Direktlänk till inlägg 18 januari 2011

Av Monica och Jacob - 18 januari 2011 06:11

Ja det är skrattretande att man får lägga ut 4000 på bärgning när det kostar 1000 att åtgärda felet, man kan ju fråga sej varför man servar bilen för tusentals kronor när dom inte kollar dom väsentliga delarna på bilen. Byta olja och hälla i spolvätska kan jag göra själv utan att vara tekniker, att man inte på alla servicear har tittat till växellådan tycker jag verkar konstigt. Nä någon mer service blir det inte, bättre att lämna in den en gång om året och beställa det man vill att dom tittar på.

  

Barmark härligt

  

Den här biten väg har vi att gå innan vi kommer till skogen och fast mark, det är inte så illa som det ser ut det finns barmarksområden som man får sikta in sej på. Vår gata är bättre plogad än miljonärernas i Österskär vilket kan bero på att ett år plogade dom inte alls utan bara sandade vi dokumenterade och fotade det sedan sedan mailade vi över det i ord och bild till vägföreningen.

 

En av bilderna, inte lätt att snacka sej ur den här svallisbilden, man har ju inte ens bemödat sej med att sanda den här gången. 

I dagens läge är det inte lite puckat att ta på sej jobb som man inte utför med tanke på att man kan fota och filma med mobilen.  

Vart tog snön vägen? på baksidan av huset är taket bart igen.

Ha en skön dag, och gå försiktigt  


 
 
cat

cat

18 januari 2011 08:12

Jag undrar också varför de inte kollar sådant som växellåda och bromsar när man lämnar in sin bil för service. Det är ju skitviktigt att sådant fungerar.

Det såg inte ut som att man kan gå på den där gången. Lite som vår parkering där jag bor. Där har de sandat en smal lite sträng, men resten är blankis.

http://1bildibland.blogspot.com

 
Beate

Beate

18 januari 2011 08:12

Förstår att du är rasande över pengarna du fick punga ut för bilskrället. De hade du kunnat väldigt mycket roligare för om man säger så.
Barmark jo tack:-))))))))))))
Bra med dokumentation av missförhållanden, smart Monica!

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Beate

Beate

18 januari 2011 08:44

Svar: Blir riktigt glad (och lite rörd) över din fina kommentar idag.
Du vet: det är ju himla kul att blogga men är är för få som jag egentligen gör det. Du är en av dom, å några till åsså för mig själv då. Det är ju så himla roligt:-)))

PS. Ge Argos ingen falukorv;-) DS

http://bp-computerart.blogspot.com

 
Marre

Marre

18 januari 2011 08:59

Har all förståelse för din irritation angående bilen. Hoppas den nu går som en klocka och det länge för det priset. Här kommer far över idag för och hjälpa oss med åket. Så håll nu alla tummar för att den startar då vi ska iväg idag. Och tror du inte att man här blev smittad i alla fall, suckar djupt :(
Ha det så gött. Kramiz

http://papillonbus.bloggplatsen.se/

 
Madde

Madde

18 januari 2011 11:18

skönt att det inte blev så dyrt att laga låset, vi har vägassistans tror jag det heter på våran bilförsäkring dvs att det ingår bogsering om det skulle behövas!
Vi skaffade den efter att henkes pärons bil blivit tvungen att bogseras 2 ggr på en månad *S*

http://schaferlyan.blogspot.com

 
Ingen bild

Yvonne

18 januari 2011 13:08

Vad var det för fel som bara kostade 1000 kr?
undrar nyfiken i en strut,
Skönt att all snö rasat från taken så det behövs nog inte röjjas nå mer i år.
Oj vad fort snön smälter undan lite grått o trist
men varmt o skönt.
Kramizar

 
Ingen bild

Siv

18 januari 2011 16:59

Skrota skiten och köp en gammal bil utan lulllull, ofattbart varför dom ska slänga i så mycket elektronik så det inte är någon idé för ägaren att ens öppna motorhuven.
Ja det har tagit bra på snön dom här två dagarna, men nu fryser det på huva vad halt det ska bli.
Ha en skön kväll, här vankas jobb;-(
KRAMELIKRAM

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

18 januari 2011 17:12

Inte kul med trasiga bilar :( Som du säger att bärgningen var dyrare än felet på bilen.....

Jag har som Madde också någon sån där bärgnings försäkring. Har den genom att jag är medlem i M-Bilar eller vad det heter, kunde då betala 195 kr extra och fick då 2 st gratis bärgningar om året. Har som tur inte behövt uttnyttja det än :)

Sv. Ja broddarna var ett kanon köp :) Kändes verklign skönt att gå idag :)

http://heratorpetsvinja.webs.com

 
Sinna

Sinna

18 januari 2011 18:29

Bilar ska bara funka och INTE kosta pengar ;-)
Visst är det skönt när lite snö försvinner :-)
Kram Sinna

http://sinnasidan.blogspot.com

 
Sussi

Sussi

18 januari 2011 21:13

Nu när snön ändå håller på att smälta bort så kan det gott försvinna för gott. Här är det isgata nu. Lite hade dom varit ute och sandat men man bör ha broddar på sig om man inte vill dratta på rumpan.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Glimz

Glimz

18 januari 2011 22:40

Vänta nu här lite, menar du att ni fick betala för bärgningen ändå?! Hur hade dem tänkt att ni skulle ha gjort annars? För nu é ré vååååår =D
Kramen till er!

http://ninz.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 24 april 16:19

Just som man satt på sommardäcken kom snön, vaknade upp till ett vinterlandskap igen. Oroar mej för blommorna och jordgubbarna som ju frös ner förra året men än så länge verkar dom klarat sej trots minusgrader på nätterna. I år blir det ...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards