Direktlänk till inlägg 23 juli 2018

Riktig pygmévärme

Av Monica och Jacob - 23 juli 2018 10:32

Det har varit en hård vecka, förra tisdagen på kvällen så gick vår granne och min klippa här i livet bort i hemmet eftersom man inte kunde göra mer för honom på Danderyd fick han åka hem.

Vad det än gällde så ställde han alltid upp om han kunde, han och Pernilla fanns där för mej båda gångerna när Jacob blev sjuk och låg på Danderyd man tittade även till Jacob när jag låg på sjukhus i fjorton dagar. 

Varje gång jag går ut så ser jag ampeln som jag fick när jag fyllde år och det sticker till i hjärtat  saknade är enorm och allt gick så fort så man har nog inte hunnit med.

Vår fina gräsmatta fy fan vad jag är trött på värmen, efter morgonens bestyr sitter man ju bara inne i svalkan från luftvärmepumpen utan den hade jag nog blivit tokig.

Inte en mygga finns det i skogen, inget man klagar över men det är ju inte bra för småfåglarna och deras ungar att det är så lite insekter.

På golfbanan är det bara Greenerna som är gröna nu och hallonen som skulle vara mogna har torkat bort så i år får Jacob klara sej utan.

HAHA man kan inte lyckas jämt.

I morse fanns det inte en endaste humla i bland blommorna som jag odlar enkom för att dom är bra för humlor och bin, hoppas dom inte törstat ihjäl utan dyker upp igen dom brukar ju inte rata jättebalsaminen.

Godaste brödet i Berga är Lidls valnötsbröd och en eloge till dom att dom på bakeoffbrödet skriver ut näringsinehåll alltid bra för mej att veta Sockerarter även om det här kan variera med tanke på om det är lite eller mycket valnötter i.

Synd att man inte dricker vin, har aldrig varit någon öl och vin älskare.

Ha det bra i hettan, frågar ni mej så har detta varit en helt bortkastad sommar.

 
 
BP

BP

23 juli 2018 23:19

Ledsamt med bortgången av din granne. Cancer antar jag, så hemskt! Men varje gång du ser ampeln kan du ju minnas honom som den klippa han var. Ett väldigt fint minne tycker jag.
19 grader inne - jo, det skulle kanske till och med jag tycka var okej. Gillar man inte värme så är det en hemsk sommar. Det förstår jag, men vänta bara tills vintern med snö och is kommer, då kanske du nästan längtar till denna sommar.
Skrattade gott åt den "lyckade" bilden på rådjuret(?). Just aningen misslyckade foton kan vara de roligaste.
Gillar inget bröd med "grejer"(valnötter, russin, aprikoser med mera) i, så valnötsbrödet får du ha för dig själv;)
Du borde kanske lära dig att tycka om vin. Vilken rolig bild på den BIBen. Min man dricker rödvin, jag dricker bara vitt. Under sommaren kör han den spanska varianten - kall rödvin från kylskåpet med två isbitar i glaset. Testa!

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

25 juli 2018 16:30

Otroligt vacker ampel, vilket fint minne! Hoppas den klarar sommarhettan!
Nu är det nästan för mycket av det goda, känner att jag inte klarar värmen särskilt bra. Lika varmt inne som ute. Men det kommer nog regn i helgen. Rådjursbilden är en höjdare, den gillar jag!
Ha det gott!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Av Monica och Jacob - 30 juni 2023 11:10

Nu ska jag förvåna er med att tala om att jag träffat en riktigt bra och trevlig läkare på Närakuten. Ravindra hette hon och tog sej tid att gå igenom journalen och frågade och förklarade jag blev helt ställd kan jag tala om. Gav mej också ny med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards