Alla inlägg den 1 september 2010

Av Monica och Jacob - 1 september 2010 05:54

Det funkade inte med munkorg heller  , snacka om att vi föder upp smarta hundar. Så igår blev det både munkorg och krage och det gick bra, tyvärr har hon lyckats göra stor skada på svansen som såg så bra ut men nu ska det väl gå vägen.

   

Smart tjej, eller kanske korkad vad vet jag   nu få Anna vara sjuksyster   ett tag till i alla fall.


Att leva med Schäfrar och då företrädesvis hanar är som att leva med en drös Hollywood skådisar   otaliga är dom ggr man kommit haltandes för att mamma ska blåsa sedan blir det full fart igen.Släng dej i väggen Brad P Moatorpet Argos slår dej med hästlängder, häromdagen trampade han på en liten sten och blev störthalt men det gick över snabbt när morsan fått blåsa. Om hunden haltar är det bäst att kolla igenom hela paketet lärde Elsa oss, hon kom haltandes stor felsökning men inget fel på benen. Det som hänt var att hon slagit i huvudet i en vägbom och fått en riktig bula i skallen, att halta var tydligen hennes sätt att tala om att hon hade ont, inte i benet men väl i huvudet.

  


  


 

Fint är det på morgonen när solen går upp och dimmorna skingras


Manifestet från dom Röd-Gröna som kom igår impar ju inte direkt, skattesänkningar och förbättringar för pensionärer är ett mjukt förslag som bara kommer att ske om budgeten tillåter=titta er i himlen efter en skattesänkning pensios däremot en skattehöjning på boendet. Så för att utjämna skatteskillnaden måste man höja skatten på arbete och en ensamstående med dyr hyra får suga på ramarna igen.

Ja vinner dom kommer jag nog att bli sängvätare   om jag inte kommer på ett sätt att kringgå skattehöjningarna som dom rika gör.

Ha en skön onsdag  

Av Monica och Jacob - 1 september 2010 05:30

ORDLÖS ONSDAG # ROST

        

För att se mer rost http://yssasblogg.blogspot.com/

Av Monica och Jacob - 1 september 2010 05:00

ONSDAGSTEMA # VÄXLA

  

Här växlar det från morgondimma till sol samtidigt som Mattvävarspindlarnas nät ligger som sockervadd över grästuvorna.

För att se fler bidrag http://onsdagstema.blogspot.com/

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards