ett hundliv

Alla inlägg under januari 2011

Av Monica och Jacob - 28 januari 2011 05:30

TEMA FREDAG # ENERGI

  

En som är full av energi.

För att se fler bidrag http://sinneskatten.blogspot.com/

ANNONS
Av Monica och Jacob - 26 januari 2011 14:47

Allt jävla skit som har varit den här veckan uppvägs av att i dag har vi för första gången sedan i oktober gått över färisten och ner till kyrkan, Argos har varit pigg hela vägen inte sänkt bakdelen eller varit andfådd. Något är bevisligen på väg att läka ihop, det känns helt underbart att ha fått utdelning på den omvårdnad jag gett honom. Hoppas nu att han blir ett snäpp bättre för jag såg i dag att han kan springa också utan att se alltför komisk ut.

  

Här har jag inte varit på länge.  

Zigge Zackarin och hans Zockerpullor som vi kallar dom, kan tala om att det var ett kompband som Povel Ramel hade en gång i tiden.


Ja hur snurrigt det kan bli, nu har ju solen skinit några dagar och mina ljuskänsliga ögon måste skyddas med solglasögon. Hade dom på huvudet och tog på mej dom istället för glasögonen när jag satte mej framför datorn och slogs av tanken att nu håller jag på att bli blind  . Fan det var ju kolsvart, inga roliga sekunder innan jag kom på vad som var fel, men andra fick det ju dessdå roligare  

Ha en skön kväll  

ANNONS
Av Monica och Jacob - 26 januari 2011 06:30

ORDLÖS ONSDAG # OLIKA

För att se fler bidrag http://yssasblogg.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 25 januari 2011 06:18

Så kom man äntligen iväg till Täby, och bilen rullade på helt normalt lite pirrigt var det men man var ju tvungen. Men när vi kommer hem säger Jacob jag tror jag tappat din mammas nycklar  ja tänkte jag tar det aldrig slut detta oflyt.

Ja det blir väl bara att byta bägge låsen men först  blev det att leta inne ute och efter vägen som man gick vid hundpromenaden, ingen risk inga nycklar. Nästa steg blir att åka runt och titta på alla ställen som man parkerat på eftersom nycklarna låg i samma ficka som bilnycklarna. Första stället var lilla ICA butiken och tro det eller ej där fanns dom, någon hade lämnat dom i kassan dom hade åkt ur när bilnyckeln togs upp. Ja det var ett par stressande timmar och när man startar bilen efter att ha hämtat nycklarna börjar ETS lampan lysa igen, vi som nyss avsade oss verkstadstiden eftersom den inte lyst sedan i torsdags. Det enda man kunde göra var att skratta åt eländet, så länge bilen inte går ner i linka hem läget då man bara kan köra 50 så får den lysa nu.

  

Såg att några märkt nättjafset  som blivit, ja alltid lär man sej något om inte annat så att hålla sej på sin kant   För min del är det ett avslutat kapitel och inget mer att orda om.

Argos hade en dålig dag i lördags konstigt är det för på söndagen var det bra igen, man vänjer sej fort vid dom små bakslag som kommer. Nu tänker jag bara att det går över snart och tar det lugnt vilket ju är bra både för honom och mej, hundar känner ju direkt om man är orolig eller ledsen.

  

Sötgubben som trivs som morsans sällskapshund  

Ha en bra tisdag  

Av Monica och Jacob - 25 januari 2011 06:00

TISDAGSTEMA # PLATS

  

Här är vår favoritplats, skönt att sitta på bänken och bara njuta.

För att se fler bidrag http://tisdagstema.se/

Av Monica och Jacob - 24 januari 2011 06:32

MÅNDAGSTEMA # VACKER

  

 

  

En vacker höstmorgon nere vid havet.

För att se fler bidrag http://petuniablogg.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 23 januari 2011 07:19

Skulle ha åkt till Täby nu på morgonen men bangade ur pga bilen, nu har ju lampan för ETS som styr motorn släckts igen men man vet ju aldrig om det är tillfälligt eller om den börjar lysa igen. Ingen höjdare att köra på E18 som är 100 väg en bit och bara kunna köra 50 på grund av att motorn går i nödprogram, varför har man så mycket elektronik i bilarna. Åka till verkstad är ju bara löjligt eftersom dom inte vet var felet är så länge lampan inte lyser och dataprogrammet i bilen inte talar om det för dom. Förr i tiden åkte man till verkstad , en gubbe öppnade motorhuven konstaterade vad som var fel och åtgärdade det. Men i dag är dom tekniker istället för mekar och förlitar sej helt på att bilen själv talat om vad som är fel SUCK.

Nä som sagt var bli stående på E18 har man ju ingen större lust med, blir nog till slut att ta buss o tåg vilket tar flera timmar i anspråk  

     

Hu vad hundbajs det ligger uppe vid klocktornet, det som göms i snö kommer upp i tö och gör att vovvarna får vårkräksjukan. Det har flyttat in en massa nya hundägare här och dom har ruskigt svårt att plocka upp efter hunden, visserligen finns det ingen bebyggelse där men med ett 50 tal hundar som skiter ser hela området snart ut som en dynghög. Våra fyra bajsar i runt tal 2 gånger om dagen det blir 2920 högar   om året , vilket gör att jag i alla fall plockar upp efter dom oavsett var vi går.

  

Dom har varsin bädd men gillar tydligen närhet Kajsa   o Signe  

  

I morse var det riktigt vårlikt fast det var -7 fåglarna sjöng och det kändes inte så kallt som det var. Rabatterna har tittat fram i alla fall dom invid huset och jag njuter av tanken på att snart är det vår.

Ha en skön söndag  

Av Monica och Jacob - 23 januari 2011 07:00

BILDLIKT TALAT # V 3

  

För att se fler bidrag http://mimos.sacinom.tk/?cat=130

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se