Direktlänk till inlägg 6 januari 2010

Lite för kallt för oss på Torpet.

Av Monica och Jacob - 6 januari 2010 05:39

24,9 gradet kallt  man kan ju inte säga annat än att morgonrundan med hundarna var uppfriskande och något förkortad faktiskt.

Har inte hört någon förklaring till extremkylan från olyckskorparna, och hotet om svininfluensan bara dog ut.Det värsta är ju oron som folk känner, min mamma som bollades hit och dit innan hon till slut fick en spruta blev nästan sjuk av oro för att dö. Det borde vara straffbart att skrämma upp en hel befolkning utan att ha mer på fötterna.Sedan har vi ju alla dom stackare som sitter med biverkningarna av vaccinet, vad säger man till dom. Konstigt att så få ifrågasätter alla rövarhistorier som man försöker lura i oss, men människan har ju i alla tider fallit för domedagsprofeternas dravel. Dax att börja oroa sej för kometen som kommer att slå ner på jorden 2012 enligt författaren till The bible code, ja den dagen den sorgen kanske dax att bygga ett skyddsrum på Torpet.


Deppad kan man bli för mindre än att läsa annonserna på blocket, man har blivit bra mossig och på efterkälken. Någon ville sälja eller byta warriar raguen och mount level + att hans gubbar var hordes på ragnaros server??????????. Nä bäst att hålla sej till hundar och katter på blocket, även där får man tänka efter ibland men det är för det mesta stavfel.

Dagen på torpet är inte utstakad än, lilla mor har fått ont i sitt ben igen så det kanske blir att sitta på Danderyd idag. Hade ju varit bra om man kom ihåg vad medicinen som hjälpte förra gången hette men icke, förhoppningsvis står det i journalen men det är inte att ge sej i fan på. Synd att man inte tillhör gräddfilsfolket, det hade varit betydligt lättare ingen väntan och inget dividerande om än det ena än det andra

        

Hu va kallt bäst att ligga inne och ta det lugnt.

     

Mammas gubbe saknar dej så      


Läste om att hoten   börjar komma mot vargjägarna, står du och flinar vid en skjuten varg och talar om att du tänker göra en mössa av skinnet då får du fanimej räkna med hot din dumskalle.Nu är ni inte så kaxiga längre, det glädjer mej man ska ju inte vara skadeglad   men i det här fallet gör jag så gärna ett undantag.


Ha det bra i kylan  




 
 
Ingen bild

Siv

6 januari 2010 07:03

Ja du vilken kyla, bilen var riktigt seg i morse:-(
Ja då är det bara att vänta på kometen då, tur att man har sett det mesta;-) Hoppas ni slipper åka till D,söta är dom vovvarna;-)
Ha det/Kramen

 
Ingen bild

Phia

6 januari 2010 08:16

Lite kyligt nu,visserligen "bara" 16 här hos oss.Tröstar oss med att det är myggfritt:-) Ha en skön Trettondag!

 
Ingen bild

Snuffsan

6 januari 2010 08:19

Snart får man låta bli tidningar och nyheter för att må bra, det ena eländet avlöser det andra nu är det visst småfåglarna:-(

 
Ingen bild

Monica o Jacob till Phia

6 januari 2010 08:38

Ja nu är det nog både mygg och fästingfritt;-)
Ha en bra dag:-)

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

6 januari 2010 11:29

Alldeles riktigt, bär man sig så respektlöst åt som den jägaren borde man få på nöten! En av mina kommentatörer är idag... förtörnad över att det förekommer hot läs och kommentera gärna hennes inlägg! Upplysning åt folket;-)

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Noomi

Noomi

6 januari 2010 11:39

Vilka underbara soffliggarschäfrar :) Önskar att mina också såg ut så där just nu, men de vill UT och GÖRA NÅT. Bryr sig inte alls om att det är -17 ute, fast det är ju rena värmen jämfört med hos er ;) Trevligt med lite säsongsvariation även i klimatdebattstider tycker jag!
KRAM

http://www.dizzyweb.se

 
Sussi

Sussi

6 januari 2010 14:38

Jag vaccinerade mig aldrig mot svininfluensan..
Tänk att alla nyhetssändningar var fylld av information om influensan för bara ett kort tag sen och nu hör man ingenting. Jag börjar tro att mitt val att inte vaccinera var det rätta!

Vad mysigt det såg ut för dina älsklingar att ligga i soffan. Doris har sin plats på golvet (en skinnpuff) som hon älskar. Vi har aldrig låtit henne ligga i soffan.
Tråkigheten fortsätter.. Hon får inte ligga i sängen heller utan hon ligger på en biabädd nedanför..
Hon vet i och för sig inget annat så det går bra. Men hon kommer ändå upp (hon får ligga på sängen om hon har baktassarna kvar på golvet, alltså inte hoppa helt upp) och kelar godnatt och godmorgon :-)

Visst får man vara skadeglad mot jägarna. Rätt åt dom

Ha en bra dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

6 januari 2010 18:30

Yey.. Pumpen har kommit igång nu :-)
Äntligen pumpar det ut lite värme igen. Hoppas nu inte det blir lika kallt inatt för då lägger den väl av igen :-(

Vi brukar lägga ut ett fårskinn till Doris att sitta på när det är så här kallt och vi är ute på tomten. Hon har inte ens vett att lägga sig på den utan hon står utanför och byter tass i marken. Hon ser så rolig ut.. söt och rolig :-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
argarut

argarut

6 januari 2010 20:06

Hej
Jodå fagen idag har varit bättre eller mer tursam kanske man kan säga men attans vad kallt det är!

Ha det så gott

http://argarut.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

6 januari 2010 20:12

Visst skulle jag vilja ha Doris i sängen, bara hon ligger stilla och låter fästingarna vara kvar i pälsen hihi
Men även om vi skulle ropa upp henne i sängen nu så skulle inte hon vilja ligga där. Hon är van att ligga och sträcka ut sig själv i sin stora bädd.
Men visst ibland dyker kelkänslorna upp men då brukar jag gå och lägga mig i hennes säng och kela lite hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Yvonne

6 januari 2010 22:56

he he tvi fan vad kallt,springer ju isbjörnar på ryggen,brr
Stackars mor,hmm hoppas att det ordnar sig.
Ännu mer korkat av jägaren som placerade sina barn i bild brevid den döda tik vargen,Nu är dom barnen mobbade.
Snacka om hedenös ärthjärna,
Ohh vad mysiga soffbilder på din flock.Hellre soffliggare än ute i denna kyla.även vi som är så mycket ute har krypit in i stugan och myser-
Varm kram

 
Susan

Susan

7 januari 2010 00:43

Tråkigt med lilla mor, hoppas det reder sig. Själv tog jag ju svinsprutan och är jäkligt glad för det. Har aldrig umgåtts med så många sjuka människor och jag som har klent imunförsvar mår fortfarande toppen....vågen.Gulliga zeus med ett vitt morrhår.
Puss

Ps.Dr va inte ens en hunk ;)

http://www.manhofs.se

 
Ingen bild

JJ

21 januari 2010 16:48

Sista bilden bara sååå underbar;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Av Monica och Jacob - Onsdag 20 mars 11:00

I går var det dags för en spruta i ögat igen, är så glad att jag har råd med detta nu när dom röd-gröna i regionen håller på att slakta hela sjukvården undrar hur länge hjälpmedel i hemmet kommer att vara gratis är väl bara en tidsfråga. Eftersom j...

Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards