Direktlänk till inlägg 16 mars 2011

Nya husdjur

Av Monica och Jacob - 16 mars 2011 08:07

Nu har vi nya husdjur på Torpet, grannen berättade i går att när vi kommer hem från skogen på morgonen kommer rådjuren efter. Det är något jag inte sett men såg att dom har käkat äpplen i komposten vilket är dom väl unt. Nu börjar dessbättre barmarken titta fram i skogen i alla fall vilket borde underlätta för dom.

  


  

Mor och son, fattar inte hur man för nöjes skull kan jaga och döda dessa sötnosar. Jag skulle drömma mardrömmar resten av livet om jag dödat ett djur, men som sagt folk är olika.

Argos fortsätter att vara pigg och stabil, nu kanar han inte omkull på isen heller SKÖNT. Om det är medicinen eller att ryggen stabiliserat sej pga rehab återstår att se. Ska fråga om vi ska prova att ta medicin var annan dag i stället för varje när vi är hos veterinären för uppföljning på tisdag.

Ögat som jag knappt törs titta i ser fortfarande bra ut, inga nya utväxter än i alla fall.

  

Ha en skön dag  


 
 
Mimmi

Mimmi

16 mars 2011 10:40

Ja visst är dom ljuvliga, kan titta på dom hur länge som helst;-)

http://malanutt.se

 
Madde

Madde

16 mars 2011 10:44

Skulle heller aldrig kunna skjuta/jaga ett djur, men är dock glad åt att det finns jägare för gott är det med älgfärs och stek samt kronhjort i alla dess former =)

Härligt att Argos är pigg och kry, säkert kombination av mkt bra rehab och kortison hoppas ni kan sätta ut det lite nu!

http://schaferlyan.blogspot.com

 
Pennelina

Pennelina

16 mars 2011 12:14

Blir det för många rådjur så blir det lätt svält bland dem. Dessutom är rådjur ofta värddjur för fästingar (vilket drabbar både dem och oss). Ett lagom stort bestånd är alltid bäst - för de är både trevliga och vackra!

Att döda för dödandets skull är inget jag stöttar! Är så glad för att jag har en make som klara av att sänka vapnet och bara njuta av synen av ett djur... nu har han inte jagat sedan drygt tio år tillbaka, eftersom vi flyttat.

Härligt med pigga djur :-D

Kramar <3<3<3

http://pennelina.blogspot.com

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

16 mars 2011 12:25

Verkligen söta dom är rådjuren :) Kul att kunna studera dom från fönstret :)

Vad härligt att Argos fortfarande mår så bra :)

ha en skön dag du och vovvarna :)

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Beate

Beate

16 mars 2011 12:46

Vilka fina nya husdjur du har fått "på köpet". Måste säga att jag heller aldrig skulle kunna skjuta ett djur - eller något annat för den delen. Men en rensadel eller renbog sitter inte helt fel på tallriken. Bara någon annan gör jobbet;-)
Hur visste du att det är mor och son?!!! Gick du så nära?
Argos ser så himla gullig ut när han nyfiken tittar i kameraögat. Otroligt skönt att han mår så bra som han gör. Ctberpuss och falukorv till honom;-)

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Daniel

Daniel

16 mars 2011 12:54

Nämen vilken utsikt, så söööta!

http://danielfagerholm.webblogg.se

 
Ingen bild

Siv

16 mars 2011 13:31

Åh vad gulligt;0)
Bra att han har stabiliserat sej i ryggen gubben, det sägs ju att det gör det efter ett tag men kortisonet har nog gjort sitt till.
Ha det/KRAMEN

 
Ingen bild

Yvonne

16 mars 2011 14:29

gud så söt hund o kattbild och värmer att läsa att A mår bra.skulle prova själv med varannan dag ,det är ju bara att köra varje om du märker någon försämring.
Hälsa husdjuren
Kraam

 
Vicke

Vicke

16 mars 2011 16:59

fina är dom, och tufft har dom haft denna vinter

http://vickesblandningar.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

16 mars 2011 19:20

Klart dom kommer till er tomt. Inga skräckinjagande hundar som jagar där! Doris hade inte låtit dom vara på tomten. Hon hade högt och ljudligt sagt åt dom att gå därifrån ;)
Men visst är dom fina! Jag skulle inte heller kunna ha ihjäl ett djur större än en humla..

Skönt att allt står bra till med Argos. Ingen dum utväxt får återkomma!!

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

16 mars 2011 21:25

Vilka gullisar du har utanför fönstret =) Håller med dig, skulle aldrig någonsin klara av att ta ett djurs liv, usch vad hemskt!
Sv; Då är vi två bitchar & jag trivs med det också :)
KRAM o en goo kväller till hela härliga flocken!

http://ninz.bloggagratis.se

 
mufflo

mufflo

16 mars 2011 22:05

Fina djur du har både hundar och rådjur.

http://www.doggbloggen.blogg.se

 
Ingen bild

Susan

17 mars 2011 00:55

Tycker det är bra att dom skjuter av lite rådjur då det finns för många. Ja ,kanske inte nu efter den hårda vintern. Skönt att han mår bra igen efter alla turer din fina kille.Han ser ut att vara en 7-8 år bara :)
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 24 april 16:19

Just som man satt på sommardäcken kom snön, vaknade upp till ett vinterlandskap igen. Oroar mej för blommorna och jordgubbarna som ju frös ner förra året men än så länge verkar dom klarat sej trots minusgrader på nätterna. I år blir det ...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards