Direktlänk till inlägg 5 juli 2020

Strumpätare

Av Monica och Jacob - 5 juli 2020 09:22

Svante har legat på minus efter att ha ätit upp mina strumpor.

En spydde han ut i söndags den andra satt i tunntarmen men som tur är sket han ut den vid rastning precis innan operation.

Hu vilken pärs innan dom ringde från Albano och talade om att operationen var inställd.

Det blev ett par jävla dyra strumpor HAHA

 

 


2 gånger veterinär först i Berga där dom inte kunde hjälpa oss sedan Albano där väntrumet flyttat utomhus och man kom och hämtade hunden när det var din tid sedan fick man prata med veterinären i mobilen.

Såg aldrig röken av dom som behandlade Svante vilket gjorde att många frågor blev obesvarade.

Undrar jag hur man löser detta i vinter militärtält med braskamin tro samma gäller Handelsbanken i Berga där kön är utanför bara en åt gången i lokalen.

Nordea som har större lokaler har inte dom problemen, tur jag öppnat konto där också.

 

 


Eftersom jag tänker behålla den grå var jag tvungen att fixa parkering, svor ve och förbannelse över mej själv för att jag planterat den stora busken vid staketet.

Efter så där en timmas jobb med yxa, spade och spett hade jag äntligen fått bort roten.

Nu står den där hundbilen kvinnor kan eller hur   


Den glänser så fint fortfarande var helt klart värt pengarna att fräscha upp den.

 

 

Som synes har han inte tagit skada av strumpdieten men jag har lovat strypa honom om han gör om det.


Raketblomman en form av Hoya som jag fick av grannen blommar för fullt.


Fina är dom rosorna nu spindeln kan jag klara mej utan.

Idag är det fyra år sedan jag hamnade på intensiven vad fort tiden går.

Ha en skön vecka   

 

 
 
Lillian

Lillian

5 juli 2020 13:06

Rart det der med valper og unghunder, de har litt problemer med å lære seg hva som er mat og hva man ikke skal svelge. De fleste vokser det av seg, men jammen er det noen som spiser alt de kommer over hele livet. Det er ikke til å komme fra at enkelte hunder blir dyrere i drift enn andre.

http://sognafaret.blogspot.com

 
BP

BP

5 juli 2020 17:45

Hahaha! Skrattade gott åt Svantes strumpdiet. Han ser nästan lite skyldig ut där på närbilden. Gillar hans ögonuttryck. Nu hoppas jag att det åtminstone var rena strumpor och inte ingådda;-) Om jag vore dig så skulle jag plocka in strumporna antingen i garderoben eller i tvättkorgen framöver;-)
Duktigt jobbat med busken. Men (o-)logisk som jag är undrar jag ju varför ni inte ställer en bil i garaget och den andra framför. Men kej, låt mig gissa: garaget är fullt av annat bråte, eller hur;-)
Raketblomman ser verkligen ut som nedre delen av en raket. Läckert!
Å du vet väl att spindlar äter flugor!? Vet inte om de också käkar myggor... Har läst hos en bloggare att hon behåller en spindel på balkongen som husdjur, för den äer upp alla flugor...

http://bp-computerart.blogspot.com

Monica och Jacob

5 juli 2020 19:01

Svar: nej garaget är till för bilar är bara
så jobbigt att behöva flytta en för att få
ut den andra:-)

 
violen

violen

6 juli 2020 10:33

Men så han ställer till det, charmören Svante! Hoppas han fick avsmak för strumpor och äter lämpligare hundmat framöver. Han ser ut att vara i toppform när han leker med Sture. Bra jobbat med roten, det måste ha krävts stor kvinnokraft för att få bort den.
Ha det gott! Här har det regnat flera dagar i rad men idag tittar solen fram.

http://brandholmen.blogspot.se

 
Herr Nilsson Fru

Herr Nilsson Fru

11 juli 2020 11:54

Aj stumpor – de kan inte vara gott 😊 Vilken tur de kom ut rätt väg så att säga.
Men fick du betala veterinären ändå, klart de har väl avbokning senast 24 timmer som de mesta annat så var han ju redan på plats. Man får se det från den glada sidan, att de gick bra för Svante o att han slapp opereras och ni slapp vara oroliga för de. Här är de som vanligt hos min veterinär men de bokar in med avstånd så man kan hålla avstånd där inne. Bra lösning tycker jag.
Raketblomma, den var häftig – har aldrig sett något liknande. Hade jag det hade jag köpt en för när jag köper växter (inomhus) köper jag annorlunda om jag finner dem.
Tiden går fort och tack o lov fick du tiden, menar alla får ju inte de, en del åker till akuten och kommer aldrig ut levande igen.

Kramiz

http://https://anki-nilsson.blogspot.com

Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Monica och Jacob - Måndag 19 feb 17:15

Hu förra veckan var det riktig vinter här, fick skotta varje morgon och under all snö var isgatan kvar så man fick verkligen se sej för.         Nu har det tinat bort lite is men man får fortfarande se sej för, vore en katastrof om jag skull...

Av Monica och Jacob - Lördag 3 feb 16:03

Man har fått motion i vinter, snön har ju vräkt ner. Medan jag skottat har hundarna motionerat sej vilket ju inte är så tokigt.     Nu är det mindre roligt med all is man får gå försiktigt och se sej för har ju ingen större lust att hamna på...

Av Monica och Jacob - 21 augusti 2023 10:36

Mor skulle ha fyllt 90 år den 12/8 så vi tog och åkte till Edsbro tände ljus och bytte ut blommorna. Kalhyggena blir bara fler och fler på vägen mellan Rimbo och Edsbro, riktigt tragiskt att se eländet och absolut inte bra för klimatet som al...

Av Monica och Jacob - 2 augusti 2023 10:03

För att alla ska kunna bidra till ett smartare och mer hållbart samhälle har regeringen beslutat att alla elmätare ska bytas ut. Den nya mätare är förberedd för digitala tjänster och kan hjälpa dej hitta hushållets energitjuvar. Ärligt vem fan br...

Av Monica och Jacob - 30 juni 2023 11:10

Nu ska jag förvåna er med att tala om att jag träffat en riktigt bra och trevlig läkare på Närakuten. Ravindra hette hon och tog sej tid att gå igenom journalen och frågade och förklarade jag blev helt ställd kan jag tala om. Gav mej också ny med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skapa flashcards