veckor i dag sedan op, det jag inte gillar är att ögat börjat rinna hoppas det är tillfälligt.  

Tur att dom inte krockade   

Tack så väldigt mycket Cat för den fina awarden.

Enligt reglerna ska jag nu nämna tre saker som ligger mig varmt om hjärtat, visa en favoritbild och skicka vidare awarden till fem bloggare.

 
Djurskyddet
Våra vovvar
Mina vänner
Alla som vill får anta utmaningen.
  
Favoritbilden, Signe i snö.

Ha en skön dag  

 
 
Ingen bild

Phia

12 oktober 2010 06:48

Härlig bild på den sena rosen.Här har vi fått inbjudningar via mail att bli vän med folk på facebook,men vi håller fast vid vårt motto:VVF=våga vägra facebook.Önskar en fin dag på Torpet.

Monica och Jacob

12 oktober 2010 07:21

Tar det inte så allvarligt, kommer inte att uppdatera profilen eller lägga in bilder.
Men man är ju lite nyfiken på vad dom man känner sysslar med hihi
Ha bra dag;-)

 
cat

cat

12 oktober 2010 08:31

Som aktiv facebookare måste jag meddela att det är det enda sättet att skydda sig, man måste låsa in sig som du säger från alla och sedan välja vem man vill släppa in och då är det inte det minsta låst längre.

Vill ge en award till er blogg :)
http://1bildibland.blogspot.com/2010/10/har-fatt-en-award.html

http://1bildibland.blogspot.com

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

12 oktober 2010 09:11

Har inte heller facebook. Känner lite som din kompis Phia att våga vägra facebook ;)

Fast visst verkar man missa en massa "kul" som händer. Men man ska hinna med också. Tycker bloggandet och kolla alla hemsidor/bloggar tar mycke tid det. Ska man sen hinna med FB också kommer jag väll tota mig framför datan ;)

Men vem vet, jag sitter nog där med FB en dag jag också;)

Ha en skön dag :)

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
cat

cat

12 oktober 2010 10:22

Signe i snö var urgullig :)

http://1bildibland.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

12 oktober 2010 10:40

Jag vägrade facebook till för lite över ett halvår sen. Jag har också låst min profil så bara vänner kan se. Man är nästan tvungen till det..
Det är så kul att ha fått kontakt med ens barndomsvänner igen. Det talas ungdomsminnen där minsann ;)
Sen är det skoj att läsa vad alla hittar på. Men spel och sånt det får vara för min del. Dom inläggen döljer jag så jag slipper se dom ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

12 oktober 2010 10:41

Glömde ju..
Signe ser helt underbart söt ut på bilden med snön runt hela nosen/ansiktet hihi

Kramisar igen..

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Pialotta

Pialotta

12 oktober 2010 11:14

FB har jag varit med i ett tag nu.. fick ett par inbjudningar för länge sedan, men då droppade jag det.. Min kusin skickade inbjudan sist och då droppade jag in dit.. Klart är att man måste "låsa in sig" i sitt eget lilla krypin för att efter hand ta sig vidare att bjuda in vänner där... sjickas många mail om vänskap, men jag väljer noga vilka.. inga som jag inte alls känner till.. ganska så många släkt o vänner som finns där. Så är det ju en bra grej att skicka länkar både då det gäller nyhetstips eller musik, hitta bra sidor på nätet eller bara ge varandra tips.. förfrågningar mm. Så kan man precis som mail skicka anteckningar (meddelande) till varann.. för allt vill i alla fall inte jag skriva in på Facebook som många gör.. riktigt långa konversationer mellan folk..
Skickar du en inbjudan till mig ska jag ta in dig;)
Ha de..

http://caffepaus.blogg.se/2010/october/tisdagstema

 
Ingen bild

Yvonne

12 oktober 2010 13:13

Ne,facebook är inget för mig heller,,gick in förra veckan och skapade ett konto,kolla runt,men tog bort kontot igen,
Hoppas ögat bara rinner tillfälligt,,,,,
Otroligt vacker bild på blomman,
Kramen

 
Beate

Beate

12 oktober 2010 20:02

FB suger, prostitution. Å just för att man inte vill prostituera sig för alla så låser man dörren. Så du föll för trycket till slut. Jag håller ut - än så länge.
Rosen var en riktig glädjespridare. Hunden också, om det inte hade varit för den vita varan.
Å du, du fick samma award av mig:-)

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Glimz

Glimz

12 oktober 2010 23:08

Neeeeeeeeeeeeeej du föll till föga!! *gråter* Tänk om du blir som alla andra, fejjan för heeela slanten *skwwwiii* *skwwwiii*
Kramar om massor! :D

http://ninz.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Susan

12 oktober 2010 23:56

Är inte med på FB men det verkar självklart att man låser in sig och bara bjuder in dom man vill. Får ca 5 inbjudningar i ve till folk som jag inte har en aning om vem det är ? Varför vill man ha mig som vän då ? Ha ha vad har hänt med dig ? Monica som svskydde awards och FB ....;)
Puss

 
Madde

Madde

13 oktober 2010 13:29

vad är det för konstigt att allt är låst? Se det som en låst blogg, man vill ju inte att allt och alla skall snoka runt!
Utan vill man kolla på någons foton och se statusuppdatering/twitter får man kliva ur skuggan och skicka en vännförfrågan!

http://www.working-gsd.se

Monica och Jacob

13 oktober 2010 13:43

Har inte sett några större hemligheter i dom jag kommit in i, en del kanske vill snacka skit om andra vad vet jag men såg inget sådant i dom låsta heller. Skulle nog ha min bloggplatsblogg låst med tanke på den galning som snor identiteter och gång på gång söker kontakt men det går ju att spärra dom.Har fått uppfattningen att en del låser för att få fler vänner att skryta med;-):-)

 
Oldmolly

Oldmolly

13 oktober 2010 17:36

Jag är med i FB; men bara inne då och då. Tar det int så allvarligt.

http://.oldmolly.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

13 oktober 2010 17:39

De som man har på nänlistan kommer deras statusuppdateringar samt spelinvites och sådant upp på startsidan!
Upplever inte att någon prata skit inne på FB, däremot kan man vara personlig och skriva personligt och på så vis veta att endest berörda läser!

http://www.working-gsd.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Av Monica och Jacob - Onsdag 20 mars 11:00

I går var det dags för en spruta i ögat igen, är så glad att jag har råd med detta nu när dom röd-gröna i regionen håller på att slakta hela sjukvården undrar hur länge hjälpmedel i hemmet kommer att vara gratis är väl bara en tidsfråga. Eftersom j...

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards