Direktlänk till inlägg 2 september 2017

Häxmärke

Av Monica och Jacob - 2 september 2017 09:43

Det ser riktigt fint ut vid ögonvrån när svullnaden och blåtiran lagt sej, har hållt mej på hemmaplan så inte folk skulle tro att jag råkat ut för domestic violence HIHI och blänga på Jacob.

På tisdag ska stygnen bort ska bli skönt för det börjar klia och det törs jag inte göra.

Lite botox på detta så är man som ny, nä det skulle jag nog aldrig spruta in i ansiktet däremot verkar det funka på många sorters muskelvärk.

Syns inte så bra men i mitten av nacken upp i hårfästet har jag ett Eldsmärke Häxmärke kallades det för förr.

Tur man lever i nutid annars hade man legat pyrt till så uppkäftig som jag är. 

Stora stygga vargen nä men lilla snälla Ebba    djur kan verkligen se skillnad på fara och inte fara dom var så intresserade av varandra.

Tur man inte har en gubbe som Bertil som är en jävul på att baka, varje gång vi är där och fikar har han hittat på något nytt   

Ha en skön helg  

 
 
BP

BP

2 september 2017 23:21

Ögat ser fantastiskt fint ut! Å om det kliar vet du att läkningen fortskrider perfekt!!! Ja, nå't liknande skrev jag ju i kommentaren till föregående inlägg.

Skrattade gott åt häxmärket i nacken där:-) Bra fotat Jacob:-)))) Nu förstår jag betydligt bättre varför du är som du är - hahahaha:-))))))

Ebba - det måste vara en gammal bild, eller????! Gillar Hitchcock effekten med fåren på andra sidan stängslet. Lite surrealistiskt tycker jag. Skitcoolt:-)

Pajer eller sötsaker kan du tyvärr inte fresta mig med. Varken min man eller jag har bakat nå't i hela våra liv och vi tänker inte börja nu;-) Men jag har alltid beundrat till exempel min mamma och din Bertil som är duktiga på det. Men då jag inte gillar sött och min man är diabetiker typ 1 som du så har det liksom aldrig blivit aktuellt att baka. Men pistagenötter går bra;-)

http://bp-computerart.blogspot.se

 
Violen på Brandholmen

Violen på Brandholmen

3 september 2017 10:34

Ser riktigt fint ut vid ögat! Måste kännas skönt att vara av med cystan! Utan cysta men med häxmärket i behåll kommer du att vara ditt gamla vanliga jag. Härligt!
Något hembakat smaskigt till kaffet var länge sedan jag fick! Har slutat baka annat än matbröd, försöker hålla igen på socker!
Ha det bra!

http://brandholmen.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Monica och Jacob - Onsdag 24 april 16:19

Just som man satt på sommardäcken kom snön, vaknade upp till ett vinterlandskap igen. Oroar mej för blommorna och jordgubbarna som ju frös ner förra året men än så länge verkar dom klarat sej trots minusgrader på nätterna. I år blir det ...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 10:12

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Fredag 19 april 08:49

Detta är den trådlösa stickan den funkar bra men går inte att jämföra med ADSL som tuffade på jämt oavsett vad Telia försöker inbilla folk. På baksidan har Vivorna slagit ut så nu är det vår oavsett vad termometern säger. Hade problem med t...

Av Monica och Jacob - Torsdag 18 april 17:42

Har inte bestämt hur jag ska göra med bredband, Jacob har ju en sticka så vi är ju inte helt utan. Nyhetsflödet i detta land är ju helt kasst kvällstidningarna har ju blivit värsta skvallerpressen och SVT  är ju värdelösa även FB har blivit skit fo...

Av Monica och Jacob - Torsdag 4 april 12:09

I går fick jag ett brev från Telia där man talade om för mej att om tre veckor fimpar man min telefon och mitt bredband. Den 14 februari fick jag ett mail som sa att den 30 novemer stänger man ner fasta telefonen och bredbandet, bra tänkte jag då h...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards