ett hundliv

Alla inlägg under november 2010

Av Monica och Jacob - 12 november 2010 10:45

Mår faktiskt lite apa av all denna väntan, till saken hör att ingen talat om för mej hur han ska leva vovven. 3 veckor till rtg och sedan över en vecka till svaret kommer till oss och  sedan är det ju Jul o Nyår, han har timat det fint Argos.

I dag ringer i alla fall den första veterinären som vi hade på Albano måste fråga honom om det finns något man kan köpa som ger mer stadga till Argos vänsterben bak. Jacob har erbjudit sej att fixa något av två plankor och lite gasbinda, han har humor den mannen  . Ser man inget på magnetrtg så måste det vara en stroke eller någon annat som hänt i skallen.

Röntgen kommer nog att ta lång tid först ska man till Ultuna för att sedan åka till Akademiska Sjukhuset där han ska magnetröntgas inte undra på att det blir så dyrt, undrar om dom köper in sej på tider eller om dom delar kamera.

Måste även fixa någon som kan gå ut med tjejerna om det tar mer än 6 timmar, eller om man ska lämna dom på pang över natten.

Tack till alla som håller tummarna, kul är det att så många som inte ens träffat oss eller har hund  kommenterar här.

Ja livet går vidare och killen är pigg och glad vilket kan medföra problem när man vill att han ska ta det lite lugnt  han har med andra ord ingen aning om att han är sjuk eller handikappad  

  

Detta är en gammal bild men håller jag inte efter honom så far han omkring så här, enda skillnaden är att han har lite fäflugestil nu dvs går på tvären.

  


  

Snön som kom ligger kvar här och gatan är snorhal hoppas bara att vi slipper en sådan vinter med tö och minus om vartannat. Man får ju börja tänka lårben i den här åldern så man får passa sej för isfläckarna.

Ha en skön helg  

  


  

  

ANNONS
Av Monica och Jacob - 11 november 2010 20:17

TEMA FREDAG # SPEGLING

  

För att se fler bidrag http://sinneskatten.blogspot.com/

ANNONS
Av Monica och Jacob - 10 november 2010 11:28

ORDLÖS ONSDAG # MYSSTUND

  

För att se fler bidrag http://yssasblogg.blogspot.com/

 

Av Monica och Jacob - 9 november 2010 16:30

  

YES YES YES Vi fick MRT tiden den 3/12 nu är det bara att hoppas att det är bättre väder än i dag när vi ska åka 15 mil fram o tillbaka.

              


        

Hu vad mycket snö det kommit i dag, hundarna blir heltokiga när dom ska ut hoppar och skuttar som kor på grönbete.

I dag har han varit riktigt pigg och haft bra koll på bakkärran lilla gubben, hoppas att det inte bara är något tillfälligt den här gången också. Även om han blir frisk gör vi röntgen eftersom man kan se i efterhand vad som varit knas.

  

Man kan ju fråga sej varför man köper varsin bädd till dom, Kajsa är en riktig knölfia som promt  ska ligga i samma bädd som Signe.

Ha en skön tisdagkväll  

Av Monica och Jacob - 9 november 2010 16:00

HIMMELSKT # 9

  

För att se flera himmelska bidrag http://petuniablogg.blogspot.com/2010/11/himmelsk-9.html

Av Monica och Jacob - 8 november 2010 14:03

  

Sötaste killen i byn har varit hos veterinären i dag och inte blev vi klokare för det inte. Det kan vara hur många saker som helst som ställer till det, reflexerna är fortfarande bra det enda är att ställer man bakbenen utåt åt sidorna nästan i spagat så står han kvar så  Ja det enda som kan ge ett svar på vad det är, är en magnetröntgen som vi ska göra på Ultuna eftersom inget av Stockholms djursjukhus har en sådan kamera det tycker jag är ganska dåligt faktiskt. Nåja har vi tur får vi komma före Jul i alla fall, det finns en tid kvar den 3/12 och kommer remissen in i tid får vi den håll tummarna. Normalpris för den magnetröntgen Argos ska göra är 8-10.000 det blir precis det med tanke på att vi har 9281 kvar av våra 15.000 Man kan vilket jag ska höja upp den till 20.000 nästa gång det ska betalas, trodde inte man fick det när hunden varit dålig men det var visst inget hinder.

Neurologen var nog duktig klämde och kände överallt provade alla reflexer även näsa o ögon men hon hade elev och dom pratade facktermer över huvudet på oss vilket jag inte gillar. Tycker du inte det verkar som blablabla fattade nada vilket gjorde mej lite frustrerad faktiskt, hon uteslöt Borrelia men pratade om tumörer kul kul men dom brukade ju inte komma akut. Jag tror på ett emboli(propp) eller ett litet diskbråck och det kommer ju magnetröntgen att visa om det är.

  

Sjukare än att jag kan hoppa upp i mattes säng är jag i alla fall inte  

     

Mamma och Pappa svan med 7 ungar bor nere vid badet, en imponerande syn måste jag säga.

  

  

Tjejerna får klara sej utan Argos lugnast så eftersom det är fullt ös på dom.

Ha en skön måndagkväll  

Av Monica och Jacob - 6 november 2010 20:45

FOTOTRISS # COOL

  

Under denna coola keps

  

döljer sej denna coola kille som gör en Snoddas

  

Snart dax att sätta på sej sina coola vintervantar

För att se fler bidrag

Av Monica och Jacob - 6 november 2010 20:15

BILDLIKT TALAT # 45  

För att se fler bidrag http://mimos.sacinom.tk/?p=3598

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se