Direktlänk till inlägg 28 februari 2020

Ibland blir man förvånad

Av Monica och Jacob - 28 februari 2020 12:13

Det gick fort för Danderyds Sjukhus att behandla mitt klagomål, är riktigt impad och känner mej nöjd.

Läser man journalen och ser vad som hände efter besöket på Närakuten vilket han verkar ha gjort så förstår man hur fel hon behandlade mej.

Blev ju väldigt dyrt för samhället med två ambulansfärder till och akut vård efter hennes miss.


Allt börjar falla på plats mor är kremerad och finns i Silverdal där vi ska hämta henne innan gravsättning i Edsbro, stenen är på plats med hennes namn ingraverat.

Snart är alla hennes skulder betalda utom tvångsbalsameringen som Stockholms Läns Landsting dyvlar på en, usch inte ens i döden lämnar man en ifred utan man ska tjäna pengar riktigt lågt.

Telia har konstigt nog skött sej med bravur inga problem där inte, har till och med fått tillbaka pengar av dom.

Vinter har kommit till vovvarnas stora glädje och jag börjar sakta hämta mej från lunginflammationen ingen andnöd längre, att inte få luft var ingen höjdare och inga mediciner hjälpte Hu säger jag.

Det bästa med snön och kylan är att småfåglarna flockas runt matbordet utanför köksfönstret, har aldrig sett en hel flock med Stenknäckar förut brukar bara vara en och en.

Soluppgångarna är spektakulära så här på vår/vintern.

Och ibland kan det kännas så här https://www.youtube.com/watch?v=xCOHI9F00lM&list=RDxCOHI9F00lM&start_radio=1

Ha en skön helg   
 
BP

BP

28 februari 2020 21:01

Det var ju ett med dina mått mätt ett riktigt positivt inlägg, vilket in sin tur förvånade mig;-)
Bra att de reagerade så fort från DS sida, det hade jag inte förväntat mig, en riktigt positiv överraskning. Hoppas nu bara att läkaren som gjorde fel blir upplyst om ditt klagomål och framförallt upplärt på riktigt - inte uppläxat. Hon var säkerligen en AT läkare...

Det var snabba ryck med din mors "affärer" efter bortgången, eller så var det du som var effektiv som vanligt:-)

Du har ett härligt blandat gäng av matgäster hos dig. Å du är verkligen kunnig ock kan dina fåglar. Är mäkta impad måste jag säga. Stenknäckar visste jag inte ens att de fanns.
Bilden på soluppgången är magnifik, låten du länkade till... njaaaaaa;-)

PS1. Du borde läsa Ankis blogg. Hon har många av dina intressen, både vad gäller flora och fauna: https://ankisbildblogg.wordpress.com/ DS1.

PS2. Min (snygga) husläkare ÄR bra. Har haft honom i över 20 år, alltsedan han började där som AT-läkare och upptäckte en sällsynd reumatisk sjukdom hos mig som flera äldre läkare hade missat. Det tog inte många månader tills jag med rätt medicinering blev helt frisk. Sedan dess har jag haft honom som min husläkare och vän faktiskt. Han är lika fotbollstokig som jag. DS2.

http://bp-computerart.com

 
violen

violen

1 mars 2020 13:52

Nu verkar du äntligen ha lite flyt, det är mycket som går din väg! Skönt att du har fått svar från Danderyds sjukhus och att dina klagomål blev tagna på allvar. Hoppas du är så gott som återställd och slipper mer elände. Jättefina fågelbilder, de ser riktigt proffsiga ut!
Ska på återbesök imorgon och jag hoppas såret har läkt. Håll tummarna är du snäll!
Ha det gott

http://brandholmen.blogspot.se

Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Monica och Jacob - Söndag 6 juni 15:21

Då var det dags igen tiden går fort. Har varit lite jobbigt en tid inflammationen i ansiktet kom tillbaka så även UVI:n efter penicillinkuren. Nervtrådarna funkar inte som dom ska och jag har fått fel på gula fläcken på båda ögonen. Det ena en ...

Av Monica och Jacob - Söndag 21 feb 10:38

Hej mina vänner om jag nu har några kvar man bloggar ju inte ihjäl sej direkt.           Så kom då snön och det blev dags att bygga lite muskler igen, hundarna till skillnad från morsan älskar den och blir som galna   Den ...

Av Monica och Jacob - 11 december 2020 16:09

Dags att skriva några rader igen. Sjukhus igen bakterieinfektion i hela ansiktet 4 påsar penicillindropp och 3 veckor tabletter, hoppas nu att det är borta. Undrar var all skit kommer ifrån, två gånger till husläkarjouren i Täby ett riktigt bra s...

Av Monica och Jacob - 9 november 2020 09:36

Obama startade tre nya krig fattar inte hur han kunde få fredspriset med tanke på att under hans tid eskalerade flyktingvågen. Kennedy riktigt läcker men han och Clinton hade kardborreband i kalsongerna. Alla tre Demokrater får se om Biden startar ...

Av Monica och Jacob - 1 oktober 2020 06:40

Inte roligt efter uppföljningsröntgen av lungorna såg man att det fortfarande var stråk på vänster lunga vad det var var det ingen som visste. Nu fodrades en datortomografi för att säkerställa det. Ny remiss sedan tog det stopp, pga av som jag tr...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se