Direktlänk till inlägg 25 maj 2013

Fototriss

Av Monica och Jacob - 25 maj 2013 23:45

FOTOTRISS # SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR

Det finns bara ett ord för människor som gör så här och det är LOSERS, stryk skulle ni ha och jag kan inte fatta dom som slätar över det med att dom är fattiga och det är synd om dom.

Dom 20 bilägarna i Åkersberga kan nog hålla sej för skratt och många av dom är nog inte rika dom heller. Åkersberga tätort är ett ställe som gud glömde och som jag aldrig skulle bosätta mej i.

Lite trevligare är det vid soluppgången nere vid Östersjön

I trädgården växer det långsamt men maskrosorna har snart blommat över, själv har jag precis rensat gräsmattan från förra årets fröinvasion.

http://fototriss.blogspot.se/



 
 
BP

BP

25 maj 2013 23:32

Menhallo där! När jag såg första bilden så trodde jag att du hade hamnat i Husby. Fy f************n säger jag bara. BBC har ju rapporterat flitigt om upploppen i Stockholm, undrar om de har varit i Åkersberga också...
Å du - jag har precis fått min fördom om Åkersberga bekräftad - illa, jag vet, men så är det. Med andra ord så håller jag helt med dig!
Å de andra bilderna njuter jag av i stället - ok!?

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Britten

Britten

26 maj 2013 06:44

Ja förödelsen från första bilden är ju inte kul att se och måste ju vara jobbigt för de drabbade. Fin varierad triss! :)

http://brittenasplund.wordpress.com

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

26 maj 2013 08:04

Så sorgligt med all förödelse i bild ett! Kan inte förstå vad man kan uppnå med sådana tokerier! De andra två bilderna är betydligt roligare att titta på! Maskrosen och vovven, helt underbar!

http://brandholmen.blogspot.se

 
Anki

Anki

26 maj 2013 08:16

Den första bilden gör mig både arg och rädd... mest arg! Hur kan de få hålla på?
De andra bilderna är underbara... riktig sommarkänsla i dem :)
En perfekt triss blev det i alla fall!

http://oordnadebilder.blogspot.se/2013/05/fototris

 
Misswhatsit

Misswhatsit

26 maj 2013 08:41

Tragiskt att det ska uppstå sådana här saker med skadegörelse och bråk. Det är ju så meningslöst och drabbar som du säjer andra som kanske inte heller har det så gott ställt.
De övriga två bilderna är härliga och den sista är "pricken över i." Ha en fin söndag!

http://misswhatsit.blogg.se

 
madelein - sexbarnsmamma

madelein - sexbarnsmamma

26 maj 2013 09:21

Det är verkligen tragiskt, tyvärr tror jag att medias rapportering förstorar upp allt. Ungarna vet att det kommer skrivas om det och det peppar dem att bli värre. Men som du säger, ett kok stryk ;)
Här finns mängder av arbetslösa ungdomar men inte tusan går de runt och bränner bilar (fast de gjorde det för ett par år sedan). Det är nog samma överallt i förorter till de större städerna tyvärr. Segregation är nog skulden överlag, så hetsar de varandra.

http://www.madelein.se

 
Pysselfarmor

Pysselfarmor

26 maj 2013 09:23

Ja fy 17 för brända bilar och det drabbar även "fina" områden som Mälarhöjden, så man bor nog inte "säkert" någonstans. Vi bor i Botkyrka, dvs en kommun som står långt nere på skalan av var man ska bo om man drar allt över en kam. Där vi bor är det alltid lugnt, ingen skottlossning, inga brända bilar, inga inbrott, inga upplopp och inga mord. Så att dra allt över en kam när det gäller en kommun, typ Åkersberga, är nog allt bra fel. I Täby, som jag bodde i i 25 år finns det också områden där folk med sociala problem bor.

Maskrosor finns det gott om.

http://pysselfarmorsbilder.blogspot.se/2013/05/sa-

Monica och Jacob

26 maj 2013 10:51

Åkersberga lever upp till sitt rykte, knarket flödar och det är 2/3 mord om året i Österåker. Bodde 25 år i Hagalund och det var rena himmelriket mot för hur det är här omkring. Hos oss i Båtstorp är det i alla fall lugnt än så länge.
Ha det bra

 
Sussi

Sussi

26 maj 2013 11:40

Jag tycker Losers var ett snällt ord på dom som håller på. Så jädrans förbannad. Många gånger är inte ens ungdomarna som förstör från det stället utan dom kommer från andra orter. Så himla dumt! Det värsta är att dom får uppmärksamhet i pressen också. Inte lär dom sluta då. Förstår att det är frustrerande och jobbigt för många men vad är det är för sätt att visa det på? Pinsamt!!

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Maria

Maria

26 maj 2013 11:41

All denna förstörelse och vandalisering som sker runt omkring i förorterna kring Stockholm är inte på nåt sätt försvarbar. Det är fruktansvärt det de håller på med. Tycker synd om alla de som blir drabbade. Skulle bli vansinnig om jag fick mina saker förstörda...

