Alla inlägg under augusti 2011

Av Monica och Jacob - 7 augusti 2011 08:19

FOTOTRISS # SKRUVAT

Det kan tyckas skruvat att sätta på hunden en tröja men den här sitter på i medicinskt syfte så han inte ska komma åt att slicka direkt på såret.

Några har sett den förut men i brist på uppslag får den vara med här också, lite skruvad är den väl.

Lite skruvat att inte ha en större tillsvidareskylt.

För att se fler bidrag     

Av Monica och Jacob - 6 augusti 2011 09:42

Nu är den tillbaka den kvalmiga värmen 22 grader klockan 8 och inte en droppe regn allt går väster om oss. Som tur är har veckan varit bra med en 23 grader torr luft och kalla mornar vilket gjort att vi fått det som skulle målas på huset färdigt.

Undrar om dom tittar i skyn efter regnet eller kan det vara godiset  

Den här mannen hade det inte lätt uppe hos oss, han skulle väl sälja något men måste ha varit riktigt hundrädd eftersom han inte ens bemödade sej att gå in på tomter där det fanns hundar.


Har varit risig i magen ett tag men vill inte gå till doktorn dom tittar ju bara i prästbetyget och stämplar Game over, eller hittar på en massa tortyr undersökningar som hittills inte gett något svar. Göra om det nä inga mer slangar i näsan eller i baken roligare kan man ha det, det skulle i sådana fall vara för den där lilla tabletten man får då som får en att helt tappa hämningarna    Vilken show man spelade upp, nästan så Jacob skämdes när han hämtade mej och det vill inte säga lite det.

Ha en skön lördag  

Av Monica och Jacob - 6 augusti 2011 07:00

MUSIKUTMANING/GLÖDEN HAR INTE SLOCKNAT

The Temptations skrev kontrakt med Motown redan 1961, då var jag väl lite för ung det var nog mer Kalle Stropp och Grodan Boll som gällde då. Men förr i tiden så var musiken poppis längre än nu så när man kom in i tonåren lyssnade man mycket på dom och 60tals musiken.

 

1973 kom Masterpies och Ma och då var man med på noterna och hade lämnat Grodan Boll bakom sej. 2010 höll Temtations fortfarande på om än med bara  en orginalmedlem Otis Williams sedan 60 talet.

Att vara Lucia på fritis det var respekt på den tiden   

För att se fler bidrag http://pialottaskafferast.blogspot.com/  

Av Monica och Jacob - 5 augusti 2011 06:06

HIMMELSK # 44

Hos oss kom hösten tidigt i år i alla fall i trädens värld, många är gula och röda redan nu riktiga septemberfärger på grund av torkan.

Men fina himlar har det varit också  

För att se fler bidrag  http://petuniablogg.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 4 augusti 2011 17:10

TEMA FREDAG # UTE

Det är skönt med en skogsrunda på morgonen, det har varit torka här en längre tid så alla mygg o bromsar har dukat under  

För att se mer uteliv http://sinneskatten.blogspot.com/

?

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2011 16:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Monica och Jacob - 2 augusti 2011 08:22

Nu har det kört ihop sej lite, tänk man får aldrig vara glad behöver tummhållning nästa torsdag kommer mer i en låst blogg när jag får tid.

10 grader varmt i morse och mina muskler mådde så bra, du får ursäkta Beate att jag njuter när du får plocka fram vinterkläderna  

Hjärtat i halsgropen kan man få för mindre, någon hade roat sej med att krossa en flaska i hagen ja det verkar vara slut på friden här.

Nere vid vattnet är det fortfarande grön o fint

Den vita snårvindan växer i hundratal där nere visst är den vacker fast den kallas ogräs.

 

Mannen fick allvarliga problem då han glömde bröllopsdagen. Den upprörda hustrun:
- Jag fodrar att det framför garaget måste finnas en gåva som går från 0 till 100 på mindre än fem sekunder


!Nästa dag hittade hans fru ett litet paket framför garaget. 

Paketet innehöll en helt ny badrumsvåg!! 


Mannen vårdas fortfarande på sjukhus

Ha en bra dag      

Av Monica och Jacob - 1 augusti 2011 08:25

Nu är det torrt i skog o mark, man hajar till när man ser att folk gått och rökt det ligger fimpar lite överallt nu för tiden.


Fult blir det också, här var det grönt för två veckor sedan och fullt med vilda blommor. Billigt blir det i alla fall två ggr i sommar har vi klippt gräset, klipper man det nu blir det brunt på tomten också. Konstigt att nyheterna inte tagit upp torkan och tjatat om global uppvärmning.


En koltrastunge har jag sett i år, här blir den matad av pappa. Dom lever farligt eftersom dom håller till ibland blåbärsriset och flaxar iväg om något kommer för nära, tur man har dom hundar man har som lämnar dom ifred.

Ögonen lite bättre, SKÖNT

Avslutar med en bild till på kommunalarbetaren men här ser han mer lidande ut, åh vad jag älskar     den här hunden ja dom andra med förstås men han är speciell. 

Ha en bra måndag  


      

   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards