Alla inlägg den 23 juli 2020

Av Monica och Jacob - 23 juli 2020 06:40

Har slutat handla på Willys i Berga dom vill tydligen inte ha fysiska kunder ur riskgrupperna.

Överallt står det vagnar ivägen med påsar på som dom som handlar på nätet ska ha när man ber dom flytta på sej ser dom bara griniga ut.

Risken är också stor att man blir påkörd av städare med inte direkt långsamtgående fordon som rengör golven.

Riktigt dåligt, synd för kassapersonalen är riktigt trevliga.


Vi har haft invigning av staketet något roligt måste man ju ha i coronatider.



Köpte en ny liten såg och gick loss på äppelträdet viken skillnad mot att såga med den gamla stora sågen nu blir inte bilen full med blad och äppelkart.




Följetongen Telia fortsätter fakturorna som vi är beroende av vi som betalar med bankgiro med kuvert och inte via datorn kommer inte i tid längre fast man betalar 49 kronor per faktura.

Visst dom finns på mina sidor och har man skrivare och papper kan man skriva ut dom själv men varför ska man då betala för en faktura som kommer så sent så man inte kan använda den om betalningen ska ske i tid.

Frågar man varför fakturorna helt plötsligt är så sena på chatten kan dom inte svara på det utan att få mitt personnummer det har EU bestämt, något måste ju vara fel i deras hantering men vad kan man inte svara på för det är hemligt HAHA

Detta digitala samhälle är inte i min smak behöver man ringa om man får problem hamnar man i en telefonkö och har plats 150 och väntetiden är 45 minuter som hos Skatteverket eller Telia.

Har nog blivit en sur kärring men det blir bara mer och mer som inte funkar som det ska i alla fall runt oss, ser ett samhälle i förfall.



I trädgården är det fint och lugnt i alla fall men tyvärr väldigt lite humlor och bin, inte bra

Nu går vi på museum morsan tycker Sture som tydligen är en kulturknutte

En sak som jag är tacksam för är att vi flyttade ut från stan medan vi hade råd, närheten till naturen och att hundarna får ha sin frihet betyder mycket.

Mina morgonpromenader hjälper mej rensa huvudet från alla mörka tankar.

Nu blommar älggräset så fint, lukten påminner mej om mina somrar på Barnens ö som vi som inte var stenrika på Öfre Östermalm fick åka till några veckor varje sommar.

Konstigt har inget minne av att man var avundsjuk på dom andra barnen som varit utomlands, det var ju bara så det var nu för tiden ska det bara tyckas synd om alla som inte har råd.

Ser mysigt ut med ett morgondopp vid Trälhavet.

Sture smyckar ut sej med gräsfrön får kamma ur honom efter varje utgång.

Ha det bra    

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards