Direktlänk till inlägg 2 maj 2019

Oflyt

Av Monica och Jacob - 2 maj 2019 08:32

Denna gubbe låg på minus på Valborgsmässoafton, mitt minne är inte vad det varit så jag glömde bort pannbiffarna som skulle svalna på verandan.

Alla 9 åt han upp kunde ha blivit en ren katastrof och dyrt eftersom det var jouravgift hos veterinären, konstig hund 900 gram köttfärs 2 lökar och lite annat och det enda som hände var att han blev törstig och hade lös mage en gång.

Ja man ska ha tur någon gång.

Mindre tur har jag med det digitaliserade samhället, är nu inne på tredje digital tv boxen på lika många veckor ingen går igång.

Bilen blir inte utloggad nio gånger av tio i garaget i centrum och mobilen är helt kass.

Att ringa till alla callcenter är ett heltidsjobb och i mer än hälften av fallen är det ditt eller utrustningens fel, snart skiter jag i allt och börjar leva stenåldersliv.

Årets provtagning för långtidssocker avklarad ligger nog som vanligt på 34/36

Något som oroar mej är att vår husläkare går i pension vi har haft henne i 20 år och vem vi ska lista oss hos nu vet jag inte.

Vi går per automatik över till en 35 årig ST läkare behöver ju inte vara något fel på honom men jag vill inte att man börjar rota i mitt sätt att sköta sockret, blir det lika illa som när jag råkade ut för dom nya veterinärerna med Ebba är det fara värt att jag bara går därifrån.

Även om det blev kyligt igen är det full vår ute i markerna.

Ibland undrar man om dom vet vad dom gör tre gånger på en vecka har olika gubbar från samma förertag varit här och velat besiktiga taket gratis, nej tack klart dom hittar fel dom vill ju tjäna pengar.

Man ser direkt på övervåningen om det börjar läcka och lite fuktgenomslag är det ju på alla äldre tak, man kan ha roligare för 200 tusen än att byta ett fungerande tak.

Ett försök att fota solcellslamporna genom tvättstugefönstret.

Ha det bra  

  

 
 
BP

BP

2 maj 2019 21:38

Hahaha! Skrattade så att tårarna rann när jag läste om Gösta och pannbiffarna. Vilken hund! Antar att du i framtiden inte ställer maträtter på verandan...
Ja, det är ju alltid så när man är van vid en husläkare/tandläkare åsså går dom i pension. Min tandis sedan 20 år tillbaka gick i pension den 1 april och jag lät henne faktiskt rekommendera en ny. Hon känner mig ju, så hon vet vilken typ av person som "passar" mig. Rekommenderar att låta din husläkare göra samma sak - att rekommendera en ny alltså.

Vad gäller dina tv-boxar som inte fungerar - anlita Datagrottans personal. Berga har ju "ärvt" företaget från Arninge. De kan kanske hjälpa dig. Välj en ny leverantör annars.

Dina takgubbar påminner om våra dörrgubbar som vill sälja nya lägenhetsdörrar. Jag går heller inte på det som du förstår.

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

4 maj 2019 10:08

Vilket skrovmål! Tur att han inte blev sjuk av det.
Oflyt har drabbat mig också. I onsdags fick jag stora blödningar från operationssåret. Helgdag och stängd ögonklinik. Inte kul! Fick komma akut på torsdagen och i går morse opererades jag igen. Nu är det lugnt men jag har väldigt ont och ligger mest och vilar.
Ha det bra och trevlig helg!

http://brandholmen.blogspot.se

 
Ingen bild

Phia

11 maj 2019 05:29

Gösta ser ut som om han säger förlåt:-) Önskar en trevlig helg till er.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Av Monica och Jacob - 30 juni 2023 11:10

Nu ska jag förvåna er med att tala om att jag träffat en riktigt bra och trevlig läkare på Närakuten. Ravindra hette hon och tog sej tid att gå igenom journalen och frågade och förklarade jag blev helt ställd kan jag tala om. Gav mej också ny med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards