Direktlänk till inlägg 16 februari 2020

Lunginflammation

Av Monica och Jacob - 16 februari 2020 12:33

Jag och Gösta är levande bevis på att vet man inte hur sjuk man är klarar man det mesta.
Gösta är pigg som få trots cancern och jag har fixat allt runt dödsfallet trots att jag har lunginflammation det fick jag veta i fredags så huvudorsaken till andnöden var inte astman.
Det känns skönt att veta blev lite orolig när inte astmamedicinerna hjälpte och det inte gick att ligga ner några längre stunder.

Det krävdes sex läkare för att ställa diagnosen nu väntar bara en Spirometri och en till lungröntgen sedan ska jag väl bli friskförklarad.

Nu väntar jag bara på att gode mannen och överförmyndaren ska göra årsredovisning så vi kan göra ett arvskifte dom får tre veckor på sej har jag bestämt sedan får advokaten ta tag i det eftersom dom är kända för att dra ut på tiden.

Nya lökar i köksfönstret och denna Afrikanska växt vore något för dej Beate   

Det var allt för idag nu ska jag förutom ett läkarbesök ha en lugn vecka,


 
 
violen

violen

16 februari 2020 14:56

Hoppas du frisknar till nu! Det har tydligen krävt sin man för att komma fram till att du har lunginflammation.
Gillar den Asiatiska växten, den lyser upp så fint.
Det verkar som att det blir elände i år också. Imorgon ska jag operera bort två hudtumörer och det känns inte kul. Då kommer jag ändå att ha en kvar som ska behandlas på annat sätt.
En stor kram till dig och Gösta!

http://brandholmen.blogspot.se

 
BP

BP

16 februari 2020 17:20

Lunginflammation - herregud. Efter så lång tid som du har hållit på och varit dålig. Många säger ju att dagens läkare inte kan någonting längre. Undrar om det stämmer... Håller tummarna att det som återstår att göra nu visar bra resultat och att du sedan äntligen är frisk igen.

Göstas tumör gör faktiskt ont att titta på. Å den verkar dessutom ha spritt sig vidare till svansen. Otroligt att han fotfarande är så pigg. Ett helvete för dig att följa dock.
Den orangea blomman är helt i min smak, men det visste du ju:-)

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

18 februari 2020 19:06

Göstas knöl ser aj aj ut, fast jag antar han inte har ont i den. Men så stor den är. Hoppas han inte har ont av den. Skönt han är pigg. Oh så skönt för dig att äntligen få veta vad det var. Lunginflammation är inte allt leka med, knepigt de inte upptäckt det. En av mina söner fick diagnos farlig astma när han var lite, men när han var 18 visade det sig att han inte hade något immunförsvar. Förmodligen föddes han med det fast de kollades aldrig eller först när han var 18.

Hoppas ni får ordning på dödsboet också så du kan avsluta.

Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Monica och Jacob - Söndag 6 juni 15:21

Då var det dags igen tiden går fort. Har varit lite jobbigt en tid inflammationen i ansiktet kom tillbaka så även UVI:n efter penicillinkuren. Nervtrådarna funkar inte som dom ska och jag har fått fel på gula fläcken på båda ögonen. Det ena en ...

Av Monica och Jacob - Söndag 21 feb 10:38

Hej mina vänner om jag nu har några kvar man bloggar ju inte ihjäl sej direkt.           Så kom då snön och det blev dags att bygga lite muskler igen, hundarna till skillnad från morsan älskar den och blir som galna   Den ...

Av Monica och Jacob - 11 december 2020 16:09

Dags att skriva några rader igen. Sjukhus igen bakterieinfektion i hela ansiktet 4 påsar penicillindropp och 3 veckor tabletter, hoppas nu att det är borta. Undrar var all skit kommer ifrån, två gånger till husläkarjouren i Täby ett riktigt bra s...

Av Monica och Jacob - 9 november 2020 09:36

Obama startade tre nya krig fattar inte hur han kunde få fredspriset med tanke på att under hans tid eskalerade flyktingvågen. Kennedy riktigt läcker men han och Clinton hade kardborreband i kalsongerna. Alla tre Demokrater får se om Biden startar ...

Av Monica och Jacob - 1 oktober 2020 06:40

Inte roligt efter uppföljningsröntgen av lungorna såg man att det fortfarande var stråk på vänster lunga vad det var var det ingen som visste. Nu fodrades en datortomografi för att säkerställa det. Ny remiss sedan tog det stopp, pga av som jag tr...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se