ett hundliv

Direktlänk till inlägg 22 februari 2020

Det är mycket man inte vet.

Av Monica och Jacob - Lördag 22 feb 10:19

Detta hade jag ingen aning om trodde det var kommunen som var arbetsgivare för god man nej det har man lagt över på dom gamla som behöver hjälp, men inte alla utan bara dom som har resurser vilket hon helt plötsligt fick när hon sålde lägenheten.

Det är tur att hon inte fick reda på detta för då hade det blivit liv i luckan.

Att ha med Täby kommun att göra är inte roligt den ena vet inte vad den andra gör och att få uppgifter om boendet på Tibble verkar vara stört omöjligt så det har jag lagt ner.

En bank är inte en bank längre i mina ögon mor har Nordea så jag måste dit för att betala räkningar över hennes konto för dödsboets räkning.

Jacob myser i alla fall, en extra kopp kaffe och en kanelbulle fläskar han i sej medan han väntar på att jag ska bli klar.

Nu har jag ledsnat på detta spring på sjukhus och husläkare.

Funderar på att byta husläkare nu när vår slutat, vi fick en ny men han är pappaledig och man har inte satt in någon ersättare vilket gjort att man missat alla mina sjukhusbesök och att man skulle fixa läkartid och spirometri.

Någon akuttid fick jag inte heller undrar hur man resonerar där.

Ja dom gör sitt bästa för att ta livet av oss HAHA Jacob skickade dom ju hem med inklämt navelbråck 2016 jag satt honom i en taxi till Danderyd och när han väl blev akutopererad var han bara någon timma från att få tarmarna kapade och påse på magen.

Jag har ju ingen övertro på sjukvården nu för tiden.

Sista gången jag var in på Danderyd nu ville dom lägga in mej men jag nekade hade ju lovat mej själv efter min resa 2016 då platsbristen gjorde att jag fick byta avdelning varje dag och blev bestulen på allt mobil skor och kläder att så länge benen bar mej skulle jag aldrig läggas in mer.

Dumt kanske i detta fall men det har än så länge gott bra.

Vårlökarna börjar slå ut, så mysigt

Vovvarna mår bra fast det börjar närma sej slutet för Gösta  och jag kan inte vara sjuk eftersom jag måste vara med och ta farväl.

Ha en skön helg i blåsten  


  

 
ANNONS
 
BP

BP

Lördag 22 feb 18:07

Det var nytt för mig också, att man måste betala för god man. Precis som du trodde jag också att det var kommunen som stod för kostnaderna för både god man och förvaltare. Alltid lär man sig nåt nytt.

Sedan undrar jag faktiskt vilket café det är Jacob mumsar i sig "frukost". Är ju i centrum minst tre gånger i veckan, men det caféet har jag missat. Väldigt konstigt, för det har ju mina favo färger orange och lila;-)

Olyckligt med att din husläkare gått i pension. Det är så svårt mentalt att byta till en ny läkare, när man fått upp förtroendet för den man har. Kan bara varmt rekommendera min (snygga) husläkare. Om du vill ha info, hör av dig.

Ingen lägger sig väl frivilligt på ett sjukhus. I nödfall, okej. Men inte annars. Å då det har gått bra för dig, så är det ju ett bevis på att du tog rätt beslut.

Hemskt att veta att det snart är dags för Gösta att lämna jordelivet. Men han ser ju fortfarande pigg ut. Antar att det kommer att gå väldigt fort när det väl är dags, vilket är lika bra för både honom och dig om jag får säga så. KRAM!

http://bp-computerart.com

 
violen

violen

Söndag 23 feb 15:11

Ja, man lär så länge man lever. Det är en snårskog med all byråkrati.
Så tråkigt att din husläkare har slutat, du som har så mycket strul skulle behöva en riktigt bra som finns tillgänglig utan krångel. Varför inte kolla BPs? Det gör ont när jag tänker på Gösta, han borde ha flera år kvar här på jorden.
Ha det gott! Här blåser det för fullt och vattnet stiger och stiger. Först krokusarna blommar, alltid något att glädjas åt.

http://brandholmen.blogspot.se

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

Tisdag 25 feb 21:06

Ja de verkar finnas mycket konstiga saker i vårt samhälle, jag vet inte mycket om god man och sånt, men att de gamla skulle betala själva trodde jag inte, man slutar aldrig förvånas o sjukvården går de ut för. De som jobbar verkar gå på knäna, för lite personal och besparingar.
Gösta så tröstlöst att bara vänta på att de ska lämna än. Vad är väl som de fyrbenta vännerna.
Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Lördag 28 mars 14:17

Hur ska detta sluta, någon bestämde att årets säsongsinfluensa var mer dödlig än dom vi haft tidigare. Små och medelstora företag går omkull och dom stora permiterar, det ekonomiska eländet kommer att ta årtionden att hämta upp och sjukvården lär i...

Av Monica och Jacob - Fredag 20 mars 12:29

  Sture   har egentid med morsan på morgonen det är då jag saknar Gösta   som mest ingen liten blinkande vaktvovve.Har ju haft fullt upp och inte haft tid att tänka så mycket men nu när allt lugnat ner sej känner jag en enorm saknad.Att ta bo...

Av Monica och Jacob - Fredag 13 mars 12:37

Trots alla Coronalarm har vi lyckats begrava mor, vi hade en fin liten ceremoni tyvärr som allt annat i dagens läge hade både släkt och vänner förhinder så det var bara Jacob, Svante och jag som var där. Blev riktigt fint med tygblommorna släng dej...

Av Monica och Jacob - Torsdag 5 mars 08:04

Då var det gjort och jag känner en stor sorg och saknad. I måndags tog vi beslutet att låta Gösta somna in något som inte var helt lätt men helt rätt. Allt gick lugnt till och veterinären hade han träffat förut så han var helt lugn med henne, är ...

Av Monica och Jacob - Fredag 28 feb 12:13

Det gick fort för Danderyds Sjukhus att behandla mitt klagomål, är riktigt impad och känner mej nöjd. Läser man journalen och ser vad som hände efter besöket på Närakuten vilket han verkar ha gjort så förstår man hur fel hon behandlade mej. Bl...

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se