Direktlänk till inlägg 28 februari 2020

Ibland blir man förvånad

Av Monica och Jacob - 28 februari 2020 12:13

Det gick fort för Danderyds Sjukhus att behandla mitt klagomål, är riktigt impad och känner mej nöjd.

Läser man journalen och ser vad som hände efter besöket på Närakuten vilket han verkar ha gjort så förstår man hur fel hon behandlade mej.

Blev ju väldigt dyrt för samhället med två ambulansfärder till och akut vård efter hennes miss.


Allt börjar falla på plats mor är kremerad och finns i Silverdal där vi ska hämta henne innan gravsättning i Edsbro, stenen är på plats med hennes namn ingraverat.

Snart är alla hennes skulder betalda utom tvångsbalsameringen som Stockholms Läns Landsting dyvlar på en, usch inte ens i döden lämnar man en ifred utan man ska tjäna pengar riktigt lågt.

Telia har konstigt nog skött sej med bravur inga problem där inte, har till och med fått tillbaka pengar av dom.

Vinter har kommit till vovvarnas stora glädje och jag börjar sakta hämta mej från lunginflammationen ingen andnöd längre, att inte få luft var ingen höjdare och inga mediciner hjälpte Hu säger jag.

Det bästa med snön och kylan är att småfåglarna flockas runt matbordet utanför köksfönstret, har aldrig sett en hel flock med Stenknäckar förut brukar bara vara en och en.

Soluppgångarna är spektakulära så här på vår/vintern.

Och ibland kan det kännas så här https://www.youtube.com/watch?v=xCOHI9F00lM&list=RDxCOHI9F00lM&start_radio=1

Ha en skön helg  



 
 
BP

BP

28 februari 2020 21:01

Det var ju ett med dina mått mätt ett riktigt positivt inlägg, vilket in sin tur förvånade mig;-)
Bra att de reagerade så fort från DS sida, det hade jag inte förväntat mig, en riktigt positiv överraskning. Hoppas nu bara att läkaren som gjorde fel blir upplyst om ditt klagomål och framförallt upplärt på riktigt - inte uppläxat. Hon var säkerligen en AT läkare...

Det var snabba ryck med din mors "affärer" efter bortgången, eller så var det du som var effektiv som vanligt:-)

Du har ett härligt blandat gäng av matgäster hos dig. Å du är verkligen kunnig ock kan dina fåglar. Är mäkta impad måste jag säga. Stenknäckar visste jag inte ens att de fanns.
Bilden på soluppgången är magnifik, låten du länkade till... njaaaaaa;-)

PS1. Du borde läsa Ankis blogg. Hon har många av dina intressen, både vad gäller flora och fauna: https://ankisbildblogg.wordpress.com/ DS1.

PS2. Min (snygga) husläkare ÄR bra. Har haft honom i över 20 år, alltsedan han började där som AT-läkare och upptäckte en sällsynd reumatisk sjukdom hos mig som flera äldre läkare hade missat. Det tog inte många månader tills jag med rätt medicinering blev helt frisk. Sedan dess har jag haft honom som min husläkare och vän faktiskt. Han är lika fotbollstokig som jag. DS2.

http://bp-computerart.com

 
violen

violen

1 mars 2020 13:52

Nu verkar du äntligen ha lite flyt, det är mycket som går din väg! Skönt att du har fått svar från Danderyds sjukhus och att dina klagomål blev tagna på allvar. Hoppas du är så gott som återställd och slipper mer elände. Jättefina fågelbilder, de ser riktigt proffsiga ut!
Ska på återbesök imorgon och jag hoppas såret har läkt. Håll tummarna är du snäll!
Ha det gott

http://brandholmen.blogspot.se

Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Monica och Jacob - Onsdag 24 april 16:19

Just som man satt på sommardäcken kom snön, vaknade upp till ett vinterlandskap igen. Oroar mej för blommorna och jordgubbarna som ju frös ner förra året men än så länge verkar dom klarat sej trots minusgrader på nätterna. I år blir det ...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards