Alla inlägg under april 2011

Av Monica och Jacob - 1 april 2011 16:30

Ja vad dom kan skrämmas dom små liven, i går  gjorde jag lite äppelmos på ett äpple bara som tur var. När jag skalat och tagit det vi skulle ha gav jag skruttet till Ebba vilket jag med facit i handen inte skulle gjort.

  

Lilla gumman   som aldrig blivit sjuk av äpplen började spy slem och skum så det stod härliga till. Lät henne hållas ett tag men när det nästan kvävde henne blev jag lite byxis, sedan lugnade det ner sej men man såg att hon mådde illa. Tog med henne på en liten promenad för att hon skulle få annat att tänka på men då började det igen. Bara att ta bilen till Albano för en kontroll, inga spyor på hela vägen vilket ju var skönt eftersom det av äpplet luktade gammal vinfylla om dom.

När vi väl kom fram och anmält oss var vovven frisk igen, jaja lika bra att göra en undersökning med lite kläm och temp. tempen låg på 39,4 vilket är lite över men som hon stressat berodde det nog på det eftersom den var normal på kvällen igen. Vad kunde man misstänka något hade ju fått slemhinnorna att löpa amok med tanke på att det var ett par liter slem i alla fall, början till magomvändning men hon svullnade inte hade inte ätit eller farit omkring så jag vet inte. 960 kr blev det i alla fall men som sagt var när man i alla fall var där var det lika bra, en skål mat fick hon också och en helt underbar veterinär som tyckte hon var fin och snäll.

Den galningen Argos   som var med måste ha blivit helt hospitaliserad för han skulle gång på gång upp på undersökningsbritsen den token  

Ja i dag är hon frisk i alla fall och vi som åt moset har inte behövt ringa 112 , syrligt och gott var det i alla fall. Kanske för syrligt för en liten hundmage, och än en gång var man glad att man har dom hundar man har som kan gå till Veterinären utan att skälla och vara bitska. Härligt är det att dom sköter sej så jag kan glänsa i allt beröm som dom får för att dom är så hanterbara  

Ha en skön helg  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards