Direktlänk till inlägg 22 februari 2020

Det är mycket man inte vet.

Av Monica och Jacob - 22 februari 2020 10:19

Detta hade jag ingen aning om trodde det var kommunen som var arbetsgivare för god man nej det har man lagt över på dom gamla som behöver hjälp, men inte alla utan bara dom som har resurser vilket hon helt plötsligt fick när hon sålde lägenheten.

Det är tur att hon inte fick reda på detta för då hade det blivit liv i luckan.

Att ha med Täby kommun att göra är inte roligt den ena vet inte vad den andra gör och att få uppgifter om boendet på Tibble verkar vara stört omöjligt så det har jag lagt ner.

En bank är inte en bank längre i mina ögon mor har Nordea så jag måste dit för att betala räkningar över hennes konto för dödsboets räkning.

Jacob myser i alla fall, en extra kopp kaffe och en kanelbulle fläskar han i sej medan han väntar på att jag ska bli klar.

Nu har jag ledsnat på detta spring på sjukhus och husläkare.

Funderar på att byta husläkare nu när vår slutat, vi fick en ny men han är pappaledig och man har inte satt in någon ersättare vilket gjort att man missat alla mina sjukhusbesök och att man skulle fixa läkartid och spirometri.

Någon akuttid fick jag inte heller undrar hur man resonerar där.

Ja dom gör sitt bästa för att ta livet av oss HAHA Jacob skickade dom ju hem med inklämt navelbråck 2016 jag satt honom i en taxi till Danderyd och när han väl blev akutopererad var han bara någon timma från att få tarmarna kapade och påse på magen.

Jag har ju ingen övertro på sjukvården nu för tiden.

Sista gången jag var in på Danderyd nu ville dom lägga in mej men jag nekade hade ju lovat mej själv efter min resa 2016 då platsbristen gjorde att jag fick byta avdelning varje dag och blev bestulen på allt mobil skor och kläder att så länge benen bar mej skulle jag aldrig läggas in mer.

Dumt kanske i detta fall men det har än så länge gott bra.

Vårlökarna börjar slå ut, så mysigt

Vovvarna mår bra fast det börjar närma sej slutet för Gösta  och jag kan inte vara sjuk eftersom jag måste vara med och ta farväl.

Ha en skön helg i blåsten  


  

 
 
BP

BP

22 februari 2020 18:07

Det var nytt för mig också, att man måste betala för god man. Precis som du trodde jag också att det var kommunen som stod för kostnaderna för både god man och förvaltare. Alltid lär man sig nåt nytt.

Sedan undrar jag faktiskt vilket café det är Jacob mumsar i sig "frukost". Är ju i centrum minst tre gånger i veckan, men det caféet har jag missat. Väldigt konstigt, för det har ju mina favo färger orange och lila;-)

Olyckligt med att din husläkare gått i pension. Det är så svårt mentalt att byta till en ny läkare, när man fått upp förtroendet för den man har. Kan bara varmt rekommendera min (snygga) husläkare. Om du vill ha info, hör av dig.

Ingen lägger sig väl frivilligt på ett sjukhus. I nödfall, okej. Men inte annars. Å då det har gått bra för dig, så är det ju ett bevis på att du tog rätt beslut.

Hemskt att veta att det snart är dags för Gösta att lämna jordelivet. Men han ser ju fortfarande pigg ut. Antar att det kommer att gå väldigt fort när det väl är dags, vilket är lika bra för både honom och dig om jag får säga så. KRAM!

http://bp-computerart.com

 
violen

violen

23 februari 2020 15:11

Ja, man lär så länge man lever. Det är en snårskog med all byråkrati.
Så tråkigt att din husläkare har slutat, du som har så mycket strul skulle behöva en riktigt bra som finns tillgänglig utan krångel. Varför inte kolla BPs? Det gör ont när jag tänker på Gösta, han borde ha flera år kvar här på jorden.
Ha det gott! Här blåser det för fullt och vattnet stiger och stiger. Först krokusarna blommar, alltid något att glädjas åt.

http://brandholmen.blogspot.se

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

25 februari 2020 21:06

Ja de verkar finnas mycket konstiga saker i vårt samhälle, jag vet inte mycket om god man och sånt, men att de gamla skulle betala själva trodde jag inte, man slutar aldrig förvånas o sjukvården går de ut för. De som jobbar verkar gå på knäna, för lite personal och besparingar.
Gösta så tröstlöst att bara vänta på att de ska lämna än. Vad är väl som de fyrbenta vännerna.
Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Monica och Jacob - Söndag 6 juni 15:21

Då var det dags igen tiden går fort. Har varit lite jobbigt en tid inflammationen i ansiktet kom tillbaka så även UVI:n efter penicillinkuren. Nervtrådarna funkar inte som dom ska och jag har fått fel på gula fläcken på båda ögonen. Det ena en ...

Av Monica och Jacob - Söndag 21 feb 10:38

Hej mina vänner om jag nu har några kvar man bloggar ju inte ihjäl sej direkt.           Så kom då snön och det blev dags att bygga lite muskler igen, hundarna till skillnad från morsan älskar den och blir som galna   Den ...

Av Monica och Jacob - 11 december 2020 16:09

Dags att skriva några rader igen. Sjukhus igen bakterieinfektion i hela ansiktet 4 påsar penicillindropp och 3 veckor tabletter, hoppas nu att det är borta. Undrar var all skit kommer ifrån, två gånger till husläkarjouren i Täby ett riktigt bra s...

Av Monica och Jacob - 9 november 2020 09:36

Obama startade tre nya krig fattar inte hur han kunde få fredspriset med tanke på att under hans tid eskalerade flyktingvågen. Kennedy riktigt läcker men han och Clinton hade kardborreband i kalsongerna. Alla tre Demokrater får se om Biden startar ...

Av Monica och Jacob - 1 oktober 2020 06:40

Inte roligt efter uppföljningsröntgen av lungorna såg man att det fortfarande var stråk på vänster lunga vad det var var det ingen som visste. Nu fodrades en datortomografi för att säkerställa det. Ny remiss sedan tog det stopp, pga av som jag tr...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se