Direktlänk till inlägg 26 november 2010

Advent

Av Monica och Jacob - 26 november 2010 05:51

Dags för några rader igen, just nu är det mycket med en massa privat elände  men det går väl över det med som allt annat. Lusten att blogga vill inte infinna sej och vem vill sitta och läsa om eländes elände.

Nu är det i alla fall bara en vecka kvar till vi ska iväg och MRT gubben, hur han är ja det är en svår fråga skriver jag att det gått framåt blir det väl ett bakslag igen. Det är så konstigt att dragningarna åt höger och slängen med bakbenen kommer och går nu vet ej om det beror på att han håller på att läka i ryggen eller vad det är.Men som sagt blir det inte värre än så här så är vi nöjda, nu går han med tjejerna igen men får även tid ensam med morsan.Han ska ju inte tävlas eller gå i tjänst så vad gör det att han är lite ofärdig, skulle han ha gjort någotdera skulle jag ha pensionerat honom.Hoppas rtg ger svar på vad det är om inte måste det nästan vara en stroke han fått, undrar hur dom kollar det.

  

Skotta snö kan han i alla fall


  

Liksom ligga i bian och glo på mej som sitter vid datorn.


  


  

Nu kan det få räcka med snö, det har snart snöat i två dygn dom kallar det snöbyar jag kallar det dagssnö

Ha en trevlig första advent.

     

 
 
Madde

Madde

26 november 2010 09:07

Dom kollar ev strok med MR också, men har han fått en stroke så är den iallafall "lindrig" med tanke på symtomen och då är det rehab som gäller för att återfå så många funktioner som möjligt.
Trots allt låter det som om Argos har god livskvalité trots vingel och så.
Fasen vad skönt att det är nästa vecka ni skall iväg på MR liksom få den gjord och ender få ngt konstaterat eller uteslutet.
(Du kan ju be dom kolla igenom hans öron djäkligt noga när han endå är sövd så att han inte har ngt meck på någon trumhinna som retar balansinnet)

Ha en trevlig helg nu!

http://www.working-gsd.se

 
Sussi

Sussi

26 november 2010 10:03

Skönt att få röntgen gjord. Hoppas ni får svar nu. Tycker ni har fått leva i ovissheten och med alla dessa kansken för länge nu. Men jag måste säga, han ser ruskigt pigg och glad ut ändå! :)

Ha en mysig advent du med
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
cat

cat

26 november 2010 12:37

Förstår att det måste vara skönt att snart få svar. Skönt att han ändå verkar klara sig så bra vad det än är.
Ha en bra helg och mindre elände.
kramar cat

http://1bildibland.blogspot.com

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

26 november 2010 13:07

Livet växlar mellan ljust och mörkt, hoppas det ordnar sig för er på alla sätt! Våra kära djur månar vi om allt vad vi förmår sen får man acceptera och gå vidare.
En fin 1:a advent önskar vi er från Dal.

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Yvonne

26 november 2010 14:19

så rätt.klart dom får hänga med trots sina krämpor
likt oss,
Fin fina bilder på A och när han hjälper till med adventspysslet.
Räknar nu dagar till mtr och håller tummisar för din gentleman,
Varm kram i kylan till er från oss

 
Glimz

Glimz

26 november 2010 20:18

Lider med dig. Varför kan inte saker å ting få vara enkelt någon gång! Allt gott som finns, sänder jag i lass över till dig :D Du å det dina är verkligen värda det bästa! En gooo helg till er & en fin första advent :)
Kramar om :D

http://ninz.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

27 november 2010 00:16

Det är skönt att det där jäkla blåsandet lagt sig för tillfället. Nu kan man skotta utan att vända sig om och upptäcka att det yrt igen bakom sig..
Fast det skulle bli snö i morgon (hmm.. Idag) igen enligt smhi :(

Ha en trevlig helg
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Susan

27 november 2010 01:24

Tråkigt när allt blir mörkt :(.Vet int hur MR går till men ngt borde dom förhoppningsvis se, känns ju bättre att veta vad det beror på innan man börjar med rehab ,typ sim. Fin skotthjälp du har.
Trevlig helg /Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards