Direktlänk till inlägg 8 december 2010

Blå himmel, sol och Ufo

Av Monica och Jacob - 8 december 2010 09:43

En uppdatering måste bara sätta in denna bild

Det här mötte mej när jag kom ut, håller vi på att bli uppstrålade till moderskeppet tro   

I går kom räkningen, som blev en glad överraskning

  

Allt funkade och nu är det direktreglerat och klart, nu är det nog bara ett par tusen kvar på försäkringen denna period. Tur att man kan betala ur egen ficka om det skulle behövas. Tänk när man skulle sälja en kull och köparen sa hu så dyrt det kan jag inte betala på en gång, då fick dom svaret av mej hur gör du då om hunden blir sjuk när du inte ens kan betala den kontant? Att ha hund är långt ifrån gratis, med mat försäkringar, tävlingar o prov leksaker godis mm. Det blir inte många krogbesök för oss inte, men skogspromenader är ju mycket nyttigare eller hur  

  

Signe löper så snart blir det att dela på henne och Argos, alla tre ska löpa nu till Jul hur kul som hellst. Sexualdriften har han i alla fall inget fel på Aggemannen, tycker han står och slabbar överallt måste vara löpperiod här i Båtstorp.

Solen skiner så nu ska jag ta med mej honom och träna och fota lite.  

Ha en bra dag  

  

 
 
Sussi

Sussi

8 december 2010 10:13

Oj ja.. Det kan jag lova att dom kostar pengar.. Och då har vi bara en vovve. Fast det är inget man gnäller över heller. Hon är värd varenda krona man lägger ut. Vi har "peppar peppar" haft en väldans tur hittills med att ha haft en "frisk" hund. Under 10 år har hon endast behövt besöka veterinär 2 gånger (annat än vaccineringarna). Ena gången som valp då hon hade feber länge och när vi tittade en knöl för ett tag sen. Det är bara hoppas det får hålla i sig..

Stackars Argos som får vara så nära men inte får komma till ;)
Sånt är livet.. Man kan inte få allt roligt inte hihi

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

8 december 2010 11:39

Riktigt läcker bild den översta :)

Vilken tur att det finns lite pengar kvar då om det skulle hända nått mera, vilket jag inte hoppas det gör.

Stackars Argos då som måste stå ut med alla löptikar :(

Riktigt fina kort du tagit på solen :)

Ha en bra dag :)

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Marre

Marre

8 december 2010 11:59

Ja visst kostar det, men vartenda öre är värt då det ger så mycket tillbaka. Jazzå, du har också lyckats fånga fenomenet, men detta ser mycket coolare ut. Något fel på solen säger experterna, så det kanske stämmer att jorden med oss alla ska gå under 2012, vad tror du? Själv vet jag inte vad jag ska tro om detta?
Här luktar det också gött för lillen just nu. Och han är som vanligt små galen där ute och äter dåligt just nu, hm. Så det blir till att laga hemlagat till lilla prinsen här.
Åter öm i halsen och värsta skallvärken idag, mindre kul :/ Ha det så gott Kramiz

http://papillonbus.bloggplatsen.se/

 
Ingen bild

Marre

8 december 2010 13:12

Sluta och skräms… Här har man bara blivit smittad av Hasses elaka bakterier. Jag är ung, vig, och känner mig som 20, så det så...ASG!!!

Du har nog rätt när det gäller 2012, fast lite rädd är man då man tror på det mesta, hm. Tjingeling!

 
Beate

Beate

8 december 2010 14:11

Bilden är ju helt outstandig Monica. Nu har utomjordingarna äntligen kommit hem;-)
Alltså jyckarna löper och det vet jag ju vad det betyder... Men får dom... jag du vet... för att få småttingar eller sätter du stopp för det. Kondom lär ju inte funka eller det kanske det gör;-)

PS. Toppeninlägg!!! DS

http://bp-computerart.blogspot.com

 
cat

cat

8 december 2010 14:24

Wow så häftigt det var på himlen!
Vilken tur att det inte blev än större faktura och att direktregleringen fungerade som den skulle.

http://1bildibland.blogspot.com

 
Ingen bild

Susan

8 december 2010 15:35

Ball första bild. Solen var verkligen underlig idag men vilket vinterväder....I like :). Härliga skogsbilder, ser skönt ut för flocken men tungt för matte att pulsa ;). Ja du ,det är underligt vad fok tycker och tänker om det mesta. Det konstiga är att Gucci är det ingen som tycker ngt om trotts alla fel....men så är hon ju en bruks ;)
Puss

 
skogsfrua och ludde på dal

skogsfrua och ludde på dal

8 december 2010 17:17

Fantastiskt ljusfenomen! Vilken tur att du fick se det med kameran i näven;-) Jo försäkring måste man ha för alla eventualiteter. Undrar hur mycket man har sparat* där genom åren. Löpning...huva, gott att inga såna bekymmer ha med Ludde utan kulor.

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Pysselfarmor

Pysselfarmor

8 december 2010 20:33

Vilken bild! Bjöd du på kaffe ;-)

Vad skönt att räkningen blev så..!

Ha det gott.

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

8 december 2010 20:36

Det är inte billigt med hund, då Svinto vid midsommar blev inlagd på ulltuna så maxade han sin försäkring, och vi var helt hundra på att Svintos period löpte maj-maj men då vi gjorde om avtalen då Leffe flyttade in och vi fick flerhundsrabbat så blev Nellys brytpunkt den rätta så svinto fick nya pengar i augusti vilket var en liten jackpot fall ngt skulle hända.

Han är ju så pass gammal att han numera bara har 15 000 i vetvård!

Dom pratade om det där ljusfenomenet på radio idag, beror på iskristaller i luften!

http://schaferlyan.blogspot.com

 
Glimz

Glimz

8 december 2010 23:01

Halloj i stugan, nu är jag åter här igen & terrar hehe :) Det där var allt en nota som gav trevlig överraskning :) Vilken häftig bild!
BamseKramen!

http://ninz.bloggagratis.se

 
Madde

Madde

9 december 2010 08:43

Hade din mor strul med tv: igår? många med teliabox gick i taket pga av det strulet igår kompisen överväger skarpt på att byta bort dom!

http://schaferlyan.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

9 december 2010 08:56

Men vilken läcker bild!

Hahaha har han ork att ränna efter fruntimmer så mår han nog inte speciellt dåligt av det själv. Dessutom äter han ju ordentligt har jag läst mig till innan..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sinna

Sinna

9 december 2010 09:43

Oj vilken läcker bild!!Härftig!!
Visst är det bra med direktreglering. Det upptäckte vi i sommras när vi "löste ut" Cilla efter 8 dagar och en diskbråcksoperation från strömsholm!!
Löp över jul!! Inte så kul!! ;-)
Kram Sinna

http://sinnasidan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Av Monica och Jacob - Onsdag 20 mars 11:00

I går var det dags för en spruta i ögat igen, är så glad att jag har råd med detta nu när dom röd-gröna i regionen håller på att slakta hela sjukvården undrar hur länge hjälpmedel i hemmet kommer att vara gratis är väl bara en tidsfråga. Eftersom j...

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards