ett hundliv

Direktlänk till inlägg 2 maj 2019

Oflyt

Av Monica och Jacob - Torsdag 2 maj 08:32

Denna gubbe låg på minus på Valborgsmässoafton, mitt minne är inte vad det varit så jag glömde bort pannbiffarna som skulle svalna på verandan.

Alla 9 åt han upp kunde ha blivit en ren katastrof och dyrt eftersom det var jouravgift hos veterinären, konstig hund 900 gram köttfärs 2 lökar och lite annat och det enda som hände var att han blev törstig och hade lös mage en gång.

Ja man ska ha tur någon gång.

Mindre tur har jag med det digitaliserade samhället, är nu inne på tredje digital tv boxen på lika många veckor ingen går igång.

Bilen blir inte utloggad nio gånger av tio i garaget i centrum och mobilen är helt kass.

Att ringa till alla callcenter är ett heltidsjobb och i mer än hälften av fallen är det ditt eller utrustningens fel, snart skiter jag i allt och börjar leva stenåldersliv.

Årets provtagning för långtidssocker avklarad ligger nog som vanligt på 34/36

Något som oroar mej är att vår husläkare går i pension vi har haft henne i 20 år och vem vi ska lista oss hos nu vet jag inte.

Vi går per automatik över till en 35 årig ST läkare behöver ju inte vara något fel på honom men jag vill inte att man börjar rota i mitt sätt att sköta sockret, blir det lika illa som när jag råkade ut för dom nya veterinärerna med Ebba är det fara värt att jag bara går därifrån.

Även om det blev kyligt igen är det full vår ute i markerna.

Ibland undrar man om dom vet vad dom gör tre gånger på en vecka har olika gubbar från samma förertag varit här och velat besiktiga taket gratis, nej tack klart dom hittar fel dom vill ju tjäna pengar.

Man ser direkt på övervåningen om det börjar läcka och lite fuktgenomslag är det ju på alla äldre tak, man kan ha roligare för 200 tusen än att byta ett fungerande tak.

Ett försök att fota solcellslamporna genom tvättstugefönstret.

Ha det bra  

  

 
ANNONS
 
BP

BP

Torsdag 2 maj 21:38

Hahaha! Skrattade så att tårarna rann när jag läste om Gösta och pannbiffarna. Vilken hund! Antar att du i framtiden inte ställer maträtter på verandan...
Ja, det är ju alltid så när man är van vid en husläkare/tandläkare åsså går dom i pension. Min tandis sedan 20 år tillbaka gick i pension den 1 april och jag lät henne faktiskt rekommendera en ny. Hon känner mig ju, så hon vet vilken typ av person som "passar" mig. Rekommenderar att låta din husläkare göra samma sak - att rekommendera en ny alltså.

Vad gäller dina tv-boxar som inte fungerar - anlita Datagrottans personal. Berga har ju "ärvt" företaget från Arninge. De kan kanske hjälpa dig. Välj en ny leverantör annars.

Dina takgubbar påminner om våra dörrgubbar som vill sälja nya lägenhetsdörrar. Jag går heller inte på det som du förstår.

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

Lördag 4 maj 10:08

Vilket skrovmål! Tur att han inte blev sjuk av det.
Oflyt har drabbat mig också. I onsdags fick jag stora blödningar från operationssåret. Helgdag och stängd ögonklinik. Inte kul! Fick komma akut på torsdagen och i går morse opererades jag igen. Nu är det lugnt men jag har väldigt ont och ligger mest och vilar.
Ha det bra och trevlig helg!

http://brandholmen.blogspot.se

 
Ingen bild

Phia

Lördag 11 maj 05:29

Gösta ser ut som om han säger förlåt:-) Önskar en trevlig helg till er.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 9 okt 09:09

Ibland får man bita i det sura äpplet skulle ju aldrig sätta mina fötter och hundarnas tassar på Albano mer.Men dom och Ultuna är dom enda som har onkologer värda namnet, den vi var till i går tog veterinär examen 1985 och är specialist på tumörer ko...

Av Monica och Jacob - Torsdag 3 okt 10:25

Om en hund genomgår kirurgi men inte får kemoterapi är den genomsnittliga överlevnadstiden tre månader. Om han får kemoterapi är den genomsnittliga överlevnadstiden dubbelt så lång sex månader.Hemangiosarkom: har alltid väldigt dålig prognos.Fattar i...

Av Monica och Jacob - Fredag 27 sept 06:17

Stundom känns det rätt ok men sedan slår svårmodet till med full kraft Lilla gubben är i alla fall pigg som en mört Om en vecka får dom rusa runt med varandra igen, när man läser om det Gösta fått blir man inte glad överlevnad 1-3 månader vid bortt...

Av Monica och Jacob - Torsdag 19 sept 12:34

Mammas duktiga kille   inget lugnande vid rtg och ultraljud är så stolt.Inga synliga metastaser i inre organ än så länge tyvärr växer dom till riktigt fort.Nu är det bara att försöka stuva om i huvudet och tänka på annat lättare sagt än gjort men ...

Av Monica och Jacob - Onsdag 18 sept 07:27


Så stannade livet upp helt igen något jag inte oroat mej för blev rena mardrömmen.Gösta    har Hemangiosarkom – aggressiv blodkärlscancer och jag vet varken ut eller in snart känner mej helt tom.Idag ta stygnen och får veta mer, har Googlat ...

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se