Direktlänk till inlägg 9 april 2019

Litet bakslag

Av Monica och Jacob - 9 april 2019 10:19

Våren kom av sej lite i morse var det vitt på marken igen.

Verandablommorna och tomaterna får stå inne ett tag till.

Värmen förra veckan satt fart på vårblommorna i trädgården.

Har haft otur både tv:n och boxen la av i fredags en otrolig skillnad är det på reserv tv:n som är 32 tum mot den jag hade som är 50 tum det får duga så länge, reservboxen funkade så allt är frid och fröjd.

En ny box skulle jag inte få enligt den första jag pratade med ett riktigt ufo hatar dessa kundtjänster ibland får man tag på en komplett idiot.

Avslutade samtalet och kollade garantierna 2 år stod det så jag ringde upp igen och fick tag på en kille som var utrustad med hjärna som tur var och tro det eller ej idag redan finns nya boxen på ica.

Nu gäller det ju bara att den funkar också vi har ju lite dåliga refarenheter av dom.

Var tvungen att titta på nätet så det verkligen var en grönsiska tycker den ser väldigt gul ut men hanarna ser tydligen ut så här.

Den här bilden är en riktig höjdare tycker jag, talgoxen verkar be blåmesen att dra åt helvete maten är min.

Bettskenan tandläkaren lurat på mej har jag inte använt än och frågan är om jag någonsin kommer att göra det.

Fläskfilègryta med grädde dijon och bacon serverad med taggar är syndigt gott.

Det krävs mer sol än vad vi har för att dom ska lysa hela natten men ett litet tag lyser dom i alla fall solcellslamporna.

Ha det bra    




 
 
BP

BP

9 april 2019 20:33

Våren har verkligen kommit av de senaste två dagarna. Men här slapp vi åtminstone det vita eländet på marken. Enstaka snöflingor flög ned under eftermiddagen, men la sig tack och lov inte.

Måste ge dig en komplimang för dina makrobilder på alla vårtecken och dina knivskarpa foton av fåglarna. Helt suverän kvalitet faktiskt:-)

Håller tummarna att den nya boxen funkar och att ni snart kan njuta av er 50-tummare igen!

Pastarätten såg himla god ut. Kul med blandningen gröna och vanliga tagliatelle. En fröjd för ögat som ju faktiskt också gärna vill äta:-)

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

10 april 2019 14:04

Fin vårkänsla i dina bilder trots bakslaget! Här var det vitt på marken när vi vaknade i morse.Inte alls vad jag hade räknat med!
Tidigt i morgon bitti drar vi iväg till Holland och blommande tulpaner. Det är visst kallt där också men jag har varma kläder i packningen. Bara vi slipper regn känns det ok.
Ha det riktigt gott!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Av Monica och Jacob - 30 juni 2023 11:10

Nu ska jag förvåna er med att tala om att jag träffat en riktigt bra och trevlig läkare på Närakuten. Ravindra hette hon och tog sej tid att gå igenom journalen och frågade och förklarade jag blev helt ställd kan jag tala om. Gav mej också ny med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards