Direktlänk till inlägg 28 januari 2011

Hur svårt kan det vara

Av Monica och Jacob - 28 januari 2011 12:15

  

Hur svårt kan det vara, på fakturan står det debiteras försäkringsbolaget men inte då räkningen kom till oss i går. Bara att betala och sedan kopiera och skriva  för att sedan skicka in det till Volvia.

Tur att man i sitt arbete fått gå krishantering, det har verkligen behövts ett tag nu. Men som sagt var någon Roffes bilbärgning blir det aldrig mer, 5 timmars väntan på en bil som kom från södra sidan av staden därav den stora räkningen.

   


   

Tur man har sina små ljus i tillvaron, och ett glädjeämne till är ju att bilf-n rullar och ETS lampan slocknat igen  

Har även fått en kallelse till tandläkarn   och det kostar ju tusen kronor bara att sätta sej i stolen och öppna munnen. Det är nu snart ett och ett halvt är sedan operationen där man tog bort så mycket käkben så att det var ingen idé att tugga annat än välling. Allt har läkt bra och det finns inget hål kvar i käken, men det är ett ingrepp som jag inte önskar min värsta ovän ens en gång. Hade jag vetat från början hur jävligt det skulle bli hade jag lagt benen på ryggen på en gång.

Ha en skön helg  

 
 
Ingen bild

Malin

28 januari 2011 12:17

OJ! Är det SÅ länge sen.. fasen vad tiden går..
Ja, det verkar som om turen har flytt från er för tillfället

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

28 januari 2011 15:43

Hu vilken dyr räkning :( Ska det vara så svårt att skicka den till rätt ställe.

Tur den verkar funka nu då iaf :) Ja du, tandläkaren är verkligen inte billig :)

Ha en skön fredag :)

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Pennelina

Pennelina

28 januari 2011 17:28

Fy vale! Ja, det kostar att ha bli...

Gubben har varit väldig otursförföljd hos tandläkaren också... ett ingrepp slutade med hjärtklaffsinflammation och i förlängningen det läckage som han måste gå igenom en hjärtoperation för att reparera nu... tänk vad mycket som kan komma av ett tandläkarbesök!

Hoppas allt ordnar sig för er! Ni har haft mycket motvind nu...

Kramar från mig <3<3<3

http://pennelina.blogspot.com

 
Petunia

Petunia

28 januari 2011 19:02

Her er strømregningene kjempehøye nå, så det er ikke rom for de store utskeielsene nei...
Ha en strålende helg!

http://petuniablogg.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

28 januari 2011 21:05

Vad konstigt att fakturan var utställd på er om den skulle betalas av försäkringsbolaget. Hoppas nu inte det blir något strul med det också..
Tandläkaren ja.. Jag har en tid i mars men den får jag nog boka om. En ny bil senare är man rätt pank ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Beate

Beate

28 januari 2011 21:55

Tre tusen spänn - herregud. Tur att det var löning den 25:e. Du måste ju lägga ut pengarna å det tar ju ett tag tills du får tillbaka dom. Usch!!!
Jag var hos tandisen i onsdags och blev störtförvånad (efter 1 1/2 år som du). Hon röntgade gaddarna, fick göra om en plåt, kollade på datorn, hittade inga fel, vilket är otroligt då nästan alla mina tänder ha fyllningar). 500 spänn. Trodde inte mina öron och frågade om det verkligen stämde (hyggan kostar ju 750 kronor för 50 min). Jo, det var rätt: 150 kronor bidrar ju staten med under en tolvmånadersperiod. Så totalt var det 650 spänn. Jag har namn och adress om du vill testa henne. Hon är mycket duktig och har senaste utrustning.

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Ingen bild

Susans

29 januari 2011 00:16

Tack för tipset, ngn Roffes lär jag aldrig ringa.Instämmer helt med dig, det är så skönt att ha sina 4-benta vänner när allt är jobbigt.Tandis är aldrig kul men ett nödvändigt ont :(.
Trevlig helg / Puss

Monica och Jacob

29 januari 2011 07:21

Nä passa dej för dom ta en lokal som vi gjorde andra gången, 1000 kr för samma jobb.
Ja det är härligt att ta en promenad och rensa huvudet, samt att läsa lite mail;-)och få reda på att man inte är ensam om att ha en downperiod.
Ha det bra/Puss

 
cat

cat

29 januari 2011 18:45

Yikes! Varför behövde du göra en sådan operation? Det låter vedervärdigt.

Det är inte billigt att ha bil direkt och det blir ju knappast bättre av att idioter till bilbärgare inte kan skicka räkningen till rätt ställe.

http://1bildibland.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

29 januari 2011 18:56

Gage för Doris blev godisbollen. För nåt wienerbröd hann hon inte få ändå, det slukade husse och matte i sig fort som attan ;)

Hoppas ni får en jättebra lördag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards