Direktlänk till inlägg 7 februari 2020

Mycket att göra

Av Monica och Jacob - 7 februari 2020 08:42

Hon var ju en väldigt vacker kvinna men jag tror aldrig hon var riktigt lycklig att hon sedan fick barn som 18 åring och blev tvingad att gifta sej gjorde väl inte saken bättre.

Nu har hon somnat in och allt gick lugnt till enligt personalen på boendet en del blir ju väldigt fulla av ångest innan dom dör men det slapp hon i alla fall.

Fjorton dagar får man på sej att tömma rummet på boendet är visst likadant i hela landet.

Hade en fruktansvärd tur i går när jag ringde en firma, vilken man fyra timmar efter samtalet var rummet tomt och inte dyrt blev det heller ja man ska väl ha flyt någon gång.

Kan varmt rekommendera Möbel Sidan:-)

Täby centrumgaraget klockan sju på morgonen är rena drömmen bara dårarna som går på Sats och motionerar som är i farten.

Även Fonus är avklarat skönt att någon tar hand om allt pappersarbete.

Hon frågade om vi ville att dom klädde på henne eller om hon skulle ligga i linnet jag tänkte det att hon hade nog velat ha en fin kjol och blus så så fick det bli.

Vet inte om det var rätt eller fel av mej att åka och ta ett sista farväl men hennes halvbror ville ha mej med.

Hon låg där så liten och blek med en ros på bröstet, smekte hennes iskalla kind och först då kom tårarna.

Ja nu är det bara bouppteckning, bodelning, gravsättning och inskription på gravstenen kvar något man kan göra i sin egen takt.

Hörde att Landstinget bestämt att efter 10 dagar ska kroppen balsameras och det får dödsboet betala, lite lågt tycker jag eftersom det sker bara för att man inte har kapacitet på krematorierna att kremera i tid.

Lilla gubben är fortfarande pigg och störs inte som jag av knölen.

Ha en skön helg  

  


 
 
BP

BP

7 februari 2020 17:00

Ja, din mamma var verkligen en vacker kvinna, och inte bara som ung utan även på bilderna du visade när hon var gammal. Så du var barnet hon fick när hon var 18 år, eller!? Då förstår jag kanske er "relation" lite bättre.
Tycker det var strongt gjort av dig att ta ett sista farväl. Tror inte att jag klarat detta. Mycket starkt gjort av dig!
Det där med Möbel Sidan visste jag inte ens att det fanns en sådan tjänst. Har inte för avsikt att använda den än, men bra att veta om något skulle hända.
Hoppas att även resten av "formaliteterna" klaras av på ett smidigt sätt, för hittills har det ju som tur är gått som på räls...

Har aldrig varit i Täby Centrums P-garage den tiden på dygnet, men är aningen överraskad att Fonus hade öppet denna "okristna" tid...

Skönt att höra att Gösta mår såpass bra ändå. Dock väldigt grymt för dig att dagligen följa utvecklingen. Inte roligt.

Kram!

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

8 februari 2020 07:39

Vikten av att hålla sig uppdaterad. Ja när jag läser här ser jag ju vad jag missat när jag inte varit här på länge. Visste inte att det var din mamma som dött, förren jag läste BPs inlägg. Jo hon var vacker så de är säkert hennes dotter också. Kul att läsa när saker går bra, konstigt nog så får man mest läsa om saker som inte är bra, tänker på tidningar bl a, där skrivs mest om negativa saker men de måste ju också hända massa bra saker som de inte skrivs om :) Jobbigt de här med begravningar o allt runt ett dödsfall så bra de finns hjälp att hämta. Kul att vara tillbaka i blogg världen igen nu ska jag bannemig hålla mig här och UPPDATERAD.
Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

 
violen

violen

9 februari 2020 10:21

Din mor var en mycket vacker kvinna. Skönt att hon fick somna in lugnt och stilla. Jag tror att du kommer att vara glad över att du tog farväl av henne trots era ansträngda relationer. Det är en hel del praktiskt att ordna med vid ett dödsfall, smart av dig att ta hjälp med en del.
Gösta ser fortfarande riktigt pigg ut. Det är svårt att inse att han är svårt sjuk.
Stor kram!

http://brandholmen.blogspot.se

Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Monica och Jacob - Söndag 6 juni 15:21

Då var det dags igen tiden går fort. Har varit lite jobbigt en tid inflammationen i ansiktet kom tillbaka så även UVI:n efter penicillinkuren. Nervtrådarna funkar inte som dom ska och jag har fått fel på gula fläcken på båda ögonen. Det ena en ...

Av Monica och Jacob - Söndag 21 feb 10:38

Hej mina vänner om jag nu har några kvar man bloggar ju inte ihjäl sej direkt.           Så kom då snön och det blev dags att bygga lite muskler igen, hundarna till skillnad från morsan älskar den och blir som galna   Den ...

Av Monica och Jacob - 11 december 2020 16:09

Dags att skriva några rader igen. Sjukhus igen bakterieinfektion i hela ansiktet 4 påsar penicillindropp och 3 veckor tabletter, hoppas nu att det är borta. Undrar var all skit kommer ifrån, två gånger till husläkarjouren i Täby ett riktigt bra s...

Av Monica och Jacob - 9 november 2020 09:36

Obama startade tre nya krig fattar inte hur han kunde få fredspriset med tanke på att under hans tid eskalerade flyktingvågen. Kennedy riktigt läcker men han och Clinton hade kardborreband i kalsongerna. Alla tre Demokrater får se om Biden startar ...

Av Monica och Jacob - 1 oktober 2020 06:40

Inte roligt efter uppföljningsröntgen av lungorna såg man att det fortfarande var stråk på vänster lunga vad det var var det ingen som visste. Nu fodrades en datortomografi för att säkerställa det. Ny remiss sedan tog det stopp, pga av som jag tr...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se