Direktlänk till inlägg 17 april 2010

Fullt upp

Av Monica och Jacob - 17 april 2010 05:47

Det blev en ganska stressig vecka med en massa måsten  ja nu sitter man i alla fall här igen och kan ta det lugnt. Magnetröntgen gick som en dans hade tid tretton och fyrtio och kom in i tid så klockan två var det färdigt. Med tanke på att dom förra gången spännde fast huvudet och körde in en helt var detta inte obehagligt eftersom det inte blev så tight, men jag har full förståelse för dom som inte klarar av det.Hörlurarna med musik var ju ganska bortkastat eftersom ljudet var så lågt att när kameran började leva om hörde man inte vad dom spelade för låt.Nu är det bara att vänta en vecka och hoppas att man hittar något som går att åtgärda på ett lätt sätt.

Tog en omväg på hemvägen och blev stående ett tag eftersom någon eldat gräs men inte haft riktig koll, när dom inplastade balarna började brinna blev det tydligen kris.

     

  

Men hjälp finns som tur är, men dom måste ha varit på väg någon annanstans eftersom dom hade vattenscoter med sej.

  

Snart dax för fästinghalsband, konstigt nog har vi inte så mycket fästingar här kanske fåren suger upp dom vem vet. Tror jag tog en fästing på Ebba förra året det var allt.

Ha en skön lördag  

 
 
Ingen bild

Siv

17 april 2010 08:27

Detta eldande man får ha gasmask på uteplatsen snart, då är det inte frågan om miljö inte;-)
Hoppas som du att man hittar något litet som man simsalabim kan åtgärda;-)
Ha en skön lördag/Kram

 
Sussi

Sussi

17 april 2010 09:13

Hoppa även jag att det inte är något allvarligt dom kommer hitta på. Håller tummarna..

Det var ju inte så bra att elda upp balarna precis. Vet inte om ni som vi hade det väldigt blåsigt igår. Det var kastvindar och då kanske det inte är så smart att elda?

Vilken tur ni har då. Hos oss kryllar det av fästingar så även fast Doris har fästinhalsband så plockar vi många fästingar på henne..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
oldmolly

oldmolly

17 april 2010 10:10

Jag var i Nynäshamn i början av veckan. Och det kröp fästingar överallt på Smilla och mig. Tur att man inte har anlag för hysteri! ;-)

http://oldmolly.bloggplatsen.se

 
skogsfrua på dal

skogsfrua på dal

17 april 2010 13:17

Lyckliga du med minimum fästingar, har tagit flera på Ola katt redan. Han är alltid mest utsatt. Fästingar verkar gilla vissa...?
Gillar inte dessa smygpyromaner som svedjar bort fina bomster och örter utmed dikesrenar mm mm. Kanske en näsbränna åt denne dåre;-)
Vårdslöshet borde väl betalas ur egen ficka.

http://barasaras.bloggpatsen.se

 
Glimz

Glimz

17 april 2010 21:02

Nu håller jag tumme för att dem hittar nåt. Oftast känns det bättre bara man får veta vad problemet är, det är nästan som om att man kan då sätta finger på problemet. Menar du att du inte vill bli operarad av mig....konstig du är *asg* förstår inte alls :D Jädrans dårar till människor, tur vi har brandkåren! Här är det preppat upp till öronen med fästingmotsånd :)
En underbar kväller till dig o familjen!
Kram

http://ninz.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

17 april 2010 22:16

Jag tyckte inte mr var så farligt faktiskt.. men så var jag inte fastspänd heller!
Hoppas dom hittar vad som felar!
Hmm.. tänk att det ska vara så roligt att elda.. ända tills man inte längre har kontrol!
KRAM

http://pipi.info.se

 
Ingen bild

Yvonne

17 april 2010 22:38

ahh,trodde bilden föreställde ett vulkanutbrott på moatorpet,ha ha
Håller tummisar för gott resultat på röntgen.
ps.du bloggar ju så ofta så man inte hinner med,fnizz men läser alltid ikapp-
Kram o ha en bra söndag

 
Ingen bild

JJ

19 april 2010 11:41

Farligt med gräsbränder dom drar iväg fort som
f-n,ser ödsligt ut som tur är.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Av Monica och Jacob - Lördag 30 mars 17:11

Ja vad säger man, måste ha varit en jävla smäll stackars människor som bor där. Man är inte säker någonstans nu för tiden, hur kunde det bli så här vi lite äldre som har något att jämföra med ser ett land i totalt förfall. Skulle inte vilja va...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards