Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Monica och Jacob - 6 juni 2010 07:04

Sveriges nationaldag och alla hus är smyckade med dom små flaggorna, som tack och lov blivit av med naziststämpeln, Torpet är dock inte smyckat eftersom vi inte satte dit hållaren igen när vi bytte överliggare på balkongen. Vet inte ens om vi har flaggan kvar, men den ligger väl och skräpar någonstans.

  

Här är något som är blått hade ju passat om bladen varit gula, lika skräpig som den ser ut vinter o vår lika vacker är den vår och sommar Alpinan.


Vad man har ältrat dessa Ship to Gaza, är det bara svenska kultureliten som är så blåögda att dom har missat att Israelerna försvarar sej i alla lägen oavsett vem det är som kommer.Jag håller inte på någon i detta evinnerliga krig mellan två folk som pågått sedan urminnes tider, jag kan heller inte sätta mej in i rädslan att inte tordas åka buss utan att bli sprängd i luften eller att sitta i misär på Gazaremsan utan mat.

Frågan är vad man vill uppnå med att blanda sej i, storskaligt krig i regionen  för det är väl så det slutar och det gagnar väl varken Israeler eller Palestinier.Kultureliten ska lösa en konflikt som varat i tusentals år genom att utmana Israel, ganska löjligt om jag får säga det.

Det var dagens lilla fundering  

  

När man såg detta   var det bara att vända och hoppas på att man skulle hinna hem.  

Hela hagen är full av midsommarblomster  

Vilket dessa två struntar helt i när det finns så mycket som luktar mumma.

Ha en skön Nationaldag   


Av Monica och Jacob - 6 juni 2010 05:54

FOTOTRISS # 97--MATBILDER

  

Har sett så mycket fint fotad god mat på morgonen så vi tar trissen ur en annan synvinkel, här är en som är duktig och väntar på sin tur.

  

Är man liten går det att sova lite hur som helst  

  

Hungriga gänget, hanarna börjar få rätt färg och var mer framåt än honorna.

För fler matnyttiga foton

 

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards