ett hundliv

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2014

Tisdagstema

Av Monica och Jacob - 5 augusti 2014 10:11

TISDAGSTEMA # FARA

Detta i mina ögon skitväder ställer till med mycket elände, här har blixten slagit ner och tänt på två gamla lador på var sida av vägen.

En full med bilar och en full med gamla möbler mm som ej går att ersätta, inte ens skyfallet släckte elden.

Ha det bra i hettan

http://tisdagstema.se/

 
ANNONS
 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

5 augusti 2014 10:34

I det här varma vädret utsätter sig många för fara! Vi ser dagligen folk som ligger i gassande sol många timmar. Undrar hur det känns på kvällen, det borde svida ordentligt i skinnet.
Det är lika varmt och fuktigt idag men det är en del moln och då har vi kunnat sitta på balkongen en stund. Kanske kommer det regn i natt, hoppas, hoppas!
Ha det bra!

http://brandholmen.blogspot.se

 
cat

cat

5 augusti 2014 10:42

Usch så trist!
Att bero på vindkraftverk så önskar jag att mänskligheten kunde komma på någon annan form av miljövänlig elförsörjning som inte förstör natur och vyer så jävla mycket.

http://1bildibland.blogspot.se

 
BP

BP

5 augusti 2014 11:47

Det var då verkligen trist! Om det var gamla bilar är det ju också mycket pengar som ryker. Det gäller uppenbarligen att även skydda lador med åskavledare (är yrkesskadad som du ser).
Dessutom verkar det vara riktigt farligt att bo på landet;-)

Ingen fara Monica, jag njuter fortfarande av värmen. Här i Vasastan regnar det just nu, å det gillar jag då inte. Då blir det kvalmigt - yuck:-( SMHI har med andra ord haft fel. Det här vädret skulle ju inte komma förrän imorgon. Idag skulle det ju bli 32 grader, men dan är iofs inte slut än;-)

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Sophia

Sophia

5 augusti 2014 12:10

Usch vad tråkigt!nu för tiden blir det alltid så extremt, jätte varmt istället för lagom, domedagsåska som pågår i flera dagar... Synd att det inte bara kan vara lagom med lite regn då och då så det inte blir så torrt i markerna.

http://sophiasfoton.wordpress.com

 
Erik Semlan

Erik Semlan

5 augusti 2014 13:19

Inte kul att blixten tänder eld på lador och eldar upp innehållet.
Lite åskregn gör det tillfälligt blött, men det försvinner fort!
Vissa områden verkar inte få någon nederbörd. Värmen fortsätter, nu börjar jag verkligen tröttna. ;-)

http://erik56.blogg.se/2014/august/fara.html

 
kort

kort

5 augusti 2014 13:35

Ja nu vill jag ha mycket regn, utan åska så den förbannade skogsbranden slutar breda ut sig. Hjärtat gråter för alla som får fly hals överhuvud från sina hem och inte hinner undsätta sina stora husdjur som går i hagar, hade kompisar som hämtade hästar från faroområdena igår. Men mycket är avspärrat där man inte överhuvudtaget får komma in. Undrar hur många hästar, får och kor som förolyckats i denna otäcka brand =`(
Vi tycker Bosse går lite bättre nu, vi har inte fått reda på svaret från benbitsprovet än. kram

http://kort.webblogg.se

 
Anitas Malta

Anitas Malta

5 augusti 2014 15:52

Ser inte kul ut alls men bra fångat med kameran. Den trista verkligheten. Fick höra om den hemska skogsbranden som pågår. Står inte i tidningen här men maken som lämnade Stockholm idag berättade om den. Så fruktansvärt !! Nu hoppas även jag på regn hos er däruppe i nord.
Ha en så bra dag det nu går i värmen !!

http://anitasmalta.com

 
Mormor

Mormor

5 augusti 2014 16:10

Tor har gjort rent bord, med andre ord. Det dundret og smalt mye. Har det roet seg nå?
Trasig med slikt som ikke kan erstattes.
Ha en tordenfri kveld.
Mormor

http://www.starbear.no/mormor/2014/08/05/tema-pa-tirsdag/

http://www.starbear.no/mormor

 
Daniel

Daniel

5 augusti 2014 16:19

Idag vill även jag har regn. Inte så mycket för värmen (som jag vanligtvis gillar) utan mer som hjälp till sen stora skogsbranden som pågår för fullt här i närheten. Inte trevligt.

http://danneking.bloggplatsen.se

 
SigridfraEnget

SigridfraEnget

5 augusti 2014 19:10

Inter roligt alls...

http://sigridfraenget.blogspot.no

 
Anemonen

Anemonen

5 augusti 2014 20:47

Åska det skall man ha respekt för. Det är naturen i högform och farlig till tusen är den. Själv var jag med om ett nedslag i huset där vi bodde på 50 talet. Fy fasen tur att vi klarade oss. Numera kan jag inte sova mig igenom ett åskväder och tur att det inte har åskat så mycket just här i trakterna.

http://karingafallan.blogspot.se/2014/08/fara.html

 
Klimakteriehäxan

Klimakteriehäxan

5 augusti 2014 21:36

Åska kan verkligen vara en fara för både saker och människor. Men snart är nog den heta sommaren slut och åskvädren med den!

http://klimakteriehaxan.blogspot.com

 
Freja

Freja

5 augusti 2014 23:37

Först varmt och torrt och sen åskväder på det, det är en farlig kombination. Fy så tragiskt med den brand du visar och den stora skogsbranden. Du lyckades i alla fall få till en bra bild av det hela, med den utbrända bilen i blickfånget.

http://frejareddevil.wordpress.com

 
Paula

Paula

6 augusti 2014 17:42

Hihi, du låter riktigt förbannad, o det kan jag förstå. Skitväder har vi haft länge nu, och bränder både stora och små. Nu har flygplanen äntligen kommit upp i luften för att hjälpa till att släcka den stora branden som har gäckat i många dagar nu

http://paulaz.se://paulaz.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 9 okt 09:09

Ibland får man bita i det sura äpplet skulle ju aldrig sätta mina fötter och hundarnas tassar på Albano mer.Men dom och Ultuna är dom enda som har onkologer värda namnet, den vi var till i går tog veterinär examen 1985 och är specialist på tumörer ko...

Av Monica och Jacob - Torsdag 3 okt 10:25

Om en hund genomgår kirurgi men inte får kemoterapi är den genomsnittliga överlevnadstiden tre månader. Om han får kemoterapi är den genomsnittliga överlevnadstiden dubbelt så lång sex månader.Hemangiosarkom: har alltid väldigt dålig prognos.Fattar i...

Av Monica och Jacob - Fredag 27 sept 06:17

Stundom känns det rätt ok men sedan slår svårmodet till med full kraft Lilla gubben är i alla fall pigg som en mört Om en vecka får dom rusa runt med varandra igen, när man läser om det Gösta fått blir man inte glad överlevnad 1-3 månader vid bortt...

Av Monica och Jacob - Torsdag 19 sept 12:34

Mammas duktiga kille   inget lugnande vid rtg och ultraljud är så stolt.Inga synliga metastaser i inre organ än så länge tyvärr växer dom till riktigt fort.Nu är det bara att försöka stuva om i huvudet och tänka på annat lättare sagt än gjort men ...

Av Monica och Jacob - Onsdag 18 sept 07:27


Så stannade livet upp helt igen något jag inte oroat mej för blev rena mardrömmen.Gösta    har Hemangiosarkom – aggressiv blodkärlscancer och jag vet varken ut eller in snart känner mej helt tom.Idag ta stygnen och får veta mer, har Googlat ...

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se