ett hundliv

Alla inlägg under april 2011

Av Monica och Jacob - 10 april 2011 18:00

BILDLIKT TALAT V 14

För att se fler bidrag http://mimos.sacinom.tk/?p=3660

 

ANNONS
Av Monica och Jacob - 10 april 2011 06:00

Stormen i torsdags var nog den värsta vi haft här sedan vi flyttade hit, blev lite orolig ett tag man är ju omgärdad av riktigt stora träd.

Grannens stora tall som vinden slet grenar av så dom for som konfetti   längs gatan.

Inga rotvältor här inte träden har helt enkelt blåst av, här har man haft änglavakt samtidigt som man får skylla sej själv när man gallrar ut så att vinden får fritt spelrum.

Här är några av stormens "offer"

  


Vilken kraft det är i blåsten med tanke på dom rötter som slits av.

  

    

  


  


  


  


  

Det var nog tur att man inte gick i hagen eller skogen sista rundan med hundarna, inte ens störtkruka hade skyddat en.

Den här lilla mannen   gör mej bara nöjdare och nöjdare med min envishet, i dag kom jag på att det var flera dagar sedan han fick några dragningar i bakkroppen. När sedan en granne säger herre gud så bra han blivit det ger en ju en riktig tankeställare att inte kasta in handduken innan man provat allt, känns det ännu bättre.  Han äter nu en lågdos medicin varannan dag och det går bra, tror jag ska ta och prova var tredje dag snart. Härligt att man till slut gick till rätt veterinär, det går ju inte att gå till en som man tappat allt förtroende för. Undrar om hon lärde sej något av att vi sa upp bekantskapen, vi betalar stora pengar och människan bryr sej skit i oss utan lägger allt krut på sin elev. Att jag kunde hålla käft är för mej en gåta med tanke på hur orolig jag var för hunden. Under den halvtimmeslånga undersökningen sa hon inte ett ljud till oss utan klämde på hunden ruskade på huvudet och snackade i medicinska termer som ingen jävul fattade. Jag mådde mer illa när jag åkte därifrån än innan, men vi fick vår remiss till MRT i alla fall.

Det var allt för i dag, ha en skön lördag  

ANNONS
Av Monica och Jacob - 8 april 2011 06:07

HIMMELSKT # 30

  

 

  

Gårdagens solnedgång, den svarta pricken i första bilden är ett löv som blåste omkring i stormen som vi hade i går. Såg på morgonpromenaden att en hel del träd blåst omkull i dom häftiga stormbyarna.

För att se fler bidrag http://petuniablogg.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 8 april 2011 06:00

MUSIK O FOTOAUTOMATEN # INSTRUMENTALT

Den här har alltid varit en rysare som fått håret att resa sej på armarna. Som synes har vi en bred musiksmak  och den finns i vinylsamlingen.

Som kontrast tar vi en instrumental Fats  

För att höra fler bidrag http://kafferasten.blogg.se/

Av Monica och Jacob - 7 april 2011 07:30

TEMA FREDAG # GRÖNT, GUL ELLER ORANGE

För att se fler bidrag http://sinneskatten.blogspot.com/ 

 

Av Monica och Jacob - 7 april 2011 07:16

I dag regnar det, blöta hundar igen men det är att föredra framför att skotta snö.

 

Snön ligger kvar och det är ren isgata på stigarna trots flera dagar och nätter med plusgrader.

  


  

Men nu har i alla fall krokusarna kommit upp, fjorton dagar senare än förra året.

  

Hur många av er har fått en ostsalami i form av ett hjärta av era män tro? tyvärr glömde jag fota det innan jag satte tänderna i det.


Snart är det dax att köpa fästinghalsband som blev 280 kronor dyrare på att bräde för 4 st när man avreglerade apoteket, ja Sverige är fantastiskt.

  

Argos har blivit ännu bättre i sin rygg, här om dagen for han runt och lekte med Embla som som vanligt rymde från husse för att hälsa på oss.

Jag är så glad att jag är en människa som ifrågasätter och har egna idéer, bara en sådan sak att man föreslog att det skulle vara schäfervinglet är ju absurd med tanke på hur snabbt det dök upp. Att det kunde vara ehrlichia köpte jag ju eftersom det var samma symptom, nu vet jag ju som sagt var inte hur mycket som beror på medicineringen eller på att pålagringarna har stabiliserat ryggen. Det har ju gått bra att dra ner till var annan dag så nu satsar vi på var tredje och ser vad som händer.

Han har inte legat något mer i soffan lilla gubben men visst är han söt när jag tittar på honom och han låtsas att det regnar.

Alla foton är nu klickbara och blir större vilket jag saknat, förut när man klickade på dom blev dom mindre vad det nu skulle vara bra för  

Ha en bra dag    


   

Av Monica och Jacob - 6 april 2011 06:15
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Monica och Jacob - 6 april 2011 05:45

NF MAKRO # 30

Novemberkaktus som blommar nu.

För att se fler bidrag http://nfmacro.blogspot.com/ 

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se