Direktlänk till inlägg 4 februari 2019

Snö

Av Monica och Jacob - 4 februari 2019 04:44

Hu vad mycket snö det kom i helgen kan ju vara mysigt om man slipper skotta, men vad fan gym är för mesar i trikåer här bygger i muskler på annat sätt.

Idag är det 14 grader kallt och man får vara glad att man inte tillhör dom strömlösa, ska ringa och höra mej för vad det kostar att sätta in en braskamin blir ju ren katastrof om det blir strömlöst en längre tid i kylan.

Så kan det gå när man bygger miljövänliga hus.

Fullt med gäster på fågelrestaurangen är det.

 

Detta gör mej ledsen risken är stor att någon av alla lösspringande katter har trasat sönder stjärten på koltrasthonan, detta är en av anledningarna att hundarna alltid fått jaga katter.

Björktrasten sitter och vaktar äpplena hela dagarna så koltrastarna får äta på marken.

Vi har även firat Pernillas nya bil Taggen, lite Midsomer över oss här i bushen eller hur.

Sture har fått öroninflammation igen, syns på bilden att örat är rött det här är inte roligt varken för honom eller oss tur att vi fått tag på en vettig veterinär igen.

Vackert med soluppgång i det vita.

Våren lyser i alla fall upp inne.

Ha en bra vecka   

  


 
 
BP

BP

4 februari 2019 19:27

Snömängden ni fått är ungefär samma som här, men det vara "bara" sju grader kallt.
Bilderna från fågelrestaurangen är helt suveräna, men är det en mus som sitter i den gröna "spiralen".
Citroen Cactus är helt i min smak. Har också kört två Citroen och varit supernöjd.
Vinterlandskapen med soluppgången är otroligt vackra att titta på inifrån en lägenhet med 22 varma grader;-)
Inte roligt med öroninflammation hos Sture. Är det kylan som är boven eller?
Å laxmackorna - MUMS säger jag bara. Hoppas ni njöt av dom med bubbel:-)

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

5 februari 2019 06:49

Opps, ja nu har de kommit en redig flak med snö. Vi låg däckade i helgen både gubben o jag så här blev ingen skottat på tomten o igår jobbade vi ju, vi kommer ut med bilarna varjefall, fyrhjulsdrift är bra på landet. De smälter nog nu, för idag är det plusgrader och regnar...humm.

Fina bilder du tagit, visst är de vackert med snö. Fast inte lika vackert som en solnedgång i horisonten av ett varmt hav :)

Vi har alla resurser som krävs vid strömavbrott, de är gott. Vi var strömlösa igår 4 timmar på dagen, då var vi inte hemma, så det var lite kallare när vi kom hem. Mycket snö som hänger ner ledningar nu o träd som gett vika för de inte orkar med all snö. Elgubbarna har nog o göra.

Ser fräck ut bilen. Jag körde Renault som ung några år, första bilen. Sedan blev de SAAB o Volvo.

Stackas Sture, inte kul att ha ont i öronen. Hoppas de går över fort. De känns långt in i hjärtat när våra fyrbenta "barn" blir sjuka. Man lider.

Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

5 februari 2019 15:48

Oj, så mycket snö! Vi har också en hel del men inte på långa vägar så mycket som ni. Och inte behöver vi skotta heller. Det kommer en en traktor och brummar på utanför sovrumsfönstret vid fyra femtiden på morgonen och fixar den biten.
Stackars Sture han har otur med örat. Hoppas han snart blir bra!
Ha det gott!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards