ett hundliv

Direktlänk till inlägg 25 maj 2014

Helgbilden

Av Monica och Jacob - 25 maj 2014 18:33

HELGBILDEN

Åkeröträdet står i full blom hoppas det ger mycket frukt till äppelmos, det blir så syrligt och gott

Sture har varit på utställning och blev helt plötsligt världens huligan, han var inte impad av domaren eller dom andra vovvarna.

Visa tänderna tänkte han inte göra och att känna på stenarna var bara att glömma, eftersom det är valpklass finner man sej i att dom är korkade så han fick en pokal i alla fall.


Bedömningen är påTyska eftersom det var en tysk domare och jag fattar nada eller inte allt i alla fall, men några fel hittade han på Snygg Sture.

AC:n i luftvärmepumpen har hållt 19 grader i huset, underbart skönt även om det kanske kostar en slant

Ha en bra vecka

http://maritjohansson.se/blogg/

 
ANNONS
 
Eva Trillian

Eva Trillian

25 maj 2014 18:57

Ja, även den dyraste och mest eftertraktade champagnen är ju korkad ;)
Bra att de har förståelse för valpar utan tålamod!

http://provtyckningar.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

25 maj 2014 19:03

Ungdomligt trots som växer bort! Vad är det som säger att man vill visa tänderna så där hux flux! Bra att han fick en pokal!
Är jättetrött efter den här helgen, det har gått i ett. Sjunker nu ner med en bok på balkongen och njuter en stund innan solen försvinner!
Ha en skön kväll!

http://brandholmen.blogspot.se

 
BP

BP

25 maj 2014 20:29

Så Sture fick sin första pokal - grattis. Skrattade gott åt hans vägran - jag menar visar tänder för vilt främmande människor är väl oartig, väluppfostrad som han är av dig. Å ta på stenar - ge honom en pinne nästa gång;-)
Å om inte hans matte kan tyska så är det väl logiskt att han inte kan språket heller...;-)

Fråga: Vad hittade domaren för fel då - någon översättning borde du väl har fått.

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Marit Johansson

Marit Johansson

25 maj 2014 20:52

Grattis till er, inte illa att få en pokal. Men nog har jag svårt att tänka mig att han hittade några fel på Sture, han ser ju alldeles perfekt ut :)

http://maritjohansson.se/blogg

 
susannesblogg

susannesblogg

25 maj 2014 21:20

Söta Sture hade en trots dag!

http://haggalen.blogspot.com

 
Lottal

Lottal

25 maj 2014 21:52

Hur kunde han hitta fel på en snygging som Sture? Han ser för go ut på bilden! Våran Russepuss rymde från mig på morronpromenaden :-( Som jag letade och ringde runt... Men vem mötte mig när jag kom hem? Jo världens gladaste och lyckligaste hund som var blöt och gul av rapsblommor...så hon hade nog gått vilse i rapsfältet :-)

http://www.vidvatternsstrand.blogspot.comw

 
Hanna

Hanna

26 maj 2014 01:06

Haha, Sture vet vad han vill ;-) Kul att det blev pokal i alla fall och Sture kanske vande sig lite vid situationen inför nästa gång. Ha det gott!

http://hannafotograferar1.blogspot.se

 
Skogstrollet

Skogstrollet

26 maj 2014 01:34

Om äppelträd kunde växa här, skulle jag ha massor. Men, inga äpplen hinner mogna under vår korta sommar - om träden alls överlevde vintern. Kanske den del som skulle finnas under snön, men knappast grenarna.
Söt han är, Sture, tur att domarna såg det speciella med honom.
Grattis till utmärkelserna.

http://skogstrollettycker.blogspot.com

 
kiki freese

kiki freese

26 maj 2014 07:36

Gullig är Sture ivarjefall. Underbar helg och underbar äppelblom i er trädgård.
/kiki

http://www.freese.se

 
cat

cat

26 maj 2014 10:38

Lille Sture då! Han har stor personlig integritet :-)

http://1bildibland.blogspot.se

 
Erik Semlan

Erik Semlan

26 maj 2014 19:20

Kan verkligen förstå att Sture var lite tvär och hade svårt för dessa nya saker. Ta på stenar, det låter det. Jag fattar noll, men det har ingen betydelse för Sture.
Så kul att han fick en pokal i alla fall. Eller ni kanske var ganska nöjda. Men varför en tysk domare?
Varför importera en från Tyskland!?!?
Fast säkert finns det någon EU regel som kräver en domare från annat land och han var ändå här för att han arbetar med import export nere i Hamburg och ordnade nya varubyten i stan. Så var han hunddomare under helgen.
Säkert var det något sånt, eller inte. ;-)

http://erik56.blogg.se/2014/may/nya-tider-2.html

 
Freja

Freja

26 maj 2014 23:09

Åhh, utställning, så kul! Pappa brukade ta med sina hundar på utställning innan de gjorde jaltprov, det var nått om att båda bedömningarna behövdes för att de skulle få godkänt. Hans hundar var aldrig särskilt duktiga på att uppföra sig, men när han skulle visa den sista han hade var han så nöjd. Han stod i ringen med alla de andra hundarna, och de gläfste och ville leka med varandra, och drog i kopplet medan hans hund satt helt snällt stilla bredvid pappa. Tills jag och syrran kom dit för att kolla. Då blev hunden helt vild och ville ut till oss. Så pappa viftade vilt bort oss så vi fick inte vara med och kolla...

http://frejareddevil.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Lördag 6 okt 16:10

Var och fixade efterstarren och undersökte nya linsen i tisdags allt såg bra ut men en liten fläck troligtvis åldersrelaterad hade jag fått på gula fläcken vänster öga. Men just nu ser jag som en örn såg näst sista raden utan glas men var astigmati...

Av Monica och Jacob - Lördag 29 sept 07:56

Nu har datorn eller om det är skärmen lagt av, riktigt skönt och stressfritt att inte vara uppkopplad faktiskt. Får se när jag orkar köpa ny skärm till att börja med, måste ju ha en VGA koppling och ibland står det någon i affären som vet mindre o...

Av Monica och Jacob - Lördag 22 sept 11:14

Att vara egnahemsägare är inte lätt nu för tiden, varken el eller vvs gubben dök upp och inte bemödade dom sej med att höra av sej heller JÄVLA SKITHÖGAR. Men en trevlig kille som skulle serva luftvärmepumpen dök upp i alla fall så nu är det bara a...

Av Monica och Jacob - Lördag 15 sept 13:08

HAHA i onsdags när vi kom hem kunde man tro att jag var syster till Marty Feldman, Märta Feldman kallar muntergöken mej. Men vad gör det när man ser som en örn om ett par dagar har halofenomenet som man ser runt starka ljuskällor gått bort är än så l...

Av Monica och Jacob - Tisdag 11 sept 11:54

Vilken valrörelse, har mitt land blivit en bananrepublik tro istället för att prata med varandra håller man på med mobbning och en massa skitsnack som aldrig skulle få förekomma på en Svensk arbetsplats. Undrar jag om man måste vara lobotomerad för...

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se