ett hundliv

Direktlänk till inlägg 8 december 2015

Tisdagstema

Av Monica och Jacob - 8 december 2015 05:55

TISDAGSTEMA # TRIST

Trist  är väl bara förordet på vad jag tycker om neddragningarna i sjukvården i Stockholm, landstinget omfördelar dom resurser dom har för att det ska räcka till alla.

Min mor har Polycytemia Vera vilket är en blodcancersjukdom och den kan hållas i schack med blodprover och medicin, blodproverna ska tas varje månad men man drog in på det och lät det gå tre månader.

Värdena på blodplättar ska ligga mellan 150-400 när man efter 3 månader tog prov på mor låg dom på 844 vilket är åt helvete och sjukdomen kan gå över i akut Leukemi.

Nu är det ingen idé att man försöker dra ner på några prover, kan inte låta bli att undra hur det går för alla gamla som inte har en rabiat dotter  

Att ha en gammal förälder är snart ett heltidsjobb eftersom samhället snart lastat över allt på dom anhöriga och när det inte funkar varken med hemtjänst, färdtjänst eller sjukvård kan man ju inte bara låta bli att ställa upp.

Sverige är fantastisk eller hur

http://tisdagstema.se/

 
ANNONS
 
Bitten

Bitten

8 december 2015 06:21

Verkligen trist att det alltid är de sjuka och svaga som får sitta emellan.

http://madworld-bitten.blogspot.com

 
Violen på Brandholmenv

Violen på Brandholmenv

8 december 2015 07:48

Trist är ett alldeles för milt uttryck men så här ter sig den verklighet vi lever i! Kan bara hoppas att du orkar ställa upp för din mor och fortsätta vara rabiat!
Nu är det plötsligt minusgrader så nu gäller det att ställa om igen!
Ha det bra! Stor kram!

http://brandholmen.blogspot.se

 
Mias Mix

Mias Mix

8 december 2015 08:41

Verkligen trist när det inte fungerar! Tur att hon har dig och att du kämpar så mycket för hennes rätt! Stå på dig!!

http://miasmix.blogg.se

 
cat

cat

8 december 2015 10:27

Fy fanken! Det suger verkligen att de gör så mot gamla värnlösa människor och även vi andra förstås.

http://1bildibland.blogspot.se

 
Gunvor

Gunvor

8 december 2015 10:57

Ja fy va trist det är med alla indragningar. Snart finns det väl inga sjukhus heller. Dom stänger hela avdelningar o tror dom sparar in på det. USCH!!

http://mammasbilder.blogg.se

 
BP

BP

8 december 2015 13:25

Det är mera än trist. Det är fruktansvärt helt enkelt. Det gäller att vara frisk för att orka vara sjuk. Å just det är man ju inte längre när man har blivit gammal och varit med om att bygga upp välfärdslandet Sverige.

Situationen som den är lägger ju en otrolig börda på dig och Jacob och ni bor ju inte granne direkt heller. Tycker väldigt synd om dig/er och ger dig en styrkekram.

Din mamma är trots sjukdom en otrolig vacker kvinna, bara så du vet!

PS. Din mamma bor ju i Täby. Kan varmt rekommendera Täby Centrum Doktorn som första "instans" och för att få prover gjorda/remisser skickade med mera. Kolla om du vill. Kan mejla dig fler detaljer om min och makens erfarenheter där om du vill. Kommentera med din mejladress i så fall. DS.

http://-computerart.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Söndag 16 feb 12:33

Jag och Gösta är levande bevis på att vet man inte hur sjuk man är klarar man det mesta.Gösta är pigg som få trots cancern och jag har fixat allt runt dödsfallet trots att jag har lunginflammation det fick jag veta i fredags så huvudorsaken till andn...

Av Monica och Jacob - Fredag 7 feb 08:42

Hon var ju en väldigt vacker kvinna men jag tror aldrig hon var riktigt lycklig att hon sedan fick barn som 18 åring och blev tvingad att gifta sej gjorde väl inte saken bättre. Nu har hon somnat in och allt gick lugnt till enligt personalen på ...

Av Monica och Jacob - Torsdag 30 jan 09:54

I går morse in akut igen till Danderyd. Vilken tur för gnällspiken Jihde att han inte som mej har två potentiellt dödliga sjukdomar HAHAFörsta natten på 3 veckor utan andnöd, HÄRLIGT.Man är ju inte direkt stor i korken där man sitter och kippar eft...

Av Monica och Jacob - Onsdag 22 jan 10:21

Sjätte veckan nu som jag är sjuk lyckan vore att få sova en hel natt. Det här var en förvaltning som överraskade mej med sin snabbhet och trevliga bemötande. Tur man kunde skriva till patientnämnden på datorn som jag skakar efter all medicin j...

Av Monica och Jacob - Torsdag 16 jan 05:07

Nu börjar jag bli riktigt rädd den cirkus som varit dom sista dagarna skrämmer mej verkligen, som astmatiker har man alltid kunnat lita på sjukvården men inte nu tydligen. Började i torsdags med husläkarna och en AT läkare som gjorde så gott hon ku...

Presentation

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se