Underbar bild på soluppgången och den sista bilden är ju bara bäst :)
Ha en riktigt fin och bra dag!

http://airams.bloggplatsen.se

 
Jah Hollis

Jah Hollis

26 maj 2013 12:05

Det var minsann en variationsrik triss. Nej, bilbrännarna har nog svårt att tänka sig in i hur de som drabbas känner det. Det är en komplicerad röra detta och det lockar fram många märkliga krafter och åsikter.

http://jahhollis.blogspot.se

 
Ulla Laiho

Ulla Laiho

26 maj 2013 13:54

Jag har ingen förståelse för denna vandalism. De som utför dåden får det i alla fall inte bättre på något sätt. Hemskt att se.

Höjer blicken till din vackra header och får femfalt tillbaka.

http://www.minnatur.blogspot.se

 
Hanna

Hanna

26 maj 2013 14:15

Ja du, man undrar hur de tänker när de startar upploppen. Inte underlättar det för dem i alla fall, blir snarare värre. Vi har ju haft copycats här i Örebro också, så tråkigt. Fina bilder i övrigt, tur att du har din fina plats med hundarna. Ha en fortsatt fin söndag!

http://hanna50.blogspot.com

 
irene andersson

irene andersson

26 maj 2013 16:11

Det var en varierad triss må jag säja... Verklighet p många sätt.

http://tantmammamatte.blogg.se

 
K

K

26 maj 2013 16:16

Tråkigt när det blir så där, tycker synd om dom drabbade och alla har ju inte råd med försäkring.
Men kontrasterna i dom andra bilderna var fina.

http://kajsalisasblogg.wordpress.com

 
anki-itte

anki-itte

26 maj 2013 17:58

Tyvärr så sprider sig eldandet till andra orter. Här i inlandet har vi haft sommar, men just nu blåser det kallt.
Ps. Har gjort ändringar så att alla skall kunna kommentera.

http://anki-itte.blogspot.se

 
Linnéa

Linnéa

26 maj 2013 20:35

För j....ligt. De sågar ju av den gren de sitter på o sabbar för sig själva sina egna familjer osv. Suck! De 2 andra bilderna ger får stå för hopp! Vackert vid havet och ljuvlig hund bland blommorna.

http://elsasdotter.se/2013/05/fototriss-sa-har-ser

 
Anita A

Anita A

26 maj 2013 20:52

Bilar bränns på många orter, i Varberg brändes hemtjänstens bilar och stenkastning förekom där också! Skrämmande och otäckt!
En ruggig bild och två fina :)

http://anitaochkameran.blogspot.se

 
Freja

Freja

26 maj 2013 22:18

Jag tycker maskrosor är fina, men bekämpar dem ändå i trädgården eftersom bladen har en förmåga att ta över helt annars...

http://frejareddevil.wordpress.com

 
Ingen bild

Yvonne

27 maj 2013 00:15

ja helt galet,vad blir bättre av brända bilar,puckon
fin bild vid östersjön och här har vi för stort för att plocka maskrosor,vi klipper ner dom med gräsklipparen.
ha en bra vecka

 
cat

cat

27 maj 2013 09:16

Ja herrejösses vilka Losers de är! De är ju de själva som förstör sina bostadsområden till att se ut som värsta slummen.

De två andra bilderna var så himla mycket finare att det inte ens går att jämföra.

http://1bildibland.blogspot.se

 
Marit Johansson

Marit Johansson

27 maj 2013 11:52

Ja det är rent för jävligt hur ungjävl... beter sig. Läste om någon stackare som fått sin bil uppbränd inte haft råd till försäkring så nu stod han där utan bil..

http://www.maritjohansson.se/blogg

 
Mormor

Mormor

28 maj 2013 19:07

Herlighet for noen idioter som finner på slikt. Det virker som om det har gått noen sikringer i topplokket. Så at det hadde vært ståhei og bilbranner og styr på tv. Men at det går an?

Bedre å se på løvetenner og hunder :)
Ha en fin kveld :)

http://www.starbear.no/mormor

 
Ingen bild

Kay

30 maj 2013 21:02

Jag bor i en förort där en lokal-pub blivit nerbränd två gånger inom ett år. Senast var förra veckan, då brandkåren blev bemött av stenkastning från "ungdomar". Enligt rykten inte bara från orten.
Vad jag inte förstår är var föräldrarna finns i detta? Har de inte lärt sina barn vad respekt är?
Jag bryr mig inte om ifall de är "svenskar" eller "invandrare", respekt bör finnas i alla länder och religioner.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Av Monica och Jacob - Onsdag 20 mars 11:00

I går var det dags för en spruta i ögat igen, är så glad att jag har råd med detta nu när dom röd-gröna i regionen håller på att slakta hela sjukvården undrar hur länge hjälpmedel i hemmet kommer att vara gratis är väl bara en tidsfråga. Eftersom j...

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards