Alla inlägg under augusti 2011

Av Monica och Jacob - 20 augusti 2011 10:36

Tråkigt med sjuk vovve men det går åt rätt håll i alla fall tror jag, men jag gillar inte att han fortfarande är lös i magen men man får vara glad för att han inte gör inne. Har gjort i ordning lite mat och ger honom en matsked åt gången, stackarn han är så hungrig så glufs säger det och skeden håller på att åka med  . 3 dagar med magont har ju satt sina spår tur att han inte var mager från början.

I går inhandlades det medikamenter och mat för den nätta summan av 266 kr det kostar att ligga på topp. 

Nu är det kris brukar inte sitta och leka med bildbehandlings program men kunde inte motstå frestelsen att få vara med på första sidan på Vogue. Kan tala om att fotot är inte dagsfärskt   

25 mm regn har det kommit i natt, varför kan man fråga sej nu gör det ju ingen nytta bara gräset som växer. Bara 3 gånger har vi klippt gräset denna sommar och det är nog rekord. Bortskämd gubbe får ligga i soffan, ja jag vet att det är fel men sen då  

En godis till kvällen blir det i alla fall    

Ha en skön lördag  

Av Monica och Jacob - 19 augusti 2011 07:45


Hihi han är ju inte direkt impad av att gå i rullkoppel (lite svårt att se linan på filmsnutten), en kvarleva sedan 20 år tillbaka. Köpte det för att ha när Elsa löpte men så elak som hon blev mot hanar då behövdes det inte. Han kräks inte längre men har fortfarande diarré så det blir att åka ner till veterinären och köpa Canikur som ska vara bra. Undrar jag vad han satt i sej, dött djur, kattskit, hundskit eller något som människan slängt i naturen.


Bankerna är så rädda för rån så dom vill helst inte befatta sej med kontanter.

Lilla mor som snart bara har ledsyn håller dom på att tjata på att hon ska skaffa sej kort så hon kan ta ut pengar på ICA, ska hon ge ut sitt kontonummer till en massa som jobbar i hemtjänsten då eftersom hon inte ser att slå in koden själv. Rånrisken finns tydligen inte i matvaruaffärerna, snart får man väl en k-pist uppkörd i ansiktet när man går in för att köpa mjölk. För rånen slutar ju inte dom dyker bara upp på andra platser som i ditt hem eller vid bankomaten tex, men det är klart det drabbar ju inte mesarna på bankerna.

Dagens fråga är det fult att vara kontantmänniska och hålla reda på sin egen ekonomi utan att banken lägger sej i. 

Ha en skön helg  

Av Monica och Jacob - 19 augusti 2011 07:30

GULDKORN PÅ YOU TUBE/2

Ett av mina guldkorn som i orginal sjöngs av Gene Pitney här framförs den av bland andra Robson Green som väl dom flesta känner igen som Tony Hill i Mord i sinnet. Sjunga kan han också den gossen.

Lou Reed var ju riktigt inne en gång i tiden, den här var en av hans bästa enligt mej.

För att se fler bidraghttp://pialottaskafferast.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 18 augusti 2011 20:15

TEMA FREDAG # SINNESUPPLEVELSER

Himlen kan ge ögat en riktig sinnesupplevelser, som här efter ett oväder.

För att se fler bidraghttp://sinneskatten.blogspot.com/ 

Av Monica och Jacob - 18 augusti 2011 07:15

Blir bara gnällblogg så det får bli en kortis.

Mammas gubbe har ätit något riktigt onyttigt, i går morse när jag gick upp satte jag foten i en plupphög   någon hade pluppat inne men vem. Det kröp ju snart fram att det var lilla gubben inte så farligt tyckte jag men på eftermiddagen började han spy fick inte ens behålla vatten  . Det finns väl ingenting som kan se så eländigt ut som en sjuk hanhund, fick ta undan vattnet och istället spruta in lite i munnen då och då.  Alla som har hund vet hur jobbigt det är när dom inte ens får behålla vatten, har sovit som en kratta men än så länge verkar det lugnt i dag. Nu ska han få dricka själv igen eftersom veterinären öppnar snart, håll tummarna. Någon som har några tips om hur man mjukstartar på bästa vis, brukar alltid vara någon som kan tipsa om något nytt. Som grädde på moset har lilla mor blivit sjuk, ja alltid har man något att oroa sej för.


Signe är i alla fall i form.

Bredbandet funkar till och från, med tanke på att lilla mor blev sittande utan telefon i 10 dagar så tar det nog tid innan det blir fart på det igen.

Inget kan man göra så det är bara att gilla läget, kommenterar hos er i den mån jag kommer in.

Ha det bra   





Av Monica och Jacob - 18 augusti 2011 07:00

HIMMELSK # 46

Sensommarens soluppgångar kan vara riktigt fina, dom som liggerkvar i lopplådan missar en hel del.

Som dimman och den rosa himlen bakom kyrkan, nästan så man ser älvorna dansa på ängen  OBS inte samma bild som i trissen  

För att se fler bidrag http://petuniablogg.blogspot.com/ 

Av Monica och Jacob - 16 augusti 2011 07:30

Här håller det på att bli svart i rutan, det har tagit mej över en timma att komma så här långt i bloggandet. Vet inte var felet ligger hos oss eller Telia, ringer man Telia så blir det att testa 50 olika saker innan dom talar om för en att felet ligger hos dom  .

Hoppas nu att detta lilla inlägg går att lägga ut, kommenterar hos er om jag kommer in på era sidor.

Ha det bra   

  

Av Monica och Jacob - 15 augusti 2011 06:46

MÅNDAGSTEMA # PRIMITIV

Som synes är det en arkivbild i dag,  mjölkkannor får väl anses primitiva tror ingen bonde använder dom längre men vet inte säkert.

För att se fler bidrag http://helenesblogadresseat.blogspot.com/

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards